Код: 6506453 Смартфон Xiaomi Mi 9T Pro 6/128GB Carbon Black

  • Артикул: 491812
  • 6.39" (2340 x 1080) AMOLED
  • Qualcomm Snapdragon 855 (2.84 ГГц)
  • RAM 6 ГБ, ROM 128 ГБ
  • Камера: 48 + 13 + 8 Мп / 20 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth, LTE, NFC, GPS
  • Android 9.0 Pie

Гарантія: 12 місяців

Безмежна велич
Барвистий AMOLED дисплей від Samsung з діагоналлю 6,39 дюйма та роздільною здатністю Full HD+ (2340х1080 пікселів) виводить розваги на новий рівень. Він підтримує відображення HDR-контенту, що дозволяє насолоджуватися ідеальним відображенням кожного кадру. А також оснащений інноваційною технологією DC Dimming, яка усуває мерехтіння на низькій яскравості та знижує навантаження на очі.

Чарівність і строгість
Ув'язнений у міцне скло Corning Gorilla Glass 5-го покоління, Xiaomi Mi 9T може сяяти та переливатися оживаючим на світлі яскравим візерунком на задній панелі або підкреслити ваш стиль стриманим малюнком, що імітує структуру кевларового волокна. Обирайте той варіант дизайну, який відображає вашу внутрішню суть і насолоджуйтеся кожним дотиком до його ідеально гладкої поверхні.

Міць, що відкриває величезні можливості
Досягайте більшого з потужним 8-ядерним чіпом Snapdragon 730 з максимальною тактовою частотою 2,2 ГГц. Він впорається з будь-якими повсякденними завданнями - від спілкування в соцмережах до онлайн-ігор і перегляду відео.

Подвійне Turbo для беззастережної перемоги
Фірмові технології оптимізації Xiaomi роблять геймінг ще крутішим. Так, ігровий режим Game Turbo 2.0 значно підвищує чутливість дисплея до торкань і його чутливість, а режим покращеного показу дає ефект «приладу нічного бачення», дозволяючи чітко бачити, що відбувається на полі бою. Додатково до цього, MI Turbo покращує базові процеси, зводячи нанівець заїдання і збільшуючи частоту кадрів навіть після тривалого використання телефону.

48 Мп для дивовижних фото
Зафіксуйте навколишню дійсність у найменших деталях з потрійною основною камерою Xiaomi Mi 9T. Вона складається з головного датчика з роздільною здатністю 48 Мп від Sony, 8-мегапіксельного довгофокусного сенсора та 13 Мп ширококутного об'єктиву. Працюючи разом вони можуть швидко перемикатися на потрібну фокусну відстань, дозволяючи отримати чудові знімки.

Розширюючи межі видимого
Надширококутна камера з кутом огляду 125° і інтелектуальною корекцією зображення допомагає знімати дивовижні пейзажі та панорами без спотворення картинки й облич людей. Покажіть усім красу світу в її справжньому вигляді.

Дивовижне нічне життя
Передайте всю привабливість нічного життя міста. Завдяки світлочутливому сенсору, великим пікселям в 1,6 мкм і новому алгоритму штучного інтелекту камера Xiaomi Mi 9T захоплює ще більше світла. Тому нічні знімки вийдуть яскравішими та чіткішими.

Висувна фронтальна камера на 20 Мп
Фронтальна 20-мегапіксельна камера смартфона захована в корпусі та виїжджає при необхідності менше ніж за секунду. Її механізм розрахований на 300 тисяч циклів відкриття/закриття, що при 100 спрацьовуваннях на день, дає запас міцності більше ніж на 8 років. Крім того, на відміну від звичайних фронтальних камер, модуль Mi 9T оснащений особливою лампою, що дозволяє захопити ще більше кольорів при зйомці.

Панорамні селфі
З фронталкою Mi 9T робити селфі стане ще простіше, особливо групові знімки в компанії друзів. Ширококутний об'єктив з функцією панорамного автоспуска дозволяє легко вмістити всіх в один кадр без використання селфі-палиці або довгих пошуків потрібного положення смартфона. Просто поверніть свій телефон вліво або вправо, і він сам зрозуміє, що треба робити.

Завжди в центрі кадру
Функція зйомки з відстеженням рухомих об'єктів зробить відео ще ефектнішими. Завдяки їй головний герой завжди буде знаходитися в центрі кадру.

Оптичний сканер відбитків пальців
Розблокуйте свій телефон одним дотиком. Вбудований в екран оптичний датчик сьомого покоління зі збільшеною площею сканування пальців, подвоєною світлочутливою областю та оновлені програмні алгоритми, роблять розблокування швидшим, ефективнішим, безпечнішим.

Довга робота, швидка зарядка
Акумулятор на 4000 мАгод з підтримкою протоколу швидкої зарядки QC4+ потужністю 18 Вт дозволить зосередитися на важливому, не витрачаючи час на пошуки розетки та довге очікування.

 

 

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,39

Роздільна здатність

2340 x 1080

Щільність пікселів, ppi

403

Тип матриці

AMOLED

Дизайн екрану

Безрамковий

2.5D

Матеріал екрану

Corning Gorilla Glass 5

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

Стандарти зв'язку

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

Процесор
Процесор

Qualcomm Snapdragon 855

Кількість ядер

8

Частота процесора, ГГц

2.84 + 2.42 + 1.8

Графічне ядро

Adreno 640

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

6 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

128 ГБ

Основна камера
Роздільна здатність

48 Мп + 13 Мп + 8 Мп

Діафрагма

F/1.75 + F/2.4 + F/2.4

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Немає

Запис відео

4K UHD (3840 x 2160), 30fps

Фронтальна камера
Роздільна здатність

20 Мп

Діафрагма

F/2.2

Спалах

Немає

Комунікації
NFC

Є

IrDA

Немає

Wi-Fi

802.11 b/g/n/ac

802.11 a

Bluetooth

5.0

Система навігації

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Galileo

Порти і роз'єми

USB Type-C

Роз'єм 3.5 мм

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 9.0 Pie

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Сканер обличчя

Датчики

Акселерометр

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

4000

Швидка зарядка

Є

Бездротова зарядка

Немає

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Скло

Метал

Розміри, мм

156.7 x 74.3 x 8.8

Вага, г

191

Основний колір

Чорний

Підбір за параметрами
Категорії