Код: 6857690 Смартфон Samsung Galaxy S23 8/256GB ZKG Black

  • Артикул: SM-S911BZKGSEK
  • 6.1" (2340 x 1080) Dynamic AMOLED 2X
  • Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy
  • RAM 8 ГБ, ROM 256 ГБ
  • Камера: 50 + 12 + 10 Мп / 12 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth, 5G, GPS, NFC
  • Android

Гарантія: 12 місяців

Galaxy S23

Обведіть і знайдіть. Ось так просто!

З функцією Circle to Search пошук стає ефективнішим, як ніколи раніше. Просто обведіть об'єкт, щоб отримати результати пошуку Google. Не потрібно вводити текст.

Найпростіший спосіб спілкування

Функція Live Translate дозволяє перекладати телефонну розмову безпосереклньо у процесі. Надсилайте відповідь вашою підною мовою, а співрозмовник отримає вже готовий переклад

Перекладач у кишені

Хочете запитати рекомендацію у місцевого жителя? Не хвилюйтеся? У вашій кишені завжди є перекладач. Функція доступна навіть у літаку, без доступу до мережі Wi-Fi

Міняйте розмір. Ретушуйте. Ось так просто!

Нова технологія редагування зображень із застосуванням можливостей АІ дозволяє переміщати об'єкти на фото й заповнювати спорожнілі місця за допомогою штучного інтелекту

*Зображення змодельоване для ілюстрації. Фактичний інтерфейс може відрізнятися.Послідовності скорочені та змодельовані. Результати наведені виключно для демонстрації. Результати можуть відрізнятися залежно від візуальних збігів. Потрібне під'єднання до мережі Інтернет. Користувачам може знадобитися оновити Android до останньої версії. Функціональність продукту може залежати від налаштувань застосунку та пристрою. Деякі функції можуть бути несумісними з певними застосунками. Доступність послуги залежить від країни та мови. Для роботи функції Live Translate потрібне під'єднання до мережі та вхід до облікового запису Samsung. Функція Liva Translate доступна лише у попередньо встановленому застосунку Samsung Phone. Для деяких мов може знадобитися завантаження мовного пакета. Доступність послуги може залежати від мови. Точність результатів не гарантується. Для роботи програми Перекладач потрібен обліковий запис Samsung. Для деяких мов може знадобитися завантаження мовного пакета. Доступність послуги може відрізнятися залежно від мови. Точність результатів не гарантується. Доступність і підтримувані функції можуть залежати від країни, регіону або оператора. Доступність підтримуваних мов може відрізнятися. Згенероване редагування вимагає під'єднання до мережі та входу в обліковий запис Samsung. Редагування за допомогою функції Згенероване редагування призводить до зміни розміру фотографії до 12 Мп. Після збереження на вихідне зображення накладається видимий водяний знак, який вказує на те, що зображення було згенероване ШІ. Точність і надійність отриманих результатів не гарантується.

Чіткі знімки навіть у темряві

Приготуйтеся підкорити всіх неймовірними нічними знімками! Удосконалений штучний інтелект Нічного режиму збереже чіткість кожної деталі та зробить ваші фото та відео яскравими та насиченими навіть за слабкого освітлення.

Більша потужність

Революційний мікропроцесор телефона забезпечує бездоганне відтворення ігор і потокового відео, а заряду акумулятора вистачає на весь день.

Створено з турботою про довкілля

Відчуйте турботу про природу у кожній деталі. Ми створили цей смартфон з використанням переробленого скла та ПЕТ-плівки, а також природних барвників. А основою коробки стали перероблені паперові матеріали.

Знімайте як профі

Створюйте космічно чіткі знімки у форматі RAW. Відкрийте програму Expert RAW і наведіть камеру на зірки, щоб зафіксувати сузір'я і планети з деталізацією, що захоплює дух.

Відблиску тут не місце

Грайте або записуйте трансляції на відкритому повітрі без відблисків на екрані. Функція адаптивної видимості підлаштує оптимальні кольори та яскравість для будь-якого освітлення. Адаптивна частота оновлення 120 Гц забезпечить плавний скролінг, а технологія Eye Comfort Shield не дасть вашим очам втомитися навіть при перегляді в темряві.

Заряджений на довгу гру

Чи готові поринути в улюблену гру чи серіал на всю ніч? З потужною батареєю та надшвидкою зарядкою Galaxy це просто як ніколи!

Мультиконтроль для мультизадачності

Ваш смартфон та ПК працюють як єдине ціле, щоб зберегти ваш час. Не перемикаючи мишу, клавіатуру або сенсорну панель, переносіть, копіюйте, вставляйте та друкуйте на обох пристроях.

Особисто ваш Galaxy

Налаштувати інтерфейс на свій смак стало легко як ніколи. Оболонка One UI дозволяє кастомізувати практично будь-яку деталь: від екранів блокування і тим до віджетів та повідомлень на всіх ваших пристроях.

Візьміть улюблені файли на новий смартфон

Перенесіть свої програми, фотографії, повідомлення та інші файли з будь-якої ОС на новий смартфон у кілька кліків із програмою Smart Switch. Зробіть цей процес ще простіше з передачею Wi-Fi або через швидкий вхід до облікового запису Samsung Account.

Порівняйте Galaxy S23

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,1

Роздільна здатність

2340 x 1080

Щільність пікселів, ppi

422

Частота оновлення екрана

120 Гц

Тип матриці

Dynamic AMOLED 2X

Дизайн екрану

Безрамковий

2.5D

Матеріал екрану

Скло

Gorilla Glass Victus 2

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

Стандарти зв'язку

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

5G

Процесор
Процесор

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy

Кількість ядер

8

Частота процесора, ГГц

1 x 3.36 ГГц + 2 x 2.8 ГГц + 2 x 2.8 ГГц + 3 x 2.0 ГГц

Графічне ядро

Qualcomm Adreno 740

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

8 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

256 ГБ

Основна камера
Роздільна здатність

50 Мп + 12 Мп + 10 Мп

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Є

Запис відео

8K / 7680х4320 / стереозвук

Додатково

Ширококутна камера (23 мм): 50 Мп, f/1.8, 1/1.56", пікселі 1µm, Dual Pixel AF, OIS

Ультраширококутна камера (13 мм): 12 Мп, f/2.2, кут 120˚, 1/2.55", пікселі 1.4µm, FOV 120˚, Super Steady video

Телефотокамера (70 мм): 10 Мп, f/2.4, 1/3.94", пікселі 1µm, FOV 36˚, PDAF, OIS, 3x оптичний зум

Фронтальна камера
Роздільна здатність

12 Мп

Запис відео

4K / 3840x2160 / стереозвук

Додатково

Апертура f/2.2 / ширококутний об'єктив 25 мм / FOV 80˚ / 1/3.2", технологія Dual Pixel PDAF

Комунікації
NFC

Є

Wi-Fi

802.11 b/g/n/ac

802.11 ax

Bluetooth

5.3

Система навігації

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Порти і роз'єми

USB Type-C

Програмне забезпечення
Операційна система

Android

Додаткові функції
Безпека

Сканер обличчя

Підекранний сканер відбитків пальців

Датчики

Акселерометр

Барометр

Геомагнітний датчик

Датчик Холла

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

3900

Швидка зарядка

Є

Бездротова зарядка

Є

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Скло

Алюміній

Ступені захисту

IP68

Розміри, мм

146.3 х 70.9 х 7.6

Вага, г

168

Основний колір

Чорний

Підбір за параметрами
Категорії