Код: 6291474 Смартфон Motorola Moto Z (XT1650-03) 32GB White Gold

  • Артикул: MWSM4389AD1U1
  • 5.5" (2560 х 1440) AMOLED
  • Qualcomm Snapdragon 820 (2.15 ГГц)
  • RAM 4 ГБ, ROM 32 ГБ, micro SD
  • Камера: 13 Мп / 5 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth 4.1, LTE, GPS, NFC
  • Android 6.0 Marshmallow

Гарантія: 12 місяців

Надтонкий корпус. Необмежені можливості
Смартфон навчився робити те, про що ви навіть не мріяли. Представляємо новий смартфон Moto Z. Він виконаний в стилі Moto Mods - це взаємозамінні задні панелі, які кріпляться на смартфон, миттєво перетворюючи його в кінопроектор, потужний портативний програвач, вдвічі збільшує час роботи і здатний на багато чого іншого.

Можливості практично безмежні. Звичайно ж, Moto Z є приголомшливим телефоном. Завдяки чудовому металевого корпусу, цей смартфон не тільки самий тонкий пристрій преміум-класу, користувачі оцінять потужну батарею, що швидко зараяджається, TurboPower, що дозволяє смартфону працювати весь день, а також багато інших функцій. Тонкий корпус - це тільки початок.

Надтонкий і надлегкий металевий корпус
Надтонкий і надлегкий смартфон Moto Z розроблений повністю з урахуванням концепції Moto Mods. Це означає, що вам не потрібно носити в сумці безліч пристроїв - всі передові функції доступні у вашому смартфоні. Виготовлений з алюмінієвого сплаву, що застосовується у військовій авіації, і з нержавіючої сталі, що робить його довговічним і приголомшливо привабливим.

Процесор Qualcomm Snapdragon 820
Грайте в ігри, показуйте відео і виконуйте різні завдання з приголомшливою швидкістю.

Робіть все. Все одночасно
Грайте в ігри, показуйте відео і виконуйте різні завдання, не витрачаючи жодної зайвої миті. Надпотужний процесор Qualcomm Snapdragon 820 з швидкодіючою пам'яттю об'ємом 4 ГБ дарує ту продуктивність, яка потрібна саме вам.

Дисплей Quad HD діагоналлю 5.5 дюйма
Використовуйте переваги виключної деталізації за рахунок збільшення кількості пікселів на 77% в порівнянні з дисплеєм 1080p.

Чудові знімки. У будь-яких умовах. В будь-який час
Чудовий момент не завжди буває при ідеальних умовах зйомки. Ось чому телефон Moto Z оснащений оптичною стабілізацією зображень і лазерним автоматичним фокусом, які дозволяють робити красиві реалістичні зображенням при будь-якому освітленні. Оскільки камера має високу роздільну здатність, вона детально запам'ятовує кожну мить. Як ви її запам'ятали.

Камера, яка працює при недостатньому освітленні
Отримуйте знімки неймовірної чіткості навіть при поганому освітленні завдяки оптичній стабілізації зображення і автоматичному лазерному фокусуванні.

Фронтальна камера 5 Мп
Відмінне зображення незалежно від того, чи знімаєте ви Селфі, чи просто використовуєте відеозв'язок.

Блискавичне створення чудових Селфі
Робіть Селфі з друзями. Завдяки ширококутному об'єктиву фронтальної камери 5 Мп ви зможете зафіксувати кращі моменти разом з тими, хто вам дорогий. Завдяки фронтальному додатковому спалаху можна отримати ідеальні фотографії навіть при недостатньому освітленні.

Стандарт підключення USB-C останнього покоління
Тепер, щоб зарядити смартфон, не потрібно плутатися з роз'ємом, оскільки не важливо, яким боком його вставляти. Крім того, дані передаються швидше.

Весь день без підзарядки
Проведіть день, не відволікаючись на зарядку, і не турбуйтеся про батарею. Батарея 2600 мАг дозволяє дивитися відеоролики, завантажувати додатки, переглядати інтернет-сторінки і робити все, що хочеться.

Водовідштовхувальне покриття. Не змусить хвилюватися
Вода є найлютішим ворогом вашого телефону. Саме тому ваш Moto Z має водовідштовхувальне покриття, що забезпечує ефективний захист від потрапляння вологи всередину телефону. Випадкові бризки, краплі дощу або пролита рідина більше ніколи не завадять вам.

Moto Mods миттєво перетворюють смартфон в абсолютно новий пристрій.
Робіть за допомогою смартфону те, про що ви навіть не мріяли. Перетворіть його в кінопроектор, потужний портативний програвач, додайте час автономної роботи і багато іншого. Хоч би якими були ваші захоплення, Moto Mod - це те, що вам необхідно.

Сканер відбитків пальців - пароль так само унікальний, як і ви
Забудьте про введення пароля. Просто торкніться сканеру відбитків пальців, і ваш телефон миттєво буде розблоковано і готовий до використання. На відміну від інших телефонів сканер розпізнає ваш унікальний відбиток пальця, незалежно від того, як ви торкаєтеся пальцем.

Moto Display - швидкий огляд повідомлень
Додаток Moto Display дозволяє просто і коротко переглядати повідомлення та оновлення, завдяки чому не потрібно розблокувати телефон, аби залишатися в курсі всього, що відбувається. Трохи повернувши телефон можна дізнатися про оновлення, потім переміститеся вправо до відповідного додатку, щоб обробити повідомлення зараз або повернутися до нього пізніше. Можна навіть запускати або припиняти відтворення музики без розблокування телефону. Вам не потрібно виконувати велику кількість дій, щоб залишатися в курсі того, що відбувається або слухати улюблені композиції.

Moto Actions - скористайтеся засобами, і ваш телефон відреагує
Додаток Moto Actions виконує дії, реагуючи на ваші природні рухи і жести. Пообертайте зап'ястям, щоб запустити камеру, і ви завжди встигнете зробити відмінні знімки. Струсіть телефон два рази, щоб увімкнути ліхтарик, який допоможе знайти ключі в темряві. Необхідно зосередитися? Просто покладіть телефон лицьовою стороною вниз для активації режиму "Не турбувати" для викликів і повідомлень. Можна навіть зменшити розмір екрану за допомогою простого жесту, дозволяючи здійснювати зручне відкриття веб-сайтів і додатків тільки однією рукою.

Moto Voice - робіть більше за допомогою голосу
Можна користуватися телефоном за допомогою голосу, а не рук. Прокладайте маршрути, шукайте інформацію і отримуйте відповіді на питання, не торкаючись до телефону. Найголовніше - телефон сприймає природну мову, тому вам не доведеться вивчати іншу мову для використання всіх можливостей телефону.

Чиста версія ОС Android. Висока продуктивність
Збільшена продуктивність за рахунок чистої версії Android без зайвого програмного забезпечення. Позбавтеся від непотрібного ПЗ, що уповільнює роботу. 

Дисплей 
Діагональ, дюйм

5,5

Роздільна здатність

2560 x 1440

Щільність пікселів, ppi

535

Тип матриці

AMOLED

Матеріал екрану

Скло

Corning Gorilla Glass 3

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

Стандарти зв'язку

GSM

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

Процесор
Процесор

Qualcomm Snapdragon 820

Кількість ядер

4

Частота процесора, ГГц

1.6 + 2.15

Графічне ядро

Adreno 530

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

4 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

32 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 2 ТБ)

Основна камера
Роздільна здатність

13 Мп

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Є

Фронтальна камера
Роздільна здатність

5 Мп

Спалах

Є

Автофокус

Немає

Стабілізація

Немає

Комунікації
NFC

Є

IrDA

Немає

Wi-Fi

802.11 b/g/n

Bluetooth

4.1

Система навігації

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Порти і роз'єми

USB Type-C

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 6.0 Marshmallow

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Датчики

Акселерометр

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

2600

Швидка зарядка

Є

Бездротова зарядка

Немає

Знімний акумулятор

Немає

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Алюміній

Розміри, мм

153.3 х 75.3 х 5.2

Вага, г

136

Підбір за параметрами
Категорії