Код: 6793598 Смартфон Samsung SM-S906B Galaxy S22 Plus 8/256GB ZGG Green

  • Артикул: SM-S906BZGGSEK
  • 6.6" (2400 x 1080) Dynamic AMOLED 2X
  • Samsung Exynos 2200
  • RAM 8 ГБ, ROM 256 ГБ
  • Камера: 50 + 12 + 10 Мп / 10 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth, 5G, GPS, NFC
  • Android 12

Гарантія: 12 місяців

З Galaxy S22+ кожен день особливий
Оцініть просунуту систему камер 50 Мп, адаптовану для нічної зйомки, суперздатності 4 нм процесора, приголомшливу автономність та новий погляд на надійність та питання особистої безпеки. Зустрічайте новий Galaxy S22+.

Впізнається з першого погляду. Запам'ятовується назавжди
Тонка відполірована рамка надає корпусу Galaxy S22+ витонченого вигляду. Лінійна система камер ідеально виглядає на монохромній скляній панелі. Вивірена до міліметра ергономіка дарує суперкомфортні відчуття щоразу, коли ви берете смартфон до рук. Чотири розкішні кольори на вибір дають можливість знайти ідеальний варіант для кожного.

Відчуйте себе професіоналом
Потрійна основна та фронтальна камери дарують вам необмежені можливості для створення фотошедеврів та відео, порівнянних із професійними. Ультраширококутна камера 12 Мп + ширококутна камера 50 Мп + телеоб'єктив 10 Мп + фронтальна камера 10 Мп завжди знайдуть потрібний ракурс і найкраще положення для зйомки.

Більше деталей, більше подробиць на нічних фото
За рахунок збільшення сенсора на 23% камера вловлює більше світла і здатна закарбувати більше деталей у темних областях знімка. Удосконалений механізм приглушення шумів дає можливість отримувати чіткі та плавні кадри практично за будь-яких умов зйомки. А для зниження відблисків під час нічної фотосесії передня частина основної камери виготовлена зі спеціального скла з ексклюзивним нанопокриттям.

Чудові результати навіть у складних умовах
Знімайте на яскравому сонці та під зоряним небом та не переживайте про результат. Унікальна технологія відеозйомки аналізує навколишні умови та автоматично підбирає оптимальну частоту кадрів та прибирає шуми, щоб ваші відео були яскравими та атмосферними, як і ваші пригоди.

Є привід усміхнутися
Революційні технології, реалізовані в основній та фронтальній камерах, дозволяють захоплювати більше світла та зберігати ще більше кольорів та деталей на кожному портреті, навіть якщо ви знімали при поганому освітленні.

Плавні природні рухи
Помилуйтеся суперплавними та чіткими відео, які можна сплутати з професійними роботами. Покращення кута корекції оптичної стабілізації зображення на 58% дозволяє отримувати якісний матеріал, навіть якщо ви рухаєтеся під час зйомки. А Супер HDR захоплює у 64 рази більше світла, роблячи кожен кадр насиченим та яскравим навіть при контровому освітленні.

Зосередимося на деталях
Технологія Адаптивний Піксель перемикається між режимами високої роздільної здатності 50 Мп та високої чутливості 12 Мп, а також поєднує їх можливості для отримання чітких та яскравих знімків у будь-якій обстановці. А функція Підсилювач Деталей на базі ШІ покращує якість фото, доводячи його до рівня Суперпрофесіонал. І якщо в кадр раптом потрапить зайва деталь, не обов'язково позбавлятися фотографії. Тепер ви можете видаляти людей і предмети вручну, щоб зосередити увагу на головному.

Супер-чіткий супер-яскравий дисплей Infinity-O 120 Гц
Тепер на дисплеї Infinity-O 120 Гц на базі Dynamic AMOLED 2X із технологією Vision Booster все чітко видно навіть на яскравому сонці. Природна і максимально точна передача кольору досягається завдяки широкому колірному охопленню, а завдяки високій щільності пікселів будь-яке зображення на дисплеї виглядає неймовірно чітким і реальним.

Запрошуйте друзів до Google Duo
Дивіться спортивні репортажі та улюблені мелодрами в компанії однодумців. Влаштовуйте групові дзвінки в Google Duo, щоб поділитися емоціями з найближчими. Транслюйте дзвінок на телевізор, щоб бачити всіх одночасно і спілкуватися, як при реальній зустрічі.

Найпотужніший, найшвидший процесор
Передовий 4 нм процесор забезпечує плавну та швидку роботу режимів камери, надійний захист особистих даних, збільшений час автономної роботи та не тільки. Грайте в улюблені ігри, спілкуйтесь онлайн, відпочивайте за переглядом відео, знімайте та редагуйте – і все це на супершвидкості.

Жодної проблеми із зарядом
Завдяки інноваційним енергозберігаючим технологіям витрата заряду акумулятора стала ще економнішою, а автономна робота – довшою. Тепер Galaxy S22+ працює на одному заряді більше доби. Супершвидка зарядка дбає про те, щоб вам не довелося відмовлятися від звичного ритму життя. А бездротова технологія PowerShare не залишить без заряду ваші навушники або смарт-годинник.

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,6

Роздільна здатність

2400 x 1080

Частота оновлення екрана

120 Гц

Тип матриці

Dynamic AMOLED 2X

Дизайн екрану

Безрамковий

2.5D

Матеріал екрану

Скло

Gorilla Glass Victus+

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

Стандарти зв'язку

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

5G

Процесор
Процесор

Samsung Exynos 2200

Кількість ядер

8

Графічне ядро

Samsung Xclipse 920

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

8 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

256 ГБ

Основна камера
Роздільна здатність

50 Мп + 12 Мп + 10 Мп

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Є

Додатково

Ширококутна камера (26 мм): 50 Мп, f/1.8, 1/1.56", пікселі 1µm, FOV 85˚, Dual Pixel AF, OIS

Ультраширококутна камера (13 мм): 12 Мп, f/2.2, кут 120˚, 1/2.55", пікселі 1.4µm, FOV 120˚, Super Steady video

Телефотокамера (69 мм): 10 Мп, f/2.4, 1/3.94", пікселі 1µm, FOV 36˚, PDAF, OIS, 3x оптичний зум

Фронтальна камера
Роздільна здатність

10 Мп

Додатково

Апертура f/2.2/ширококутний об'єктив 26 мм/1/3.24", пікселі 1.22µm/FOV 80˚/технологія Dual Pixel PDAF

Комунікації
NFC

Є

Bluetooth

5.2

Система навігації

GPS

ГЛОНАСС

Порти і роз'єми

USB Type-C

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 12

Додаткові функції
Безпека

Сканер обличчя

Підекранний сканер відбитків пальців

Датчики

Акселерометр

Барометр

Геомагнітний датчик

Датчик Холла

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

4500

Швидка зарядка

Є

Бездротова зарядка

Є

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Скло

Алюміній

Ступені захисту

IP68

Розміри, мм

157.4 х 75.8 х 7.6

Вага, г

196

Основний колір

Зелений

Підбір за параметрами
Категорії