Код: 6587137 Смартфон Huawei P Smart S 4/128GB Crystal

  • Артикул: P Smart S 4/128GB (crystal)
  • 6.3" (2400x1080) OLED
  • HiSilicon Kirin 710F (2.2 + 1.7 ГГц)
  • RAM 4 ГБ, ROM 128 ГБ, NM Card
  • Камера: 48 + 8 + 2 Мп / 16 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth , LTE, GPS, NFC
  • Android 10.0

Гарантія: 12 місяців

OLED-дисплей з краплеподібним вирізом
6.3-дюймовий OLED-дисплей з краплеподібним вирізом, співвідношенням площі екрана до корпусу 90.17% і роздільною здатністю 2400х1080 пікселів забезпечує чудове візуальне сприйняття і професійний рівень передачі кольору. Дивіться відео, грайте в ігри, переглядайте зображення у веб-браузері - світлі та темні деталі будуть чіткими та контрастними.

Яскравий дизайн
Заокруглені 3D-кути ідеально поєднуються з тонким і ультралегким корпусом, забезпечуючи максимально комфортне відчуття, коли ви тримаєте телефон у руці.

Сканер відбитка пальця на екрані
Вбудований у екран сканер відбитків пальців забезпечує швидшу та надійнішу розблокування вашого Huawei P Smart S. Відчуйте переваги нової технології при розблокуванні смартфона або оплаті.

Потрійна камера зі штучним інтелектом
Потрійна камера зі штучним інтелектом істотно розширює можливості зйомки. Основний об'єктив високої чіткості 48 Мп, ультраширококутний об'єктив 8 Мп і сенсор глибини 2 Мп дозволяють повністю розкрити красу природи та зберегти емоції прекрасного дня.

Основний об'єктив високої чіткості 48 Мп
За допомогою основного об'єктива з роздільною здатністю 48 Мп ви зможете створювати реалістичні знімки з високим рівнем деталізації, чіткості та контрастності навіть в умовах слабкого освітлення.

Ультраширококутний об'єктив з кутом огляду 120°
Перейдіть у надширококутний режим зйомки, щоб створювати масштабні знімки архітектури або групові фото. Завдяки ультраширококутному об'єктиву 8 Мп ваш смартфон здатний охопити панораму 120°.

Нічна зйомка
Режим нічної зйомки з максимальною витримкою в 6 секунд дозволяє робити чіткі та красиві нічні фотографії без додаткових зусиль. Алгоритм на базі штучного інтелекту ефективно обробляє створені зображення для отримання найкращого результату при зйомці в темряві.

Надчутливий об'єктив
Цей об'єктив оснащений надчуттєвим датчиком Huawei SuperSpectrum, який пропускає більше світла та дозволяє створювати деталізовані чіткі знімки в умовах слабкого освітлення.

Великий об'єм пам'яті 4 ГБ + 128 ГБ
Оперативна пам'ять об'ємом 4 ГБ дає вам можливість одночасно запускати кілька додатків і швидко перемикатися між ними, а вбудованої пам'яті 128 ГБ вистачить для зберігання ваших улюблених фотографій, відео та ігор.

Велика батарея 4000 мА*год
Смартфон Huawei P Smart S оснащений потужним акумулятором ємністю 4000 мА*год, що дозволить вам дивитися відео, слухати музику та переглядати веб-сторінки протягом тривалого періоду часу. Виходячи з дому у звичайний день або вирушаючи в невелику подорож, ви можете спокійно залишити зовнішній акумулятор будинку.

GPU Turbo 3.0 - поліпшена продуктивність
Завдяки оновленому графічному процесору Turbo 3.0, ви можете насолоджуватися в Huawei P Smart S більше ніж 20 популярними іграми. Інтенсивність споживання ресурсів процесора тепер знижена на 10%, а продуктивність системи істотно оптимізована, що дозволяє повністю зануритися в ігровий процес.

EMUI 10.1 - Huawei MeeTime
Навіть в умовах недостатнього освітлення або слабкого сигналу мережі Huawei MeeTime дає отримати якісний звук і відео під час взаємодії з іншими пристроями Huawei. Ви можете поділитися вмістом свого екрана з друзями, щоб отримати пораду про покупку або допомогти батькам налаштувати свій телефон, надаючи їм покрокові інструкції. За допомогою екшн-камери або об'єктива типу «риб'яче око» Huawei MeeTime дає вам можливість здійснювати дзвінки, організовувати продуктивні зустрічі або просто весело проводити час.

EMUI 10.1 - інтелектуальний колаж
Функція створення колажів дозволяє розміщувати від 2 до 9 зображень в одному кадрі без використання будь-яких сторонніх додатків. Інтелектуальний алгоритм допомагає розмістити зображення в оптимальному положенні відповідно до їх розмірів. Покажіть своїм друзям дивовижні пейзажі та чарівні селфі в одній картинці, не докладаючи для цього особливих зусиль.

EMUI 10.1 - розумний скріншот
На смартфонах з EMUI 10.1 ви можете миттєво зробити скріншот одним пальцем. Просто двічі торкніться екрана кісточкою пальця, щоб зробити стандартний скріншот, або злегка постукайте по ньому та намалюйте замкнуту фігуру, щоб зафіксувати лише частину екрана. А якщо ви торкнетеся дисплея кісточкою пальця і ​​намалюєте на ньому букву «S», буде створено довгий скріншот.

Фірмовий магазин додатків
Huawei AppGallery - це офіційний магазин додатків від компанії Huawei, призначений для пошуку, завантаження, управління та обміну програмами для мобільних пристроїв. Компанія продовжує розробляти глобальну екосистему мобільних додатків, яка буде надавати користувачам захищені, ретельно відібрані програми для виконання різних завдань. 

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,3

Роздільна здатність

2400 x 1080

Щільність пікселів, ppi

417

Тип матриці

OLED

Дизайн екрану

Безрамковий

2.5D

Матеріал екрану

Скло

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

Стандарти зв'язку

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

Процесор
Процесор

HiSilicon Kirin 710F

Кількість ядер

8

Частота процесора, ГГц

2.2 + 1.7

Графічне ядро

ARM Mali-G51 MP4

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

4 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

128 ГБ

Основна камера
Роздільна здатність

48 Мп + 8 Мп + 2 Мп

Діафрагма

F/1.8 + F/2.4 + F/2.4

Спалах

Є

Автофокус

Є

Фронтальна камера
Роздільна здатність

16 Мп

Діафрагма

F/2.0

Комунікації
NFC

Є

Bluetooth

5.0

Система навігації

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Порти і роз'єми

USB Type-C

Роз'єм 3.5 мм

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 10

Додаткові функції
Безпека

Підекранний сканер відбитків пальців

Датчики

Акселерометр

Освітлення

Наближення

Компас

Акумулятор
Ємність, мА*г

4000

Швидка зарядка

Є

Бездротова зарядка

Немає

Знімний акумулятор

Немає

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, мм

157.4 х 73.2 х 7.75

Вага, г

163

Основний колір

Синій

Підбір за параметрами
Категорії