Код: 6470499 Смартфон Huawei P30 6/128GB Breathing Crystal

  • Артикул: 51093NDB
  • 6.1" (2340 x 1080) OLED
  • HiSilicon Kirin 980 (2.6 ГГц)
  • RAM 6 ГБ, ROM 128 ГБ, micro SD
  • Камера: 40 + 16 + 8 Мп / 32 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth 5.0, LTE, GPS, NFC
  • Android 9.0 Pie

Гарантія: 12 місяців

 Huawei P30

Мистецтво мобільної фотографії
Погляньте на світ по-новому через об'єктив фотокамери Huawei P30, відкрийте в собі потенціал фотохудожника, перетворіть фотозйомку у високе мистецтво. Смартфон виводить можливості мобільної фотографії на абсолютно новий рівень: будь-який кадр буде претендувати на почесне місце у вашому фотоальбомі.

Загадковий градієнт
Завдяки градієнтному нанесенню кольору на задню панель вдалося домогтися незвичайного візуального ефекту. Корпус Huawei P30 переливається і змінює глибину і насиченість кольору при будь-якому повороті або зміні освітлення. Насолоджуйтесь досконалістю стилю та інноваційною концепцією фірмового дизайну Huawei.

Дивовижні фото
З потрійною основною камерою у вас з'явиться в три рази більше можливостей отримати фотографії чудової якості. Камера Leica складається з трьох блоків, що виконують різні завдання: суперчутливий об'єктив 40 Мп для зйомки в умовах недостатньої освітленості, ультраширококутний об'єктив 16 Мп для панорамних знімків, телеоб'єктив 8 Мп для зйомки на ходу.

Інновації світла
Зміна колірної гами зі стандартної RGB на більш насичену RYB призвела до того, що кожне ваше фото стало на 40% яскравішим і контрастним. Фірмові алгоритми обробки зображення задіють спектральний сенсор Huawei, щоб домогтися найвищої деталізації і насиченості кольору в кожному кадрі.

Така яскрава ніч
Відкрийте для себе красу і чарівність ночі. Камера Huawei P30 зі світлочутливістю ISO 204,800 зможе вловити всі відтінки загадкової і непередбачуваної темряви: зробіть нескінченне зоряне небо фоном своєї фотографії, сфотографуйте романтику вечері при свічках, зробіть атмосферне фото біля багаття, щоб назавжди зберегти яскраві і незабутні нічні враження.

Ваша природна краса
Фронтальна камера 32 Мп зі штучним інтелектом підкреслить вашу природну красу і чарівність. Камера виділяє ваше обличчя на знімку, автоматично акцентує увагу на очах і посмішці, коригує контури обличчя, вирівнює тон шкіри, робить фото більш яскравим і чітким. Отримуйте чудові селфі, зроблені на сонячному пляжі або на нічній вечірці, і діліться своїми емоціями з друзями.

Безмежний екран
6.1 дюймовий OLED дисплей практично позбавлений рамок: його бічні грані злегка вигнуті, щоб забезпечити візуальне збільшення картинки. Покращена передача кольору і висока контрастність роблять зображення живим, яскравим, комфортним для сприйняття.

Зручне і безпечне використання
Сучасний сканер відбитків пальців, розташований під екраном, за частки секунди відкриє доступ до всіх програм і матеріалів. Досить одного дотику, щоб Huawei P30 впізнав вас. Зручні габарити і грамотно розташовані елементи управління дозволяють користуватися смартфоном навіть однією рукою.

Швидка зарядка
Підтримка функції швидкої зарядки дозволяє поповнити заряд батареї під час обідньої перерви, щоб ви продовжували користуватися смартфоном як завгодно довго. Для швидкого заряду використовуйте зарядний пристрій із сертифікатом безпеки TÜV, що йде в комплекті.

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,1

Роздільна здатність

2340 x 1080

Глибина кольору

16.7 млн

Щільність пікселів, ppi

422

Дизайн екрану

Безрамковий

2.5D

Матеріал екрану

Corning Gorilla Glass 5

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

Стандарти зв'язку

GSM

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

Процесор
Процесор

HiSilicon Kirin 980

Кількість ядер

8

Частота процесора, ГГц

4 x 1.8 + 2 x 1.92 + 2 x 2.6

Графічне ядро

Mali G76

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

6 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

128 ГБ

Слот для карт пам`яті

NanoSD

Основна камера
Роздільна здатність

40 Мп + 16 Мп + 8 Мп

Діафрагма

40 МП (ширококутний об'єктив, діафрагма f/1.8) + 16 МП (ультраширококутний об'єктив, діафрагма f/2.2) + 8 МП (телеоб'єктив, діафрагма f/2.4, оптична стабілізація зображення)

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Є

Запис відео

4K (3840x2160) стереозвук

Додатково

Підтримка автофокусу (лазерний, фазовий, контрастний фокус), підтримка AIS (інтелектуальна технологія стабілізації зображення)

Фронтальна камера
Роздільна здатність

32 Мп

Діафрагма

f/2.0

Комунікації
NFC

Є

Wi-Fi

802.11 ac

Bluetooth

5.0

Система навігації

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

Порти і роз'єми

USB Type-C

Роз'єм 3.5 мм

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 9.0 Pie

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Сканер обличчя

Датчики

Акселерометр

Датчик Холла

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

3650

Швидка зарядка

Є

Бездротова зарядка

Немає

Знімний акумулятор

Немає

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Скло

Метал

Ступені захисту

IP53

Розміри, мм

149.1 х 71.4 х 7.6

Вага, г

165

Основний колір

Синій

Підбір за параметрами
Категорії