Код: 6808702 Смарт годинник Huawei Band 7 Nebula Pink

  • Артикул: 55029078
  • 1.47" (194x368) AMOLED
  • Сумісність: Android та iOS
  • Інтерфейс: Bluetooth 5.0
  • Водонепроникність: так

Гарантія: 12 місяців

Безмежна потужність у тонкому корпусі
Приголомшливий AMOLED-дисплей трекера, здається, ширяє в повітрі, сидячи на ремінці, що дихає, легко огортає зап'ястя. Надвузькі рамки окреслюють вміст на екрані, привертаючи увагу до функцій, які вам подобаються.

Підкресліть свій стиль
Захоплюючий Графітовий Чорний, Природний Зелений і Туманний Рожевий перетворює ваше зап'ястя на вітрину повного набору відтінків життя.

Виберіть найкращий циферблат
З більш ніж 4000 вишуканими циферблатами на вибір⁴ і системою Always On Display (AOD), що відображає ключову інформацію, коли дисплей вимкнено. Блиск у твоїх очах завжди залишається!

Слідкуйте за Місяцем зі свого зап'ястя
Новий циферблат відображає вісім місячних фаз, таких як молодий місяць, повня та перша чверть, так що романтика ночі ніколи не виходить з поля зору.

Носіть улюблене фото
Перетворіть цінну фотографію на циферблат годинника за допомогою програми HUAWEI Health, щоб улюблена тварина, заповітний спогад або культове зображення залишалися під рукою.

Батарея для споглядання
Акумулятор простіше підходить для ділових поїздок і відпусток, адже він працює до двох тижнів у типових сценаріях використання та до 10 днів у сценаріях інтенсивного використання. Ексклюзивна швидка зарядка HUAWEI може дати вам необхідний заряд, коли у вас не вистачає часу, підтримуючи два дні використання лише за п'ятихвилинної зарядки!

Huawei TruSeen 4.0. Дбає про вас
HUAWEI Band 7 підтримує автоматичний моніторинг SpO2 та серцевого ритму, що стало можливим завдяки апаратному забезпеченню HUAWEI TruSeen 4.0 і розумному алгоритму енергозбереження, автоматично вібруючи, щоб попередити вас, якщо рівень кисню у крові чи частота серцевих скорочень відхиляються від нормальних.

Huawei TruSleep 2.0. Спіть міцно щоночі
Трекер HUAWEI TruSleep 2.0 робить ваш сон пріоритетом номер один, визначаючи шість основних проблем, пов'язаних зі сном, та пропонуючи понад 200 науково обґрунтованих пропозицій, щоб ви могли потрапити до мети!

HUAWEI TruSport. Більше способів рухатися
Доступні 96 режимів тренувань, від бігу, їзди на велосипеді до плавання та йоги! Фітнес-система HUAWEI TruSport відстежує такі показники, як індекс бігових здібностей, VO2Max, час відновлення та тренувальний ефект за допомогою підказок на основі даних і цікавих завдань TriRing, щоб ви могли продовжити займатися спортом!

HUAWEI TruRelax. Душевний спокій
Band 7 створений для тіла, розуму та душі. Моніторинг стресу HUAWEI TruRelax включає в себе заспокійливі дихальні вправи, щоб відразу потрапити в зону комфорту, а Healthy Living Shamrock пропонує своєчасне зволоження та нагадування про ліки, щоб ви могли почуватися чудово протягом дня.

Ваш універсальний розумний помічник
HUAWEI Band 7 тримає вас у зв'язку зі своїм життям, надаючи прямий доступ до найважливіших функцій телефону, наприклад, вхідні дзвінки та повідомлення, прогноз погоди та елементи керування музикою. Ви також можете використовувати браслет, щоб зробити миттєвий знімок на телефоні або надіслати швидкі відповіді на повідомлення!

Знайти мій телефон
Просто знайдіть телефон, відтворюючи звук на ньому через браслет.

Натисніть
Миттєво отримайте ключові повідомлення, торкнувшись, щоб розбудити екран.

Водостійкість 5 ATM
Водостійкість 50 метрів, щоб зануритись глибоко під поверхню. 

Роздільна здатність дисплея

194x368 (AMOLED)

Інтерфейс з'єднання

Bluetooth 5.0

Діагональ дисплея

1.47"

Сумісність з ОС

iOS

Android 6.0 і новіше

Дисплей

Сенсорний

Спосіб оповіщення

Вібрація

Звуковий сигнал

Світлове сповіщення

Час автономної роботи

Більше 7 днів

Керування музикою

Так

Керування фотокамерою смартфона

Так

Оснащення

Пульсометр

Крокомір

Акселерометр

Особливості

Магнітний порт для заряджання

Водостійкість 5 ATM

Захист від вологи

Так

Захист від ударів

Так

Знімний ремінець

Так

Колір корпусу

Золотий

Колір ремінця

Рожевий

Розміри, мм

44.35 x 26 x 9.99

Вага

16 г