Код: 6566179 Смарт годинник Huawei Watch GT 2e 46mm Graphite Black

  • Артикул: 55025278
  • 1.39" (454 х 454) AMOLED
  • Сумісність: Android і iOS
  • Інтерфейс: Bluetooth 5.1
  • Водонепроникність: так

Гарантія: 12 місяців

Легкий і стильний
Міцний корпус Huawei Watch GT 2e з нержавіючої сталі ідеально поєднується з яскравими спортивними ремінцями, забезпечуючи зручність використання. Підкресліть свою індивідуальність з AMOLED-екраном 1.39 дюйма з високою роздільною здатністю і широким вибором оригінальних циферблатів. Більше, ніж просто смарт-годинник!

Ваш індивідуальний стиль
Завдяки різноманітності кольорових гам, а також світлових і динамічних ефектів циферблатів, Huawei Watch GT 2e ідеально підходить тим, хто звик підкреслювати свою індивідуальність стильними аксесуарами. Ви можете налаштувати відображення відомостей про пульс, кількість пройдених кроків, прогноз погоди та багато іншого. Вибирайте те, що потрібно саме вам.

2 тижні без підзарядки
Kirin A1 - це розроблений компанією Huawei процесор для пристроїв, що носяться, який забезпечує високу продуктивність і низьке енергоспоживання. Завдяки архітектурі подвійного процесора й алгоритмам енергозбереження версії 2.0 смарт-годинник Huawei Watch GT 2e демонструє високу продуктивність роботи в будь-який час дня і ночі, споживаючи при цьому менше енергії. Смарт-годинник автоматично оптимізує енергоспоживання, продовжуючи термін служби акумулятора.

85 настроюваних режимів тренувань
Займайтеся улюбленими видами спорту та відкривайте нове! Завдяки новим 85 настроюваним режимам тренувань ви зможете спробувати себе в скелелазінні, паркурі, вуличних танцях або скейтбордингу та миттєво оцінити успіхи, глянувши на зап'ястя.

15 професійних режимів тренувань
Завдяки інноваційним технологіям смарт-годинник Huawei Watch GT 2e забезпечує ефективне відстеження даних з 15 видів спорту, включаючи скелелазіння, біг, плавання і велотренування, у режимі реального часу. Смарт-годинник підтримує навігаційні системи GPS і ГЛОНАСС для точної побудови маршрутів під час тренувань на свіжому повітрі.

Показники фізичних навантажень, без яких не обійтися

VO2 max
VO2 max - це найбільша кількість кисню, яку людина здатна споживати за одиницю часу протягом тривалого тренування. Чим вище показник VO2 max, тим вище витривалість серцево-судинної системи.

Ефективність аеробних і анаеробних навантажень
Ефективність аеробних і анаеробних навантажень визначає вплив вашого тренування на стан здоров'я і самопочуття. Тривалі аеробні навантаження сприяють загальному поліпшенню фізичної форми, у той час як анаеробні навантаження середньої інтенсивності підвищують витривалість.

Час відновлення
Час відновлення - це період, необхідний організму для повного відновлення після тренування. Дотримання часу відновлення допомагає використовувати потенціал вашого організму в повній мірі, не вдаючись до роботи на межі можливостей.

Інтенсивність тренування
Смарт-годинник реєструє відомості про щотижневий обсяг фізичної активності та розраховує рекомендований обсяг фізичного навантаження.

Статус тренування
Смарт-годинник дає зрозумілий огляд вашого режиму тренувань і формує професійні рекомендації для подальшого поліпшення результатів.

Персональний тренер
На смарт-годинник встановлено більше 10 курсів бігу з підтримкою голосового асистента, який реагує на частоту пульсу в режимі реального часу. Курси розраховані на досягнення різних цілей, зокрема на підтримку темпу, зниження ваги та підвищення витривалості.

Просто почніть рух
Нова реалізація ваших можливостей! Почніть ваше звичайне тренування і смарт-годинник автоматично визначає, що ви приступили до вправ. Потім ви зможете запустити відстеження показників одним дотиком. Функція доступна для шести стандартних режимів тренувань, зокрема біг на вулиці, біг на біговій доріжці, ходьба на вулиці, ходьба на біговій доріжці, тренування на еліпсі та на гребному тренажері.

Моніторинг SpO2
Насиченість крові киснем (SpO2) - один з найважливіших показників ефективності постачання організму киснем. Низький рівень SpO2 може призвести до появи серйозних нездужань, зокрема до слабкості, занепаду сил і запаморочення. Смарт-годинник Huawei Watch GT 2e підтримує одноразове вимірювання SpO2, щоб ви в будь-який момент могли перевірити рівень кисню в крові.

Позбудьтеся стресу
Технологія Huawei TruRelax здійснює постійний моніторинг рівня стресу та допомагає вам піклуватися про своє здоров'я. У додатку Здоров'я доступна дихальна гімнастика, яка знижує рівень стресу та допомагає стабілізувати емоційний стан.

Якісний моніторинг даних сну
Завдяки технології Huawei TruSleep 2.0 ваш смарт-годинник Huawei Watch GT 2e професійно розпізнає 6 найпоширеніших порушень сну та формує рекомендації для підвищення якості нічного відпочинку. Поки ви спите, смарт-годинник відстежує ваш пульс, аналізує ритм дихання і оцінює загальну якість сну.

Слухайте музику, де б ви не були
Створіть пару Huawei Watch GT 2e з Bluetooth-навушниками, щоб насолоджуватися музикою. Зберігайте на смарт-годиннику до 5009 композицій, щоб завжди тренуватися під улюблені треки.

Завжди радий допомогти
Ваш смарт-годинник у режимі реального часу отримує сповіщення про вхідні дзвінки, SMS-повідомлення, електронні листи, події календаря та багато іншого. Пристрій оснащений набором інтелектуальних функцій, які роблять ваше життя зручнішим: дізнавайтеся прогноз погоди, встановлюйте сигнали будильника або таймер і використовуйте ліхтарик. Вам навіть доступна функція пошуку смартфона!

Підніміть руку та зловіть момент
Ваш смарт-годинник Huawei Watch GT 2e може дистанційно активувати кнопку зйомки на вашому смартфоні. Робіть фото легко та швидко, знімайте з незвичного ракурсу з попередньовстановленим таймером 5 секунд.

Діагональ дисплея

1.39"

Інтерфейс з'єднання

Bluetooth 5.1

Роздільна здатність дисплея

454 х 454

Сумісність з ОС

iOS

Android 4.4 і новіше

Дисплей

Кольоровий

Час автономної роботи

1-7 днів

Процесор

Huawei Kirin A1

Оперативна пам'ять

16 МБ

Вбудована пам'ять

4 ГБ

Керування музикою

Так

Керування фотокамерою смартфона

Ні

Оснащення

Пульсометр

Крокомір

Акселерометр

Особливості

Функція моніторингу рівня насичення крові киснем (SpO2)

Будильник

Вібромотор

Захист від води, пилу

Контроль денної активності

З компасом

Секундомір

Повідомлення

Спортивний

Трекінг сну

Управління музичним плеєром

Повідомлення:

SMS

Виклики

Голосові повідомлення

Події календаря

Соціальні мережі

Електронна пошта

Водонепроникність: 5 ATM

Вимірювання вміст кисню в крові SpO2

Вимірювання стресу

Дихальні вправи

Програмована клавіша

Вимірювання атмосферного тиску

Вимірювання висоти (альтиметр)

Датчики: акселерометр, барометр, гіроскоп, датчик освітленості, оптичний датчик серцебиття, компас, ємнісний датчик, вміст кисню в крові

Захист від вологи

Так

Захист від ударів

Так

Знімний ремінець

Так

Колір корпусу

Чорний

Колір ремінця

Чорний

Вага

43 г