Код: 6502514 Смартфон Samsung Galaxy Note 10 8/256GB Black

  • Артикул: SM-N970FZKDSEK
  • 6.3" (2280 x 1080) Dynamic AMOLED
  • Samsung Exynos 9825 (2.7 + 2.4 ГГц)
  • RAM 8 ГБ, ROM 256 ГБ
  • Камера: 12 + 12 + 16 Мп / 10 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth, LTE, GPS
  • Android 9.0 Pie

Гарантія: 12 місяців

 

Безмежний екран

Відчуйте, що таке ефект повного занурення із Samsung Galaxy Note 10. Його 6.3 - дюймовий FHD+ Dynamic AMOLED кінематографічний екран відтворює неймовірно насичену та деталізовану картинку, яка чудово сприймається навіть на яскравому сонці. Смартфон повністю позбавлений рамок, його екран зігнутий по краях, щоб забезпечити вам ще більше місця для роботи, відпочинку та творчості.

Преміальний дизайн

Samsung Galaxy Note 10 задає нові стандарти дизайну смартфонів. Досконалі пропорції і зручна ергономіка дозволяють відчути високий рівень комфорту під час гри, роботи, написання та редагування відео. Безшовне з'єднання скла та полірованого металу зробило смартфон неймовірно тонким. Безрамковий кінодисплей з крихітною фронтальною камерою гарантує море яскравих вражень від перегляду відео. Корпус смартфона м'яко переливається сріблястими відтінками для посилення яскравого враження від преміального дизайну.

Чудові фото

Відчуйте себе професійним фотохудожником з інноваційною системою камер Samsung Galaxy Note 10, яка будь-яке фото перетворює в арт-об'єкт, гідний фотовиставки. Знімайте чудові портрети, дивовижні панорамні фото, групові знімки при будь-якому освітленні. Камера розпізнає об'єкт і оптимізує налаштування, щоб передати не тільки деталі, але й атмосферу події. З ультраширокою камерою 16 Мп з кутом огляду 123 градусів у кадр поміститься більше деталей і об'єктів ніж можуть вмістити більшість інших камер. Обрізайте кадр за допомогою ширококутної камери 12 Мп або акцентуйте увагу на об'єкті, користуючись дворазовим оптичним збільшенням телефотокамери. Ширококутова камера 12 Мп автоматично визначає параметри зйомки та змінює режим залежно від зовнішнього освітлення. Режим F1.5 підійде для зйомки у вечірній час, режим F2.4 зробить чітке фото на яскравому сонці, нічний режим поліпшить якість нічних фото, зробить їх яскравішими та контрастнішими.

Заряду вистачить надовго

Батареї ємністю 3500 мА вистачить на цілий день роботи Samsung Galaxy Note 10. Вам більше не потрібно турбуватися про підзарядку в середині робочого дня. Підтримка функції Fast Charging забезпечить кілька годин автономної роботи після півгодинної підзарядки.

Новий рівень продуктивності

Samsung Galaxy Note 10 пропонує неймовірні можливості для динамічної гри, спілкування і роботи. Усі додатки та програми працюють легко та швидко завдяки надпотужному 7 нм процесору останнього покоління і оперативній пам'яті 8 Гб. Ведіть прямі трансляції, грайте в будь-які вимогливі ігри, редагуйте фото та текстові файли, дивіться відео у високій роздільній здатності - із Samsung Galaxy ви все це можете.

Інтелектуальний S PEN

S PEN оснащений Bluetooth модулем для дистанційного керування Samsung Galaxy Note 10. Він підтримує безконтактні жести та віддалене перемикання між об'єктивами камери. Тепер за допомогою S PEN можна спускати затвор камери, гортати слайди та сторінки, управляти відеоконтентом і презентацією, малювати, ставити відтворення на паузу, міняти гучність звуку та багато іншого. Робіть чорнові нотатки на бігу, формулюйте тези в кафе та в таксі, записуйте їх, щоб згодом доопрацювати. S PEN автоматично трансформує рукописний текст у формат, який можна редагувати, копіювати та пересилати.

Мобільне відео не відрізняється від професійного

Розмивайте фон, використовуйте спецефекти в режимі реального часу, щоб надати події потрібний настрій, користуйтеся Super Steady, щоб зменшити вібрації ваших відео та зробити їх природними та чіткими, знімайте яскраві та соковиті кліпи в 4K UHD. Редагуйте відзнятий матеріал, використовуючи величезний набір засобів з арсеналу: змінюйте швидкість відео, вносьте зміни в кліпи, вставляйте субтитри або домальовуйте ілюстрації, користуючись S PEN.

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,3

Роздільна здатність

2280 x 1080

Щільність пікселів, ppi

401

Тип матриці

Dynamic AMOLED

Дизайн екрану

Безрамковий

2.5D

Матеріал екрану

Скло

Corning Gorilla Glass 6

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

Стандарти зв'язку

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

Процесор
Процесор

Samsung Exynos 9825

Кількість ядер

8

Частота процесора, ГГц

2.7 + 2.4 + 1.9

Графічне ядро

ARM Mali-G76 MP12

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

8 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

256 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 256 ГБ)

Основна камера
Роздільна здатність

12 Мп + 12 Мп + 16 Мп

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Є

Запис відео

4K (3840x2160) стереозвук

Фронтальна камера
Автофокус

Є

Додатково

Dual Pixel / апертура F/2.2 / кут огляду 80°

Комунікації
NFC

Є

IrDA

Немає

Wi-Fi

802.11 ax

Bluetooth

5.0

Система навігації

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Порти і роз'єми

USB Type-C

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 9.0 Pie

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Сканер обличчя

Датчики

Акселерометр

Датчик Холла

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

3500

Швидка зарядка

Є

Бездротова зарядка

Є

Знімний акумулятор

Немає

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Скло

Метал

Ступені захисту

IP68

Розміри, мм

151 х 71.8 х 7.9

Вага, г

168

Основний колір

Чорний

Підбір за параметрами
Категорії