Код: 6726243 Смартфон Tecno Pop 4 (BC2c) 2/32GB Dawn Blue

  • Артикул: 4895180763090
  • 5.99" (960х480) IPS
  • Spreadtrum SC7731E (1.3 ГГц)
  • RAM 2 ГБ, ROM 32 ГБ
  • Камера: 8 Мп / 5 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth, GPS
  • Android 10

Гарантія: 13 місяців

Вдосконалення пам'яті, плавніша робота
Об'єм вбудованої пам'яті POP 4 тепер становить 32 Гб для зберігання фотографій, музики, відео й інших файлів. Збільшена до 2 ГБ оперативна пам'ять і чотириядерний процесор із частотою 1,3 ГГц значно прискорюють роботу та забезпечують плавніше виконання всіх операцій.

Потужний акумулятор на 5000 мАгод, більше часу на розваги
23,6 години дзвінків, 10,8 години перегляду відео, 69,2 години прослуховування музики у навушниках – ви здивуєтеся, скільки задоволення може подарувати робота від акумулятора на 5000 мА·год.

Новий вигляд, нові відчуття
POP 4 представляє два градієнтні кольори: Ice Lake Green/Dawn Blue. Вишукані лінії текстури створюють різні ефекти світла та тіні у різних умовах освітлення. Завдяки 2,5D-екрану корпус загалом стає плавнішим, його зручніше тримати. Тепер телефон лежить у руці надійніше. У цьому поколінні POP 4 використано новий формат модуля камери. Індикатор заряджання вбудовано у верхню частину екрана. Про статус заряджання телефону можна дізнатися за індикатором без розблокування екрана.

Пориньте в ще цікавіші розваги
Великий 6-дюймовий екран має вбудовану функцію мультитач. Зображення набагато більше, чіткіше та реалістичніше. Тепер ви можете насолоджуватися не просто ширшим оглядом, а й розширити свої враження від ігор.

Насичені фотографії
8-мегапіксельна фронтальна камера у поєднанні з повністю модернізованим методом забезпечує різноманітність вражень від фотографування. Зробіть Selfie, і функція покращення зображення на основі ШІ допоможе його відредагувати. Створювати унікальні та високоякісні селфі стало надзвичайно легко. Знімайте неймовірно красиві краєвиди як панорами. Натисніть кнопку зйомки та рухайте телефон у горизонтальній площині відповідно до інструкцій на екрані - неймовірний пейзаж буде зафіксовано до найдрібніших подробиць і збережено у вашому альбомі. Наразі продуктивність камери POP 4 має значно підвищений. Завдяки ширококутному режиму на знімку можна відобразити більше деталей. Розмір фотографії залишається незмінним, але можна зняти набагато більше. Інтелектуальний ефект Боке забезпечує краще фокусування портрета на всьому зображенні, а також ретельну обробку деталей оточення. Пристрій оснащений переднім спалахом і подвійним заднім спалахом, з якими селфі та інші фотографії завжди будуть дуже яскравими.

Інтелектуальний доступ (розблокування обличчям + датчик відбитків пальців)
Швидкий і безпечний доступ до мобільного телефону. Тепер завдяки новому датчику й алгоритму розпізнавання розблокувати телефон стало швидше, але й безпечніше. 

Дисплей 
Діагональ, дюйм

5,99

Роздільна здатність

960 x 480

Щільність пікселів, ppi

179

Частота оновлення екрана

60 Гц

Тип матриці

IPS

Дизайн екрану

2.5D

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

Стандарти зв'язку

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

Процесор
Процесор

Spreadtrum SC7731E

Кількість ядер

4

Частота процесора, ГГц

1.3

Графічне ядро

Mali-T820 MP1

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

2 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

32 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 256 ГБ)

Основна камера
Роздільна здатність

8 Мп

Фронтальна камера
Роздільна здатність

5 Мп

Комунікації
NFC

Немає

Bluetooth

4.0

Система навігації

GPS

Порти і роз'єми

micro USB

Роз'єм 3.5 мм

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 10

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Сканер обличчя

Акумулятор
Ємність, мА*г

5000

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, мм

160 x 77.25 x 9.5

Вага, г

190.7

Основний колір

Синій

Підбір за параметрами
Категорії