Код: 6650835 Смартфон Tecno Spark 6 Go (KE5j) 3/64GB Ice Jadeite

  • Артикул: 4895180762925
  • 6.52" (1600 х 720) IPS
  • MediaTek Helio A20 (2.0 ГГц)
  • RAM 3 ГБ, ROM 64 ГБ, microSD
  • Камера: 13 + 8 Мп / 8 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth, LTE, GPS
  • Android 10

Гарантія: 13 місяців

Екран 6.52" з виїмкою у вигляді точки
Великий екран 6.52", виїмка у вигляді точки, співвідношення площі екрана з корпусом 20: 9, роздільна здатність 720 × 1600 px, яскравість 480 ніт, щільність 269 dpi - усі ці властивості забезпечують чіткість і контрастність, прекрасну передачу кольору та реалістичність зображення.

Акумуляторна батарея 5000 мА*год
Батарея великою ємністю 5000 мА*год і інтелектуальна технологія економії енергії повністю задовольнять потребу в ресурсі батареї. Залишайтеся на зв'язку довше.

Камера з ШІ, вища якість знімків
Подвійна камера 13 Мп зі штучним інтелектом
Об'єктив 13 Мп з діафрагмою F/1.8, об'єктив з ШІ і оновлені алгоритми підвищують якість зйомки за допомогою інтелектуальної подвійної камери. Зображення виходить деталізованішим і якіснішим. Два задні спалахи забезпечують високу якість зйомки в умовах поганої освітленості. SPARK 6 Go допоможе зберегти всі пам'ятні моменти.

Розпізнавання сцени з ШІ
Завдяки коефіцієнту розпізнавання сцен до 95% і режиму розпізнавання 18 різних сцен, камера зі штучним інтелектом визначає вміст кадру та застосовує до знімка відповідні колірні та світлові ефекти. Робити чудові знімки стало ще простіше.

Фоновий ефект боке
Оновлений ефект боке забезпечує тоншу та точнішу обробку оточення при зйомці портрета або об'єкта. Завдяки куту огляду 78° у кадр потрапляє більше деталей. Значно поліпшено якість обробки складних сцен і точність розмиття.

4-кратне цифрове збільшення
Основний об'єктив 13 Мп підтримує 4-кратне цифрове збільшення. Деталі зображення залишаються чіткими, незалежно від ступеня збільшення. Об'єктив з діафрагмою діаметром F/1.8 захоплює більше світла в нічний час і підвищує деталізацію.

HDR з ШІ
Алгоритми штучного інтелекту власної розробки підкреслюють темніші ділянки та запобігають переекспонуванню світлих. Завдяки високому ступеню деталізації фотографії виходять живішими та природнішими.

Фронтальна камера 8 Мп
Отримуйте ще досконаліші селфі завдяки оновленому об'єктиву 8 Мп з діафрагмою F/2.0 і вдосконаленим алгоритмам роботи з обличчям. Спалах для селфі зі штучним інтелектом коригує яскравість залежно від умов зйомки.

Режим краси з ШІ
Ретушує фото за допомогою режиму краси зі Штучним інтелектом і 6-рівневою функцією Beautification для отримання природних знімків. Вам не буде потрібно відвідувати візажиста: інтелектуальний режим краси забезпечить професійне поліпшення фотографій.

Функція подвійного розблокування з ШІ
Швидкий інтелектуальний доступ до вашого телефону. За допомогою функції Face Unlock 2.0 розблокувати телефон можна всього за 1.23 секунди. Підсвічування екрана полегшує розблокування в умовах поганої освітленості. Завдяки функції розпізнавання закритих очей ви можете не турбуватися, що хтось розблокує телефон, поки ви спите. Інтелектуальний сканер відбитків пальців забезпечує швидке розблокування за 0.31 секунди, а також спрощує і прискорює прийом і запис викликів, фотозйомку, вимикання будильника.

Ємність пам'яті
ПЗП 32 ГБ, ОЗП 2 ГБ, 4-ядерний процесор: зберігайте улюблений контент і насолоджуйтеся стабільнішою і плавнішою роботою додатків. Модель оснащена слотом на 3 карти (2 nano SIM + 1 micro SD) і підтримує розширення пам'яті до 256 ГБ за допомогою зовнішніх запам'ятовуючих пристроїв.

HiOS 6.2, оптимізовані мобільні процеси
HiOS 6.2 забезпечує доступ користувачів до зручних інтелектуальних функцій. Для SPARK 6 Go доступна нова темна тема. Вона надає менше навантаження на очі та має більшу енергоефективність. Точка доступу WiFi/режим «Турбо» для соціальних мереж/інтелектуальна панель/збереження статусу Whatsapp і інші функції постійно удосконалюються. Насолоджуйтесь роботою з операційною системою підвищеної інтерактивності.

Стильний тонкий корпус
Блискуча поверхня телефону при різному освітленні красиво переливається світлом і тінню. Завдяки 2.5D-склу та обтічному корпусу телефон стало комфортніше тримати в руці.

Функція фотографування в режимі Slow Motion на 120 кадрів
SPARK 6 Go підтримує фотографування в режими Slow Motion на 120 кадрів. Знімати та редагувати рух ще ніколи не було так легко. Знімайте більше свіжих епізодів для цікавого відео. 

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,52

Роздільна здатність

1600 х 720

Частота оновлення екрана

60 Гц

Тип матриці

IPS

Дизайн екрану

Безрамковий

2.5D

Матеріал екрану

Скло

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

Стандарти зв'язку

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

Процесор
Процесор

MediaTek Helio A20

Кількість ядер

4

Частота процесора, ГГц

2.0

Графічне ядро

PowerVR GE8300

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

3 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

64 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 256 ГБ)

Основна камера
Роздільна здатність

13 Мп + 8 Мп

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Є

Запис відео

Full HD / 1920х1080 / стереозвук

Додатково

Серійна зйомка, цифровий зум, геотаргетинг (Географічна мітка), панорамна зйомка, HDR зйомка, розпізнавання облич, настройки балансу білого, настройка ISO, компенсація експозиції, автоспуск, режим вибору сцени

Фронтальна камера
Роздільна здатність

8 Мп

Діафрагма

F/2.0

Спалах

Є

Автофокус

Є

Запис відео

Full HD / 1920х1080 / стереозвук

Комунікації
IrDA

Немає

Wi-Fi

802.11 b/g/n

Bluetooth

5.0

Система навігації

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Порти і роз'єми

micro USB

Роз'єм 3.5 мм

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 10

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Сканер обличчя

Датчики

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

5000

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, мм

165.6 x 76.3 x 9

Вага, г

165

Основний колір

Зелений

Підбір за параметрами
Категорії