Код: 6807450 Смарт годинник Huawei Watch Fit 2 Midnight Black

  • Артикул: 55028894
  • 1.74" (336 х 480) AMOLED
  • Сумісність: Android та iOS
  • Інтерфейс: Bluetooth 5.2
  • Водонепроникність: так

Гарантія: 12 місяців

Дайте свободу вашим пальцям та очам
Завдяки 1.74" AMOLED-дисплею з ультратонкими рамками HUAWEI WATCH FIT 2 дає одним помахом зап'ястя саме те, що потрібно вам. Від тренувань до вхідних дзвінків усе доступно, максимально зручно та природно.

Носіть усе дороге вашому серцю на зап'ястя
HUAWEI WATCH FIT 2 оснащений креативними AOD для всіх вражаючих циферблатів і безмежним магазином додаткових циферблатів, що дозволить вам підібрати стиль годинника на ваш смак. Гнучкий набір щоденних функцій можна зібрати в зручний набір користувача на власному циферблаті.

Змінюйте ваші улюблені ремінці
Active Edition дарує заспокійливий, приємний на дотик матеріал. Вибирайте свій улюблений колір – ніжний рожевий чи класичний чорний і доповнюйте гардероб вишуканими елементами на зап'ястя!

Поєднуйте з тим, що ви любите
HUAWEI WATCH FIT 2 оснащений інноваційним механізмом зміни ремінців Link. Натисніть, відпустіть і все готове, це означає, що заміна ремінців така проста, немов заміна браслета повністю. Потрібен інший колір? Просто натисніть, змініть і все готове!

Натисніть для передачі
Встановлюйте зображення з вашого смартфона як циферблат на ваш годинник, передаючи його в один дотик і повністю відображаючи на прямокутному дисплеї. Щоб додати ще більше важливих моментів на дисплей, продовжуйте торкатися.

Батарея, що виходить за межі звичайного
Повного заряду вашого годинника вистачить на 10 днів звичайного використання або 7 днів активного використання, що означає, що ви можете слухати музику без меж і жити на повну, не гаючи часу сну! Ви навіть можете користуватися годинником цілий день лише після 5 хвилин зарядки.

Залишайтесь мобільним, залишайтеся на зв'язку
HUAWEI WATCH FIT 2 – це не лише годинник; Це ваш центр зв'язку з підтримкою Bluetooth-дзвінків, швидкими відповідями на повідомлення та імпортованими контактами! Куди б ви не йшли, ви можете бути спокійними, знаючи, що ваші дзвінки надходять до вас на зап'ястя, а ви можете відповідати або відхиляти їх.

Своєчасне нагадування, щоб бути попереду
HUAWEI WATCH FIT 2 – щоденний помічник вашої мрії, що тримає вас у курсі з повідомленнями в реальному часі, синхронізуючи повідомлення та листи з вашого телефону.

Слухайте без меж
HUAWEI WATCH FIT 2 підтримує незалежне відтворення музики, плейлист якої ви можете налаштувати в додатку на телефоні, наприклад, для певного тренування – щоб насолоджуватися, навіть якщо ваш телефон не поряд з вами!

Примушує вас рухатись
Ексклюзивні анімації тренувань і голосові підказки для розминок для 7 найпопулярніших тренувань, включаючи біг, велотренування та плавання, отримаєте максимум від кожного з ваших тренувань.

Розминка перед бігом
Розігрійтеся перед тим, як почати, дотримуйтесь анімованих інструкцій на годиннику, щоб правильно налаштувати тіло та дух для бігу!

Дані про біг у реальному часі
Годинник відстежує ваш пульс і відображає його зони, а також видає звукові попередження в режимі реального часу. Дані про біг (дистанція, ритм, пульс та ін.) озвучуються через кожен кілометр розумним помічником на руці протягом усього тренування, щоб тримати вас у курсі під час вашого бігу.

Стрейчінг після бігу
Виконуйте анімовані інструкції після завершення бігу, щоб розтягнути та розслабити м'язи, це збільшить продуктивність і дозволить уникнути непотрібного навантаження для тіла.

Сидіть надто довго? Піднімайтесь на ноги!
HUAWEI WATCH FIT 2 може відстежувати вашу активність під час сидіння та надавати інтерактивну анімацію, яка дозволить вам розімнутися, якщо ви сиділи надто довго.

Найкращий друг для бігунів
Годинник також є вашим особистим тренером на зап'ястя, який синхронізує персональні плани тренувань, що базуються на ваших даних у програмі Huawei Health. Розумні показники, такі як індекс бігової сили та навантаження тренування, пройдена відстань, частоту серцевих скорочень і темп, дає вам чудове розуміння ваших результатів і стимулює вас до подальшого бігу.

Блукайте вільно, будучи у безпеці
Завдяки підтримці систем геопозиціонування GPS, Beidou, GLONASS, Galileo та QZSS, і потужній антиінтерференсній системі, годинник відстежуватиме активності на вулиці, щоб ви могли досліджувати навколишнє середовище, не боячись заблукати. Нова функція імпорту і експорту маршруту створює маршрути для тренувань, якими можна поділитися з друзями, натиснувши кнопку.

Дослідіть нові активності з 97 режимами тренувань
97 режимів тренувань дають вам усі необхідні інструменти, щоб залишатися активним і захопленим з точним відстеженням усіх ваших пробіжок, поїздок і прогулянок.

Повноцінний охоронець здоров'я
HUAWEI WATCH FIT 2 надає високоякісні розумні функції для моніторингу вашого здоров'я, включаючи SpO, моніторинг пульсу, сну та стресу.

Здорові звички – тепер просто
Цей годинник допомагає вам процвітати в будь-якому разі, починаючи з необхідним часом для сну, часом пробудження, гідратацією та фізичною активністю, а також нагадуваннями про щоденні завдання, які можна встановити у додатку Huawei Health. Ви побачите, що кожен день з HUAWEI WATCH FIT 2 – це новий шанс відновити тіло, розум і душу.

Точний моніторинг пульсу
HUAWEI WATCH FIT 2 постійно відстежує ваш серцевий ритм, незалежно від того, сидите ви, лежите чи йдете. Годинник надішле попередження, щойно виявить, що ваш серцевий ритм занадто високий або занадто низький, турбуючись про здоров'я серця і даючи вам незрівнянний спокій.

Цілодобовий моніторинг SpO
SpO є ключовим індикатором, що забезпечує розуміння дихального, метаболічного та кровоносного здоров'я. Годинник оснащений високоточним монітором SpO, який працює безперервно цілодобово, і повідомляє в режимі реального часу, коли ваш рівень SpO сильно знижується - щоб допомогти позбавитися головного болю в зародку, і прояснити свій розум, коли він перевантажений.

Менструальний календар
Годинник оснащений менструальним календарем, що дозволяє легше відстежувати ваш цикл і краще розуміти потреби вашого тіла. Коли ваш цикл буде наближатися, годинник надішле розумне повідомлення заздалегідь, щоб це не трапилося несподівано.

Спіть міцно, годинник вас прикриє
Алгоритм HUAWEI TruSleepTM 2.0 продовжує стежити за вашим відпочинком удень та вночі, навіть після того, як ви ляжете спати. HUAWEI TruSleepTM може визначити шість найпоширеніших проблем зі сном і надати більше 200 порад щодо покращення вашого сну! Отже, це 20-хвилинний відпочинок або повноцінний 8-годинний сон, ви можете відпочивати, знаючи, що всі дані про ваш сон будуть враховані.

Відпочивати тепер легше, ніж будь-коли
Алгоритм HUAWEI TruRelax відстежує рівень вашого стресу протягом дня та пропонує заспокійливі дихальні вправи, щоб допомогти вам розслабитися та відволіктися від стресу.

Інтерфейс з'єднання

Bluetooth 5.2

Діагональ дисплея

1.74"

Роздільна здатність дисплея

336 х 480 (AMOLED)

Сумісність з ОС

iOS

Android 6.0 і новіше

Дисплей

Кольоровий

Сенсорний

Спосіб оповіщення

Вібрація

Звуковий сигнал

Світлове сповіщення

Час автономної роботи

Більше 7 днів

Вбудована пам'ять

32 ГБ

Керування музикою

Так

Керування фотокамерою смартфона

Так

Оснащення

GPS

Пульсометр

Крокомір

Акселерометр

Особливості

9-осьовий датчик IMU (акселерометр, гіроскоп і геомагнітний датчик)

Оптичний пульсометр

Магнітна зарядна панель

Водостійкість 5 АТМ

Захист від вологи

Так

Захист від ударів

Так

Знімний ремінець

Так

Колір корпусу

Сірий

Колір ремінця

Чорний

Розміри, мм

46 х 33.5 х 10.7

Вага

26 г