Код: 6489845 Смартфон Xiaomi Mi 9T 6/64GB Flame Red

  • Артикул: 490719
  • 6.39" (2340 x 1080) AMOLED
  • Qualcomm Snapdragon 730 (2.2 ГГц)
  • RAM 6 ГБ, ROM 64 ГБ
  • Камера: 48 + 13 + 8 Мп / 20 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth, LTE, NFC, GPS
  • Android 9.0 Pie

Гарантія: 12 місяців

 

ЯСКРАВИЙ. ПОТУЖНИЙ. ІННОВАЦІЙНИЙ

Новинка на ринку смартфонів Xiaomi Mi 9T - це унікальна модель з повноекранним дисплеєм, потрійною ширококутною камерою Sony, висувною фронтальною камерою і високоємною батареєю з функцією швидкої зарядки. Потужний процесор Qualcomm Snapdragon підтримує роботу найвимогливіших програм і додатків. Смартфон укладений в елегантний корпус з округленими гранями, задня кришка якого переливається і спалахує різними відтінками у ваших руках.

 

НЕЙМОВІРНА ПРОДУКТИВНІСТЬ

Xiaomi Mi 9T працює на базі потужного процесора Qualcomm Snapdragon 730, який забезпечує стабільну роботу пристрою в режимі багатозадачності, дозволяє користуватися ресурсоємними додатками, грати в будь-які сучасні ігри. Апаратне прискорення штучного інтелекту підвищує ефективність процесора у 2.6 рази. Порівняно з попередньою версією процесор підвищив свою продуктивність на 35% при зниженні енергоспоживання на 10%. Подвійний турборежим (MI Turbo і GameTurbo) робить ігровий процес динамічним, максимально наближаючи його до повноцінної комп'ютерної гри.

АВТОНОМНІСТЬ НА ВИСОТІ

Оснащений батареєю ємністю 4000 мАгод, Xiaomi Mi 9T працює на одному заряді неймовірно довго. Ви зможете цілий день грати в ігри, дивитися відео, спілкуватися і користуватися різними додатками в інтенсивному режимі. За допомогою швидкої зарядки потужністю 18 Вт поповнити заряд батареї можна на перерві або за півгодини до виходу з дому.

ПОТРІЙНА ОСНОВНА КАМЕРА

Три блоки камери Sony дозволяють отримувати чіткі і яскраві знімки, зроблені в різних умовах освітленості, з різних ракурсів і відстаней. Камера складається з 48 Мп основного модуля, 8 Мп довгофокусного сенсора та 13 Мп ширококутного об'єктиву. Вам гарантовано професійну якість фото.

БАГАТОКРАТНЕ НАБЛИЖЕННЯ

З 10-кратним зумом ви зможете наблизити віддалені об'єкти, щоб відобразити їх на фото з високим ступенем деталізації без спотворень і нечітких ліній.

ЗАВОРОЖУЮЧІ НІЧНІ ФОТО

Отримуйте чудові атмосферні фото яскравих нічних вечірок, фестивалів, романтичних побачень. Застосування інноваційних алгоритмів обробки фото, заснованих на штучному інтелекті, великий піксель 1,6 мкм і світлочутливий елемент ½" допоможуть передати привабливу красу нічної події.

ЯСКРАВІ ЖИВІ СЕЛФІ

Висувна ширококутна фронтальна камера на 20 Мп зі штучним інтелектом робить чудові одиночні та групові селфі. Вам більше не потрібна селфі-палиця, досить витягнутої руки та правильного кута нахилу, щоб отримати чудові селфі. Функція бьютізацііі підкреслить вашу природну красу, виділивши очі, вирівнявши овал обличчя і тон шкіри, зробивши акцент на губи та посмішку.

ДИСПЛЕЙ: БЕЗМЕЖНИЙ, ЯСКРАВИЙ, КОМФОРТНИЙ

Яскравий AMOLED-дисплей діагоналлю 6.39 дюйма практично позбавлений рамок. Унікальна висувна конструкція фронтальної камери забезпечила дисплею неймовірно високу площу покриття передньої панелі в 91.9%. Спеціальна технологія антивідблиску та режим збільшеної яскравості дозволяють з комфортом дивитися відео навіть на яскравому сонці. Технологія VDE мінімізує шкідливе для очей синє випромінювання. Сканер відбитків пальців сьомого покоління розташований під екраном і здатний швидко та точно розпізнати власника пристрою.

МОЖЛИВОСТІ NFC

Наявність модуля NFC відкриває перед вами цілий світ нових можливостей. Технологія дозволяє швидко оплатити покупку, не виймаючи гаманця, розплатитися за проїзд у сучасному громадському транспорті, відкрити двері та ін.

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,39

Роздільна здатність

2340 x 1080

Щільність пікселів, ppi

403

Тип матриці

AMOLED

Дизайн екрану

Безрамковий

2.5D

Матеріал екрану

Corning Gorilla Glass 5

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

Стандарти зв'язку

GSM

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

Процесор
Процесор

Qualcomm Snapdragon 730

Кількість ядер

8

Частота процесора, ГГц

2.2 + 1.8

Графічне ядро

Adreno 618

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

6 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

64 ГБ

Основна камера
Роздільна здатність

48 Мп + 13 Мп + 8 Мп

Діафрагма

F/1.75 + F/2.4 + F/2.4

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Немає

Запис відео

4K (3840x2160) стереозвук

Фронтальна камера
Роздільна здатність

20 Мп

Діафрагма

F/2.2

Спалах

Немає

Автофокус

Немає

Стабілізація

Немає

Запис відео

Full HD (1920х1080) стереозвук

Комунікації
NFC

Є

IrDA

Немає

Wi-Fi

802.11 b/g/n/ac

Bluetooth

5.0

Система навігації

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Порти і роз'єми

USB Type-C

Роз'єм 3.5 мм

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 9.0 Pie

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Сканер обличчя

Датчики

Акселерометр

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

4000

Швидка зарядка

Є

Бездротова зарядка

Немає

Знімний акумулятор

Немає

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Скло

Метал

Розміри, мм

156.7 х 74.3 х 8.8

Вага, г

191

Основний колір

Червоний

Підбір за параметрами
Категорії