Код: 6580767 Смартфон Huawei Mate Xs 8/512GB Interstellar Blue

  • Артикул: 51095CSQ
  • 6.6" (2480х1148) OLED
  • Huawei Kirin 990 5G (2.86 ГГц)
  • RAM 8 ГБ, ROM 512 ГБ
  • Камера: 40 Мп + 16 Мп + 8 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth, LTE, 5G, NFC
  • Android 10

Гарантія: 2 роки

Зустрічайте неймовірний

8" - гнучкий дисплей FullView | Процесор Kirin 990 5G

Мистецтво гнучкості
Розправте крила з новим дизайном HUAWEI Mate Xs Falcon Wing. Унікальний дизайн корпусу HUAWEI Mate Xs з інноваційним шарніром гарантує неповторне зорове сприйняття. У складеному вигляді смартфон має невелику товщину, він ідеально поміщається в кишені та руці. Далі просто відкрийте смартфон і отримаєте більше можливостей завдяки вдвічі більшому екрану, створює ефект повного занурення. Легко та зручно.

Побачити все
Вражаючий дисплей HUAWEI FullView - це безліч деталей і яскраві кольори в будь-якій точці, а неймовірний 8-дюймовий екран дозволяє охопити більше інформації. Не потрібно скролити. Захоплюючі пейзажі, кадри, зняті ширококутним об'єктивом, детальна інфографіка з легкістю помістяться на екрані.

Миттєва готовність
Завдяки продуманому дизайну в кнопку ввімкнення HUAWEI Mate Xs інтегровано датчик розпізнавання відбитків пальців. Ви можете практично миттєво безпечно розблокувати свій телефон легким дотиком до клавіші.

Майстер мультитаскінгу
Інтелектуальна функція Multi-window дозволяє розділити 8-дюймовий екран на два автономні інтерфейси. Ви можете одночасно робити нотатки та читати повідомлення або переглядати фото галерею, вибираючи фото для публікації в соцмережі. Функція HUAWEI App multiplier дозволяє одночасно відкривати один мобільний додаток у двох окремих вікнах для виконання різних завдань. Також завдяки док-панелі ви можете зібрати улюблені програми в одному меню, яке дозволяє легко активувати спливаюче вікно та не витрачати час на перемикання між додатками.

Відкриваючи еру 5G
HUAWEI Mate Xs оснащений процесором Kirin 990 5G з передовими показниками швидкості та продуктивності роботи. Архітектура центрального процесора забезпечує чудову продуктивність з меншим енергоспоживанням. Двоядерний нейроморфний процесор системи Tiny-core є фундаментом для розвитку AI-можливостей майбутнього.

Технології майбутнього вже сьогодні
Підтримуючи 5G-архітектуру 4 NSA і SA, HUAWEI Mate Xs повністю готовий до епохи 5G. Завдяки підтримці двох SIM-карт і сумісності зі стандартами 5G/4G/3G/2G ви завжди будете залишатися на зв'язку.

Ще більше розваг
Ваш HUAWEI Mate Xs ніколи не перегріється завдяки впровадженню інноваційної системи охолодження від HUAWEI. Ця система працює на базі гнучкого Біон графіту, легко впорається з розподілом тепла. Стрім або швидке завантаження відео ultra-HD, грайте в інтерактивні графічні 3D-ігри та занурюйтесь у світ 5G.

Запам'ятовуйте кожну мить
40-Мп система чотирьох камер Supersensing Leica на передній і задній панелях смартфона дозволяє відобразити всю красу цього світу. Зняті здалеку або поблизу, у темряві або при яскравому освітленні, грандіозні або звичайні, відтепер усі важливі моменти зберігаються не лише у вашій пам'яті, а й в смартфоні.

  • Ширококутний об'єктив
  • Телеоб'єктив
  • Ультраширококутний об'єктив
  • TOF-камера

Дзеркальна зйомка
Завдяки функції Mirror Shooting з підтримкою подвійного екрана ви та фотограф можете одночасно переглядати зображення та ділитися креативними ідеями в режимі реального часу, щоб підкреслити важливі риси та моменти.

Осяяти ніч
40 Мп камера Supersensing поглинає більше світла та чітко передає деталі, щоб зберегти важливі моменти в умовах слабкого освітлення.

Ультра широкий

Компаньйон у всьому
Завдяки високопродуктивному процесору Kirin 990 5G і акумулятору ємністю 4500 мА*год HUAWEI Mate Xs має тривалий час автономної роботи. Смартфон завжди буде з вами під час тривалого нічного геймінгу або робочої презентації.

Надійний помічник

Завдяки швидкій зарядці HUAWEI SuperCharge 55 Вт навіть акумулятор ємністю 4500 мА*год заряджається на 85% усього за 30 хв. Займайтеся своїми справами та будьте впевнені - ваш смартфон завжди напоготові.

Насолоджуйтесь вишуканістю

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,6

Роздільна здатність

2480 х 1148

Глибина кольору

16 мільйонів

Щільність пікселів, ppi

414

Тип матриці

OLED

Дизайн екрану

Вигнутий

Додатковий дисплей

Додатковий екран: 6.38" (2480 х 892)

У розгорнутому вигляді: 8" (2480 х 2200)

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

Стандарти зв'язку

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

5G

Процесор
Процесор

Huawei Kirin 990 5G (2.86 ГГц)

Кількість ядер

8

Частота процесора, ГГц

2.86 + 2.36 + 1.95

Графічне ядро

ARM Mali-G76 MC16

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

8 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

512 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 256 ГБ)

Основна камера
Роздільна здатність

40 Мп + 16 Мп + 8 Мп

Діафрагма

F/1.8 + F/2.2 F/2.4

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Є

Запис відео

4K / 3840x2160 / стереозвук

Додатково

TOF-камера Huawei (Time-of-flight); підтримує автофокус (фазовий фокус, контрастний фокус), підтримує AIS (інтелектуальна технологія стабілізації)

Комунікації
NFC

Є

IrDA

Є

Wi-Fi

802.11 b/g/n/ac

Bluetooth

5.0

Система навігації

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

Порти і роз'єми

USB Type-C

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 10

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Датчики

Акселерометр

Барометр

Датчик Холла

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Компас

Акумулятор
Ємність, мА*г

4500

Швидка зарядка

Є

Бездротова зарядка

Немає

Знімний акумулятор

Немає

Фізичні параметри
Розміри, мм

161.3 х 146.2 х 11

Вага, г

300

Основний колір

Синій

Підбір за параметрами
Категорії