Код: 6450355 Смарт-годинник Huawei Watch GT (FTN-B19) Silver

  • Артикул: 55023257
  • Сумісність: Android і iOS
  • Інтерфейс: Bluetooth 4.2
  • Водонепроникність: так

Гарантія: 12 місяців

Легкий. Стильний. Міцний
Завдяки керамічному безелю, корпусу з нержавіючої сталі й алмазоподібному покриттю (технологія DLC) годинник стійкий до пошкоджень. Корпус HUAWEI WATCH GT оснащений двома заводними голівками. Кольоровий екран AMOLED із діагоналлю 1,39 дюйма, висотою 10,6 мм і роздільною здатністю 454 × 454 точно і яскраво передає зображення.

2 тижні роботи без підзарядки *.
Рух без меж
Завдяки новому подвійному процесору смарт-годинник HUAWEI WATCH GT працює 2 тижні без підзарядки* і не відстає від вас, щоб ви не робили.

Моніторинг пульсу в режимі реального часу
Технологія моніторингу пульсу HUAWEI TruSeen™ 3.0 забезпечує точний і ефективний вимір пульсу в режимі реального часу за допомогою спеціальних датчиків і самонавчального алгоритму на базі штучного інтелекту.

Визначення місцезнаходження за допомогою трьох навігаційних систем
Ваше місце розташування визначається точно і швидко за допомогою трьох навігаційних систем (GPS + ГЛОНАСС + Galileo) по всьому світу.

Науковий підхід до тренувань
Залишайтеся у формі зі смарт-годинником HUAWEI WATCH GT. Переглядайте в режимі реального часу рекомендації для бігових тренувань будь-якого рівня - від початкового до просунутого - і дані про кількість рухів за момент часу.

Завжди напоготові
Смарт-годинник HUAWEI WATCH GT надає безліч можливостей, дозволяючи вибрати з великого розмаїття режимів для тренувань у приміщенні і на відкритому повітрі.

Розумний моніторинг сну
Створена у співпраці з Центром вивчення динамічних біомаркерів Гарвардської медичної школи програма моніторингу сну Huawei TruSleep 2.0 може розпізнавати фази сну, виявляти найпоширеніші порушення і давати більше 200 рекомендацій для підвищення якості сну.

Сповіщення впродовж усього дня
Смарт-годинник забезпечений функціями підрахунку кроків, обліку часу без руху і моніторингу інтенсивних тренувань. Зі смарт-годинником ви не пропустите важливі нагадування і сповіщення про повідомлення, виклики і будильник.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Роздільна здатність дисплея

454 x 454

Інтерфейс з'єднання

Bluetooth 4.2

Діагональ дисплея

1.39"

Сумісність з ОС

iOS

Android 4.4 і новіше

Час автономної роботи

Більше 7 днів

Процесор

Двоядерний Snapdragon Wear 3100 (1.2 ГГц)

Оперативна пам'ять

8 МБ

Вбудована пам'ять

128 МБ

Керування музикою

Ні

Керування фотокамерою смартфона

Ні

Оснащення

GPS

Пульсометр

Крокомір

Акселерометр

Захист від вологи

Так

Захист від ударів

Ні

Знімний ремінець

Так

Вага

46 г