Код: 6710048 Смарт годинник Huawei Watch 3 Black

  • Артикул: 55026820
  • 1.43" (466 x 466) AMOLED
  • Сумісність: Android і iOS
  • Інтерфейс: Bluetooth 5.2
  • Водонепроникність: так

Гарантія: 12 місяців

6 головних переваг

Тривала автономна робота | Вишуканий дизайн | Інтелектуальна взаємодія | Цілодобовий контроль стану здоров’я | Завжди залишайтеся на зв’язку | Постійний моніторинг показника насиченості крові киснем (SpO2)

Спостерігайте за чарівним плином часу

Дозвольте тому, що ви носите на зап’ясті, органічно вписатися у ваше життя. Круглі корпус та екран надають годиннику HUAWEI WATCH 3 класичного вигляду та забезпечують вишукану плавність його форм, тоді як приголомшливий 1,43-дюймовий AMOLED-дисплей дає вам змогу вже зараз зазирнути в майбутнє.

Ремінець преміальної якості для моделі Online Exclusive Edition

Високоякісна теляча шкіра проходить понад 20 етапів дбайливого оброблення для збереження ніжної на дотик природної текстури. Одного дотику досить, щоби одразу відчути її ніжність і м’якість.

Розширюйте власні горизонти

HUAWEI WATCH 3 виконаний на базі архітектури з двома чіпсетами, що не лише підвищує його продуктивність, але й забезпечує якісніше оброблення даних. Завдяки інтелектуальному алгоритму енергозбереження Smart Power-Saving Algorithm 3.0, заряду акумулятора вистачає на декілька днів роботи в режимі цілодобового контролю стану здоров’я. Насолоджуйтеся 3 днями роботи за умови стандартного використання в інтелектуальному режимі* і неймовірними 14 днями роботи в режимі економії енергії**.

Циферблат вашої мрії

Для HUAWEI WATCH 3 передбачено багато заздалегідь встановлюваних захопливих варіантів дизайну циферблатів, зокрема анімованих, які точно не дадуть вам занудьгувати. У магазині циферблатів HUAWEI Watch Face Store можна завантажити понад 1000 варіантів дизайну***. Ви також можете створити свій власний циферблат.

Інтелектуальна взаємодія

Застосунки — це те, що дає змогу HUAWEI WATCH 3 проявити всі свої можливості. Завдяки їхній організації у форматі інтуїтивно зрозумілої та простої для навігації сітки, взаємодія з кожним застосунком здається абсолютно природною та плавною.

Зручніше використання застосунків

Завантажуйте застосунки прямо на HUAWEI WATCH 3 за допомогою HUAWEI AppGallery — вбудованого магазину застосунків HUAWEI. Знайдіть найкращі застосунки від сторонніх розробників для прослуховування музики, занять фітнесом, виконання щоденних завдань, подорожей тощо.

Постійний моніторинг показника насиченості крові киснем (SpO2)

Миттєво дізнавайтеся свій показник SpO2 за допомогою технології TruSeenTM 4.5+, що використовує передовий оптичний датчик для точного визначення кількості молекул кисню в крові — навіть за низької температури чи на великій висоті. А завдяки більш низькому енергоспоживанню TruSeenTM 4.5+ ви зможете цілодобово контролювати рівень кисню в крові.

Наступний рівень піклування про стан здоров’я

Переглядайте щоденні та щотижневі звіти з кількістю зроблених кроків, показниками періодів активності, спалених калорій, якості сну, рівня стресу тощо.****

Датчик температури шкіри

Скористайтеся спеціальним датчиком температури шкіри***** на HUAWEI WATCH 3 та відразу дізнайтеся свою температуру. Знаючи стан свого здоров’я, ви завжди зможете про себе подбати в найкращий спосіб.

Контролюйте звучання

Керуйте відтворенням музики на телефоні за допомогою HUAWEI WATCH 3 та синхронізуйте списки відтворення на телефоні зі смарт-дисплеями й динаміками.******

Понад 100 режимів тренувань

Повноцінний фітнес-браслет на вашому зап’ясті. Використовуйте понад 100 режимів тренувань — 19 професійних режимів для занять спортом у приміщенні та на відкритому повітрі, а також 85 користувацьких режимів з автоматичним визначенням початку виконання вправ для 6 найбільш поширених типів тренувань. Комфортно переглядайте всі дані про стан вашого здоров’я в застосунку HUAWEI Health на своєму телефоні та насолоджуйтеся відмінною точністю відстеження вашого маршруту за допомогою багаторежимного датчика визначення місця розташування GNSS.

Високий рівень безпеки

Коли HUAWEI WATCH 3 виявляє стан падіння, він негайно перемикається в аварійний режим******* і сповіщає про це визначену вами контактну особу. Ви також можете 5 разів натиснути кнопку зі стрілкою вгору та викликати службу екстреної допомоги.

Cмарт-годинники Huawei Watch Cерії сумісні зі смартфонами на Android 6.0+ та IOS 9.0+
Скануйте QR код та завантажне додаток HUAWEI Health

* Час роботи за умови стандартного використання в інтелектуальному режимі становить 3 днів у таких випадках: використання налаштувань за замовчуванням, 2 години підключення до LTE-мережі на день, 22 години Bluetooth-з’єднання з мобільним телефоном на день, використання функції моніторингу серцевого ритму, використання функції HUAWEI TruSleep™ у нічний час, 60 хвилин користування застосунками на тиждень, 30 хвилин викликів за допомогою Bluetooth на тиждень, 30 хвилин прослуховування музики за допомогою Bluetooth на тиждень, 90 хвилин тренування на тиждень (із увімкненою GPS-навігацією), використання сповіщень про повідомлення (50 SMS-повідомлень, 6 викликів і 3 будильника на день) і 200 вмикань екрана на день.Час роботи за умови стандартного використання в інтелектуальному режимі разом з iPhone становить 1,5 дні.
** Час роботи в режимі економії енергії становить 14 день у таких випадках: робота в режимі економії енергії, використання налаштувань за замовчуванням, використання функції моніторингу серцевого ритму, використання функції HUAWEI TruSleep™ у нічний час, 30 хвилин викликів за допомогою Bluetooth на тиждень, 90 хвилин тренування на тиждень (із увімкненою GPS-навігацією), використання сповіщень про повідомлення (50 SMS-повідомлень, 6 викликів і 3 будильника на день) і 200 вмикань екрана на день.
*** Телефони з операційною системою iOS не підтримують завантаження платних дизайнів циферблатів. Для них доступно понад 100 варіантів дизайну циферблатів.
**** Ця функція не може замінити медичні пристрої — вона не призначена для діагностики, лікування чи профілактики будь-яких захворювань. Усі дані та результати вимірювань призначені тільки для особистого ознайомлення.
***** Використовується лише після бездротового оновлення програмного забезпечення. Ця функція не може замінити медичні пристрої — вона не призначена для діагностики, лікування чи профілактики будь-яких захворювань. Усі дані та результати вимірювань призначені тільки для особистого ознайомлення.
****** Підтримується в HUAWEI Music після бездротового оновлення програмного забезпечення. Для синхронізації списків відтворення музики пристрої мусять мати однаковий HUAWEI ID. Доступно лише на телефонах HUAWEI з операційною системою HarmonyOS 2 (або більш нової версії).
******* Функція має бути налаштована самим користувачем. Для встановлення зв’язку зі службою екстреної допомоги за допомогою годинника HUAWEI WATCH без доступу до мережі стільникового зв’язку, ваш мобільний телефон має перебувати в зоні дії Bluetooth-з’єднання.

Інтерфейс з'єднання

Bluetooth 5.2

Діагональ дисплея

1.43"

Роздільна здатність дисплея

466 x 466 (AMOLED)

Сумісність з ОС

iOS

Android 6.0 і новіше

Дисплей

Сенсорний

Спосіб оповіщення

Вібрація

Звуковий сигнал

Світлове сповіщення

Оперативна пам'ять

2 ГБ

Вбудована пам'ять

16 ГБ

Керування музикою

Так

Керування фотокамерою смартфона

Так

Оснащення

GPS

Пульсометр

Акселерометр

Особливості

Гіроскоп

Геомагнітний датчик

Оптичний датчик для вимірювання пульсу

Датчик освітленності

Барометр

Датчик для вимірювання температури

Бездротова зарядка

Рівень водонепроникності 5 ATM

Навігація: GPS, ГЛОНАСС, Galileo, Beidou

Wi-Fi: 2,4 ГГц, підтримується BT 5.2, BR і BLE

Вбудований літій-іонний полімерний акум. ємністю: 450 мАгод

Час зарядки: близько 2 годин

Захист від вологи

Так

Захист від ударів

Так

Знімний ремінець

Так

Колір корпусу

Чорний

Колір ремінця

Чорний

Розміри, мм

46.2 x 46.2 x 12.15

Вага

54 г (без ремінця)