Код: 6877550 Смартфон Tecno Spark Go 2023 (BF7N) 3/64GB Endless Black

  • Артикул: BF7N
  • 6.56" (1600x720) IPS
  • MediaTek Helio A22 (2.0 ГГц)
  • RAM 3 ГБ, ROM 64 ГБ
  • Камера: 13 Мп + 0.3 Мп / 5 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth, LTE, GPS, NFC
  • Android 12

Гарантія: 13 місяців

Наповнись свіжими враженнями
Смартфон TECNO Spark Go 2023 з розширеною до 7 ГБ оперативною пам'яттю працює швидко та плавно. Завдяки великому екрану 6.6" користувач насолодиться великою площею огляду для фільмів, ігор і розважального контенту. Зарядка через універсальний порт Type-C дасть змогу легко знайти сумісний кабель. Подвійна камера з інструментами ШІ якісно фіксує кожен важливий момент. Двоетапне розблокування за допомогою Face ID і сканера відбитка пальця виводить безпеку на новий рівень.

Прокачана пам'ять
Модель оснащена технологією розширення пам'яті RAM 2.0, що дозволяє збільшити об'єм оперативки до 7 ГБ. Це дає додаткові можливості для швидкого й ефективного виконання завдань без шкоди для сховища даних - частина його вільних ресурсів задіюється для збільшення оперативної потужності.

Новий візуальний досвід
На базі дисплея розміром 6.6 дюйма формуються насичені відтінками чіткі зображення з якісною деталізацією. Регулювання яскравості за допомогою штучного інтелекту допомагає оптимізувати екран залежно від освітлення навколишнього середовища. Крім того, смартфон підтримує режим захисту очей, який знижує шкідливий вплив синього світла на очі користувача.

Інтелектуальна камера
TECNO Spark Go 2023 має подвійну камеру з діафрагмою F1.85+F2.0. Вона дає змогу знімати фотографії з гарним рівнем промальовування деталей, забезпеченням глибини та контрасту. Допоміжна камера оснащена інструментами штучного інтелекту, які оптимізують налаштування фотографії і покращують її якість.

Легке відновлення ресурсу
Батарея з ємністю 5000 мАгод дає тривалий час автономної роботи. Технологія під'єднання через універсальний роз'єм USB Type-C робить заряджання зручнішим і швидшим, щоб ви могли заощаджувати власний час. Більше користувач не змушений шукати сумісні аксесуари - з таким роз'ємом підходять майже всі шнури.

Безпека кожної транзакції
Вбудований чип NFC (Near Field Communication) забезпечує безпеку проведення платежів безконтактним способом. Передача даних між смартфоном і платіжними пристроями унеможливлює витоки даних, щоб кожен міг безперешкодно розраховуватися за допомогою телефону у жвавій черзі та інших громадських місцях.

Двоетапне розблокування
Для підвищення безпеки та зручності техніка підтримує два методи розблокування - Face ID і дактилоскопічний сканер. Перший використовує технологію розпізнавання обличчя, тоді як другий зчитує дані відбитка пальця. Лише при збігу обох параметрів девайс дає доступ до свого вмісту - більше жодних помилок і помилкових спрацьовувань. Коли один алгоритм страхує інший.

Будьте в тренді
Мобільний телефон TECNO Spark Go 2023 має модний дизайн, в якому трендові відтінки поєднуються зі стильною фактурною геометрією. Камера Starry з подвійним кільцем надає пристрою особливого шарму та виділяє оптику візуально. Смартфон зроблений у плоскому форм-факторі з округленими кутами, що робить його особливим на тлі обтічних моделей. 

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,56

Роздільна здатність

1600 х 720

Глибина кольору

16 млн

Щільність пікселів, ppi

267

Частота оновлення екрана

90 Гц

Тип матриці

IPS

Дизайн екрану

Безрамковий

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

Стандарти зв'язку

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

Процесор
Процесор

MediaTek Helio A22

Кількість ядер

4

Графічне ядро

PowerVR GE8320

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

3 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

64 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 512 ГБ)

Основна камера
Роздільна здатність

13 Мп + 0.3 Мп

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Немає

Запис відео

Full HD (1920x1080)

Фронтальна камера
Роздільна здатність

5 Мп

Спалах

Немає

Комунікації
NFC

Немає

Wi-Fi

802.11 b/g/n/ac

802.11 a

Bluetooth

5.0

Система навігації

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Порти і роз'єми

USB Type-C

Роз'єм 3.5 мм

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 12

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Датчики

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

5000

Швидка зарядка

Є

Бездротова зарядка

Немає

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, мм

163.9 х 75.5 х 8.9

Вага, г

196

Основний колір

Чорний

Підбір за параметрами
Категорії