Код: 6764532 Смартфон Poco M4 Pro 5G 6/128GB Power Black

  • Артикул: 883160
  • 6.6" (2400 x 1080) IPS
  • MediaTek Dimensity 810 (2.4 + 2.0 ГГц)
  • RAM 6 ГБ, ROM 128 ГБ, microSD
  • Камера: 50 + 8 Мп / 16 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth, 5G, NFC, GPS
  • Android 11

Гарантія: 12 місяців

Флагманський смартфон Poco
Оцініть лідерські якості POCO M4 Pro 5G. Насолоджуйтесь суперчітким і плавним зображенням на 6.6-дюймовому FHD+ дисплеї із частотою оновлення 90 Гц. Потужний 6 нм процесор MediaTek Dimensity 810 дозволяє легко вирішувати будь-які ємні завдання. Система з двох камер до 50 Мп дозволяє зберегти всі пам'ятні моменти. Потужна зарядка 33 Вт за лічені хвилини може зарядити батарею на кілька годин роботи.

Флагманська швидкість 5G
Відчуйте на власному досвіді, що означає жити на супершвидкості 5G. Стандарт 5G і підтримка двох режимів мережі SA/NSA у рази збільшують швидкість передачі даних і забезпечують супер-стабільне під'єднання. Тепер завантаження цілого сезону улюбленого серіалу займе лише 5-10 хвилин.

Вражаюча потужність MediaTek
6 нм 8-ядерний процесор MediaTek Dimensity 810 з тактовою частотою до 2.4 ГГц і потужним графічним процесором ARM Mali-G57 забезпечує неперевершену продуктивність, високу швидкість обробки графіки й унікальну швидкодію системи. POCO M4 Pro 5G просто створений для ресурсомістких завдань та онлайн ігор на високих налаштуваннях.

Більше часу на роботу, менше – на підзарядку
Швидке заряджання потужністю 33 Вт усього за 30 хвилин поповнить заряд батареї на 59%, для підзарядки до 100% знадобиться лише 59 хвилин. Батарея ємністю 5000 мАгод забезпечує багато годин безперервної роботи. Слухайте музику цілих 179 годин або дивіться відео до 16 години без перерви на підзарядку.

FHD+ DynamicSwitch дисплей
Екран POCO M4 Pro 5G із частотою оновлення 90 Гц точно та чітко відтворює будь-який контент, забезпечує плавний скролінг і чудову якість картинки в динамічних сценаріях. Завдяки частоті дискретизації 240 Гц швидкість зворотного зв'язку становить частки секунди, а це означає, що ви отримаєте найкращий контроль і відчутну перевагу у будь-якій грі.

Кольори ще яскравіші
Розширений колірний діапазон DCI-P3 забезпечує кольорам унікальну яскравість і насиченість. Завдяки цьому зображення на дисплеї вражає реалістичністю, високою контрастністю та фактурністю кожної сцени.

Чіткі та деталізовані фото
Основна камера 50 Мп створює справжні шедеври мобільної фотографії в суперроздільній здатності одним натисканням. Наведіть об'єктив на віддалений об'єкт, зробіть його ближче, провівши двома пальцями на екрані, і отримайте більше чітких деталей на фото.

Неймовірні панорамні знімки
Надширококутна камера з кутом огляду 119 градусів знімає чудові міські панорами та пейзажні фото, вміщуючи в кадр більше деталей, видів і вражень.

Функції селфі-зйомки
За допомогою селфі-камери 16 Мп робіть портретну, панорамну або нічну зйомку, щоб отримати унікальні селфі, якими так і хочеться поділитися. Передові алгоритми зйомки на ШІ подбають про те, щоб на кожному фото ви виглядали природно та привабливо.

Нічні фото
Знімайте чудові панорами нічного міста або фото безкрайнього зоряного неба. Нічна зйомка на POCO M4 Pro 5G дозволяє отримувати чіткі та яскраві знімки навіть у темряві.

Яскравий дизайн
Завдяки класичному дизайну POCO, ваш M4 Pro 5G легко відрізнити від інших смартфонів. Три преміальні кольори на вибір Cool Blue/Power Black/POCO Yellow дозволяють кожному висловити свій індивідуальний стиль, а зручна ергономіка робить пристрій ідеальним для щоденного використання.

Могутнє звучання
Подвійні динаміки відтворюють звук студійної якості з насиченими глибокими басами та чистими нотами середнього та високого діапазону. Потужний звуковий супровід створює ефект присутності та дозволяє повністю зануритися у контент.

Чіткий зворотний зв'язок
Лінійний двигун осі Z забезпечує зворотний зв'язок, порівнянну зі зворотним зв'язком, який забезпечують ігрові приставки. Кожна ваша дія в грі передаватиметься на корпус за допомогою вібрації і дозволить вам точніше орієнтуватися в геймплеї. 

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,6

Роздільна здатність

2400 x 1080

Глибина кольору

16 мільйонів

Щільність пікселів, ppi

399

Частота оновлення екрана

90 Гц

Тип матриці

IPS

Дизайн екрану

Безрамковий

2.5D

Матеріал екрану

Corning Gorilla Glass 3

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

Стандарти зв'язку

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

5G

Процесор
Процесор

MediaTek Dimensity 810

Кількість ядер

8

Частота процесора, ГГц

2.4 + 2.0

Графічне ядро

ARM Mali-G57 MC2

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

6 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

128 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 1 ТБ)

Основна камера
Роздільна здатність

50 Мп + 8 Мп

Спалах

Є

Автофокус

Є

Додатково

Основна камера 50 Мп (f/1.8)

Ультраширококутна камера 8 Мп (f/2.2/FOV 119°)

Фронтальна камера
Роздільна здатність

16 Мп

Діафрагма

F/2.45

Комунікації
NFC

Є

Wi-Fi

802.11 b/g/n/ac

Bluetooth

5.1

Система навігації

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Порти і роз'єми

USB Type-C

Роз'єм 3.5 мм

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 11

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Сканер обличчя

Датчики

Акселерометр

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

5000

Швидка зарядка

Є

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, мм

163.56 x 75.78 x 8.75

Вага, г

195

Основний колір

Чорний

Підбір за параметрами
Категорії