Код: 6726240 Смартфон Tecno Camon 17P (CG7n) 6/128GB Frost Silver

  • Артикул: 4895180766787
  • 6.8" (2460x1080) IPS
  • MediaTek Helio G85 (2.0 + 1.8 ГГц)
  • RAM 6 ГБ, ROM 128 ГБ
  • Камера: 64 + 2 + 2 Мп / 16 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth, LTE, GPS, NFC
  • Android 11

Гарантія: 13 місяців

Сучасний та елегантний
Camon 17P – це більше, ніж телефон. Це статусний аксесуар, що відображає вашу індивідуальність і почуття стилю. Розроблений з урахуванням вимог ергономічності цей смартфон зручно лягає в руку, а добре помітний логотип і особливо виділений блок камер чудово доповнюють один одного. Створюючи в результаті елегантний і привабливий образ, що підходить до будь-якого стилю.

Великий і чіткий екран
Camon 17P оснащений просторим екраном з діагоналлю 6,8 дюйма та роздільною здатністю Full HD+ (2460 х 1080 пікселів), що дозволяє побачити навіть найменші деталі та робить ігри та перегляд відео на телефоні набагато комфортнішими. А завдяки матриці IPS з піковою яскравістю 500 ніт і широкими кутами огляду він забезпечує хорошу видимість у будь-яких умовах, щоб і вдень, і вночі, ви могли бачити все чітко і ясно.

Якість, якої ви гідні
Потужний 8-ядерний чіп Helio G85 з алгоритмом оптимізації ігор HyperEngine забезпечує смартфону виняткову продуктивність. При цьому інтелектуальні технології допомагають перерозподіляти ресурси так, щоб балансувати швидкість роботи та енергоефективність, щоб одного заряду батареї вистачало якнайдовше, а значить, ви зможете встигати більше і використовувати свій смартфон на повну кожного дня.

Ваша краса у всьому блиску
Фронтальна камера з роздільною здатністю 16 МП підходить і для зйомки красивих селфі, і для комфортного спілкування по відеозв'язку, а цілий набір зручних інструментів допоможе виконати професійну обробку зображення та змінити вашу зовнішність відповідно до ваших уподобань. Тобто ви легко зможете приховати дефекти шкіри, усунути темні кола під очима та навіть змінити контури обличчя, щоб ваша краса заграла новими фарбами.

Світло навіть у темряві
Покращений нічний режим забезпечує неперевершену чіткість ваших фотографій, навіть якщо вони зроблені в темряві. Камера використовує додаткову допомогу ШІ, щоб додати світло до кадру й оптимізувати детальність зображення при слабкому освітленні. Тому на фото ви виглядатимете чудово, а ваша шкіра буде просто ідеальною.

Надихайтеся на творчість
Camon 17P має у своєму розпорядженні безліч шаблонів відео, що налаштовуються, які допоможуть перетворити повсякденні моменти на кінематографічні відеоролики. Використовуйте різні переходи, рухи камери або музику. Camon 17P допоможе розкрити ваш режисерський талант. Режим сповільненої зйомки дозволяє по-новому глянути на світ навколо вас. Створюйте ролики професійної якості з високою роздільною здатністю та покажіть життя в динаміці. Інтервал можна настроїти автоматично залежно від тривалості зйомки.

Увесь день і всю ніч
Завдяки акумулятору підвищеної ємності 5000 мАгод вам не доведеться переживати про те, що батарея розрядиться в найвідповідальніший момент, а технологія швидкої зарядки Flash Charge 18 Вт позбавить вас довгого очікування. Тому Camon 17P завжди буде готовий слідувати за вами, куди б ви не прямували.

Більше ефективності. Більше задоволення
Нова операційна система HiOS7.6 на базі Android 11 робить роботу TECNO Camon 17P ще кращою. Ця оболонка спеціально розроблена для збалансованішого візуального сприйняття та розширення ваших функціональних можливостей. Так, практичний інтерфейс з квадратними блоками й оптимальним розміщенням інформації дозволить покращити зручність та ефективність роботи, а функція "Сейф 2.0" допоможе приховувати ваші програми соцмереж, а також особисті фотографії, оберігаючи вашу конфіденційність.

Достатньо місця, щоб не економити на важливому
Використовуйте всі можливості, які відкриває перед вами апарат. Він оснащений містким внутрішнім сховищем на 128 Гб, що дозволяє тримати в телефоні десятки тисяч фото та сотні додатків, а 6 Гб оперативної пам'яті забезпечують швидку роботу в багатозадачному режимі, комфортний геймінг і плавне відтворення відео. Усе для того, щоб використання смартфона було справді зручним. 

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,8

Роздільна здатність

2460 x 1080

Глибина кольору

16 млн

Щільність пікселів, ppi

395

Частота оновлення екрана

60 Гц

Тип матриці

IPS

Дизайн екрану

Безрамковий

2.5D

Матеріал екрану

Скло

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

Стандарти зв'язку

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

Процесор
Процесор

MediaTek Helio G85

Кількість ядер

8

Частота процесора, ГГц

2.0 + 1.8

Графічне ядро

ARM Mali-G52 MC2

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

6 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

128 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 512 ГБ)

Основна камера
Роздільна здатність

64 Мп + 2 Мп + 2 Мп + AI

Спалах

Є

Автофокус

Є

Запис відео

Full HD / 1920х1080 / стереозвук

Додатково

Серійна зйомка / Цифровий Зум / Геотаргетинг / Панорамна зйомка / HDR зйомка / Розпізнавання облич / Налаштування балансу білого / Налаштування ISO / Компенсація експозиції / Автоспуск / Режим вибору сцени

Фронтальна камера
Роздільна здатність

16 Мп

Діафрагма

F/2.1

Спалах

Є

Автофокус

Є

Запис відео

Full HD / 1920х1080 / стереозвук

Комунікації
NFC

Є

Bluetooth

5.0

Система навігації

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Порти і роз'єми

USB Type-C

Роз'єм 3.5 мм

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 11

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Сканер обличчя

Датчики

Акселерометр

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

5000

Швидка зарядка

Є

Фізичні параметри
Розміри, мм

168.67 х 76.44 х 8.82

Вага, г

215

Основний колір

Сріблястий

Підбір за параметрами
Категорії