Код: 6513082 Смартфон Samsung Galaxy M30s 4/64GB Black

  • Артикул: SM-M307FZKUSEK
  • 6.4" (2340 x 1080) Super AMOLED
  • Samsung Exynos 9611 (2.3 ГГц)
  • RAM 4 ГБ, ROM 64 ГБ, microSD
  • Камера: 48 + 8 + 5 Мп / 16 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth, LTE, GPS
  • Android 9.0 Pie

Гарантія: 12 місяців

Безмежний дисплей Infinity-U для яскравих вражень від перегляду 

Великий дисплей Galaxy M30s розширює межі ваших вражень від перегляду. 6,4-дюймовий безмежний дисплей Infinity-U Super AMOLED з роздільною здатністю Full HD+ пропонує вам більше простору для ігор та нових відкриттів. Ви зможете повністю поринути у свої улюблені ігри та переглядати улюблені відеоблоги з відчуттям присутності.

Дизайн преміум-класу з футуристичним оздобленням

Корпус товщиною 8,9 мм, який чудово лежить у руці, — лише одна з унікальних особливостей Galaxy M30s. Головна причина захоплених поглядів на Galaxy M30s — глянцеве градієнтне оздоблення. На вибір доступні три варіанти кольорів унікального, привабливого та сучасного декору — чорний, білий і синій.

Потрійна камера, щоб ділитися своїми історіями

Три способи зняти те, що ви бажаєте, і так, як ви бажаєте. Використовуйте надширококутну камеру, щоб зафіксувати момент так, як бачите його ви, отримуйте яскраві та чіткі знімки пам’ятних моментів дня за допомогою камери з роздільною здатністю 48 Мп або розмивайте фон за допомогою 5-мегапіксельної камери з об’єктивом для оцінки глибини сцени, щоб зосередитись на тому, що дійсно важливо.

Знімайте свій світ у надширококутному форматі

Надширококутна камера допоможе вам побачити більше на своїх знімках. Ширококутний об’єктив з полем зору 80° та надширококутний об’єктив з полем зору 123° фіксують сцену так, як бачите її ви, тож ви не пропустите нічого, стоячи на місці. Відтепер знімати чудові панорами стало ще простіше.

Камера, яка допоможе дослідити глибину

5-мегапіксельна камера з об’єктивом для оцінки глибини сцени дозволяє коригувати глибину сцени на фото до та після зйомки. Удосконалена камера з об’єктивом для оцінки глибини сцени видаляє небажаний фоновий шум з ваших зображень, щоб вони мали професійніший вигляд.

Селфі-камера, з якою ви побачите себе у новому світлі

Підкресліть свою неповторність у найкращому ракурсі за допомогою фронтальної камери Galaxy M30s з роздільною здатністю 16 Мп. Скористайтесь функцією «Фокусування селфі» для м’якого розмивання фону, щоб усі погляди були спрямовані на вас, і покажіть себе у привабливому світлі будь-де — і в кафе, і в парку.

Високопродуктивна апаратна платформа для швидкісної обробки та потокових трансляцій

Потужний восьмиядерний процесор й оперативна пам’ять об’ємом 4/6 Гб справляться з іграми з якісною графікою та швидкісними онлайн-трансляціями. Внутрішня пам’ять об’ємом 64/128 ГБ та зовнішня пам’ять до 512 ГБ забезпечують достатньо місця для потокових трансляцій, завантажень і публікацій.

Енергія на цілий день

Якщо ви проводите вільний час, займаючись улюбленими справами — переглядаючи відео чи спілкуючись у відеочатах — вам потрібен телефон, розрахований на значні навантаження. Саме тому Galaxy M30s має батарею ємністю 6000 мА⋅год (типове значення) і підтримує технологію швидкісного заряджання Fast Charging з потужністю 15 Вт. Насолоджуйтеся насиченим життям завдяки потужному акумулятору, енергія якого допоможе вам завжди залишатися на зв’язку.

Функція Game Booster дає вам перевагу

Максимізуйте продуктивність за допомогою Game Booster. Спеціалізований інтерфейс і доступне меню гарантують мінімум відволікання і пропонують новий рівень використання пристрою. Функція Frame Booster забезпечує плавне та надзвичайно реалістичне відтворення графіки. Крім того, ви можете викладатися в іграх на повну, адже Game Booster запам’ятовує особливості вашої манери користування для оптимізації енергоспоживання, температурного режиму та використання пам’яті.

Інтуїтивно зрозумілий дизайн для простоти користування

Інтерфейс One UI Core допомагає вам зосередитися на найважливішому. Апаратне та програмне забезпечення співпрацюють у цілковитій гармонії, забезпечуючи інтуїтивне виведення вмісту одним дотиком. Нічний режим допоможе завершити ваш день, адже він затемнює екран, щоб зменшити навантаження на очі для кращого відпочинку вночі.

Підтримуйте свій пристрій у першокласному стані разом з нами!

Обравши смартфон Galaxy, ви зможете насолоджуватись відчуттям повного спокою. Інтерактивна діагностика та оптимізація, яку забезпечує додаток Samsung Members, полегшує налаштування продуктивності ваших пристроїв, а наша служба технічної підтримки прийде на допомогу, коли вам потрібно буде вирішити складніші проблеми.

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,4

Роздільна здатність

2340 x 1080

Щільність пікселів, ppi

403

Тип матриці

Super AMOLED

Дизайн екрану

Безрамковий

2.5D

Матеріал екрану

Скло

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

Стандарти зв'язку

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

Процесор
Процесор

Samsung Exynos 9611

Кількість ядер

8

Частота процесора, ГГц

2.3 + 1.7

Графічне ядро

ARM Mali-G72 MP3

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

4 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

64 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 512 ГБ)

Основна камера
Роздільна здатність

48 Мп + 8 Мп + 5 Мп

Діафрагма

F2.0 + F2.2 + F2.2

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Немає

Запис відео

4K / 3840x2160 / стереозвук

Додатково

4-х кратний цифровой зум / Slow Motion 240 кадрів/с при HD відео

Фронтальна камера
Роздільна здатність

16 Мп

Спалах

Немає

Автофокус

Немає

Стабілізація

Немає

Комунікації
NFC

Немає

Wi-Fi

802.11 b/g/n/ac

Bluetooth

5.0

Система навігації

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

Порти і роз'єми

USB Type-C

Роз'єм 3.5 мм

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 9.0 Pie

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Сканер обличчя

Датчики

Акселерометр

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

6000

Швидка зарядка

Є

Бездротова зарядка

Немає

Знімний акумулятор

Немає

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Скло

Пластик

Розміри, мм

159 х 75.1 х 8.9

Вага, г

188

Основний колір

Чорний

Підбір за параметрами
Категорії