Код: 6662788 Смартфон Samsung Galaxy A52 8/256 Light Violet

  • Артикул: SM-A525FLVISEK
  • 6.5" (2400 x 1080) Super AMOLED
  • Qualcomm Snapdragon 720G (2.3 ГГц)
  • RAM 8 ГБ, ROM 256 ГБ, microSD
  • Камера: 64 + 12 + 5 + 5 Мп / 32 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth, LTE, GPS, NFC
  • Android 11

Гарантія: 12 місяців

Крутий екран, суперплавний скролінг

Насолоджуйтесь живими кольорами та якістю FHD+ з дисплеєм Super AMOLED, яскравість якого сягає 800 ніт для ясної видимості навіть у сонячний день. Функція захисту зору контролює рівень синього світла, а режим Real Smooth забезпечує плавну анімацію зображення в іграх або під час скролінгу. І все це — на просторому екрані Infinity-O з діагоналлю 6,5".

Ефектний дизайн нового стандарту

Оцініть безшовний дизайн Galaxy A52 з ергономічними, обтічними контурами. Лаконічний блок камер зливається з матовою задньою панеллю, утворюючи практично монолітну, стильну конструкцію. А чотири трендові кольори – фіолетовий, чорний, білий і синій – допоможуть підкреслити особистий стиль.

Крута квадрокамера: 64 МП, оптична стабілізація

Фотомодуль Galaxy A52 з кількома об’єктивами дивовижно примножує творчі можливості. Знімайте в надвисокій роздільній здатності основною камерою 64 МП із системою OIS*, яка дозволяє робити чіткі, яскраві фото в будь-який час доби. Розширюйте поле зору за допомогою ультраширококутної камери. Регулюйте параметри фокусу з камерою глибини. Або фіксуйте крихітні деталі макрокамерою.

Чіткі деталі навіть при слабкому освітленні завдяки ОСЗ*

Забудьте про змазані фото та відео. Оптична стабілізація зображення (OIS) допомагає стабілізувати кадри протягом експозиції, забезпечуючи плавнішу передачу руху на відео та кращу чіткість об'єктів у русі на фото. Також, камера уловлює більше світла, додаючи яскравості знімкам, зробленим в умовах слабкого освітлення.

Ультраширококутна камера — надширокі враження

Подібно до наших очей, 12-мегапіксельна ультраширококутна камера бачить світ з кутом огляду в 123 градуси, додаючи виразної перспективи вашим знімкам.

Макрозйомка: дрібниці варті уваги

Знімайте впритул макрокамерою 5 МП і дивуйтесь непомітним раніше крихітним деталям. Макрооб'єктив з малою глибиною різкості створює на знімках природний ефект боке, виділяючи об'єкт і залишаючи розмитим усе, що знаходиться поза зоною фокусу.

Камера! Суперстабілізація! Мотор!

У режимі суперстабілізації модель Galaxy A52 забезпечує плавність і стабільність ваших відео. Пристрій забезпечує якість зйомки на рівні висококласної екшн-камери, використовуючи камеру з ультраширококутним об’єктивом і предиктивне програмне забезпечення.

Фокусуйтеся на головному за допомогою камери глибини

5-мегапіксельна камера глибини дає змогу коригувати глибину сцени на фотографіях. Простим дотиком можна легко налаштувати ступінь розмитості фону об’єкта для створення високоякісних фото, що справді вигідно виділятимуться.

Селфі, гідні суперзірок

32-мегапіксельна фронтальна камера Galaxy A52 здатна робити чіткі високоякісні селфі і вдень, і вночі. А ефект боке, який злегка розмиває фонові об'єкти, допомагає cконцентрувати всю увагу саме на ваc.

Вода та бризки більше не страшні

Цей телефон має захист від проникнення пилу та води класу IP67 і не боїться занурення у воду на глибину до 1 метра на 30 хвилин. Тому ви зможете продовжувати грати чи знімати, навіть якщо він трохи намокне.

Об’ємний звук у вас на долоні

Завдяки парі рознесених у різні боки динаміків ви можете насолоджуватися стереозвуком і без навушників. Підніміть на новий рівень враження від вечора кіноперегляду чи улюблених ігор з кінематографічним аудіосупроводом, що переносить вас у центр дійства.

Крута батарея – заряд на дві доби

Акумулятор ємністю 4500 мА·год (типове значення) дає змогу довше займатися улюбленими справами — стрімити, обмінюватися контентом, грати тощо. Розумна система керування живленням визначає та враховує ваші користувацькі звички, аби заряду вистачило на довше. А завдяки підтримці супершвидкого заряджання, із зарядними пристроями потужністю до 25 Вт Galaxy A52 відновлює запас енергії дуже швидко.

Функція Game Booster дає вам перевагу

Максимізуйте результат за допомогою Game Booster. Спеціальний інтерфейс з легкодоступним меню допоможе позбутись усього, що відволікає від гри, та сягнути нового рівня. Функція Frame Booster забезпечує плавну та реалістичну анімацію графіки. Крім того, ви можете викладатися на повну, оскільки Game Booster враховує вашу манеру гри та відповідно оптимізує енергоспоживання, температурний режим і використання пам’яті.

Авторизація в один дотик

Екранний сенсор Galaxy A52 розпізнає ваш унікальний відбиток пальця, аби ви могли просто та безпечно розблоковувати свій телефон. А через сервіси біометричної автентифікації Samsung Pass ви можете використовувати відбиток пальця як швидкий і надійний спосіб авторизованого доступу до додатків та веб-сайтів.

Оптимізований для вашої зручності

Насолоджуйтеся розумною логікою та дизайном One UI. Оптимізований для екранів будь-якого розміру, цей інтуїтивно зрозумілий і гнучкий інтерфейс допоможе зосередитися на важливих саме для вас речах. One UI дозволяє персоналізувати телефон відповідно до ваших завдань і вподобань та якнайповніше використовувати потенціал вашого Galaxy в найкомфортніший для вас спосіб.

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,5

Роздільна здатність

2400 x 1080

Глибина кольору

16 мільйонів

Щільність пікселів, ppi

405

Тип матриці

Super AMOLED

Дизайн екрану

Безрамковий

2.5D

Матеріал екрану

Скло

Corning Gorilla Glass 5

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

Стандарти зв'язку

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

Процесор
Процесор

Qualcomm Snapdragon 720G

Кількість ядер

8

Частота процесора, ГГц

2.3 + 1.8

Графічне ядро

Qualcomm Adreno 618

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

8 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

256 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 1 ТБ)

Основна камера
Роздільна здатність

64 Мп + 12 Мп + 5 Мп + 5 Мп

Діафрагма

F1.8 + F2.2 + F2.4 + F2.4

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Є

Запис відео

4K / 3840x2160 / стереозвук

Додатково

Ширококутний модуль 64 Мп OIS AF (F1.8, 0.8μm), надширококутний модуль 12 Мп FF 123° (F2.2, 1.12μm), макромодуль 5 Мп FF (F2.4, 1.12μm), сенсор аналізу глибини сцени: 5 Мп FF (F2.4, 1.12μm)

Фронтальна камера
Роздільна здатність

32 Мп

Діафрагма

F/2.2

Спалах

Немає

Автофокус

Немає

Стабілізація

Немає

Комунікації
NFC

Є

Wi-Fi

802.11 b/g/n/ac

Bluetooth

5.0

Система навігації

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

Порти і роз'єми

USB Type-C

Роз'єм 3.5 мм

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 11

Додаткові функції
Безпека

Сканер обличчя

Підекранний сканер відбитків пальців

Датчики

Акселерометр

Геомагнітний датчик

Датчик Холла

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

4500

Швидка зарядка

Є

Знімний акумулятор

Немає

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Ступені захисту

IP67

Розміри, мм

159.9 х 75.1 х 8.4

Вага, г

189

Основний колір

Фіолетовий

Підбір за параметрами
Категорії