Код: 6349730 Смартфон Xiaomi Redmi 5A 2/16GB Grey

  • Артикул: 338256
  • 5" (1280 x 720) IPS
  • Qualcomm Snapdragon 425 (1.4 ГГц)
  • RAM 2 ГБ, ROM 16 ГБ, micro SD
  • Камера: 13 Мп / 5 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth 4.1, LTE, GPS
  • Android 7.0 Nougat

Гарантія: 12 місяців

Король смартфонів бюджетного класу - Redmi 5A. Шикарний мобільний телефон у вишуканому корпусі укладає в собі потужний процесор, ємну батарею і яскравий, барвистий дисплей. Камера на 13 Мп створить прекрасні фотографії, а вбудовані фільтри допоможуть обробити фото за власним бажанням. Акумулятор на 3000 мА*г тримає заряд довгий час: до 7 годин активного екрану і 8 днів в режимі очікування. Смартфон підтримує одночасну роботу двох сім-карт і флеш-карти до 128 Гб. Тепер не доведеться вибирати між розширенням пам'яті та іншим номером. Незначні розміри і вага смартфона дозволяють легко носити його в кишені та користуватися однією рукою.

Крім того, в Redmi 5А попередньо встановлена нова фірмова оболонка MIUI 9, з якої ви зможете моментально запускати додатки, швидше завантажувати інтернет сторінки та блискавично відкривати багато програм.

Зручний, стильний і потужний смартфон стане надійним другом на довгий

 Витрачає енергію дуже економно

Батарея ємністю 3000 мА*год та унікальна система оптимізації витрати енергії дозволяє насолоджуватися відео практично протягом доби або грати в ігри 14 годин без перерви. У режимі очікування смартфон може перебувати близько 8 днів.

Зручний та легкий

 

Виконаний з якісного пластику корпус смартфона має витончений зовнішній вигляд, а підсилює ефект стильного дизайну металева матова текстура пристрою. Завдяки застосуванню пластика Redmi 5А став практично невагомим і важить всього 137 грам.

 Простота запуску великих ігор


 

Смартфон створений на базі процесора Qualcomm Snapdragon 425. Чотири ядра Cortex-A53 з частотою 1.4 ГГц роблять роботу додатків швидкою і стабільною. 

Високопродуктивні 3D ігри йдуть з невеликими затримками, але для досягнення кращого результату варто лише зменшити настройки графіки і насолоджуватися улюбленою грою.

Чіткі та барвисті знімки

Redmi 5A оснащений 13 Мп основною камерою з діафрагмою f/2.2 і світлодіодним спалахом. Зйомка підтримує автофокус, HDR, ручний фокус і розпізнавання облич. При хорошому освітленні фотографії виходять яскравими, соковитими та деталізованими. Якісна оптика з діафрагмою f/2.2 чудово передає природні кольори при зйомці панорамних фото навіть в сутінкових умовах зйомки. 

5 МП лицьова камера смартфона Redmi 5А дозволить спілкуватися з друзями і близькими через відеозв'язок і робити якісне селфі в різних умовах освітлення.

Камера здатна записувати відео з роздільною здатністю 1080р і 30 кадрів на секунду. У стандартному додатку камери присутні вбудовані фільтри для обробки фотографій, щоб не довелося викачувати програми зі сторонніх ресурсів, економлячи пам'ять телефону.

5-дюймовий екран з функцією захисту очей

IPS дисплей розміром 5" має HD роздільну здатність (1280х720р). Це ідеальне співвідношення для повсякденних завдань та перегляду відео зі смартфона. Щільність пікселів 296ppi робить картинку на екрані чіткою та насиченою. При таких характеристиках 5-дюймовий екран видає яскраве, деталізоване зображення і витрачає при цьому мінімум заряду акумулятора.

 Підтримка Micro-SD карти пам'яті

Redmi 5А має можливість використання або однієї SIM-карти і карти пам'яті (з максимально допустимим обсягом до 128 ГБ (формат Vfat)), або двох SIM-карт на вибір користувача. Тепер ви можете спілкуватися по телефону і зберігати фото, відео та іншу інформацію на карту пам'яті.

MIUI 9
 

Redmi 5А поставляється з попередньо встановленою прошивкою MIUI - 9. Вона «блискавично» запускає різні додатки та програми і прискорено відкриває інтернет-сторінки. 

Крім плавної роботи, MIUI 9 здатна на одному екрані запускати 2 додатки, дивіться улюблений фільм і спілкуйтеся з друзями в месенджері. Redmi 5А просто створений для забезпечення максимальної зручності користувача. 

Дисплей 
Діагональ, дюйм

5

Роздільна здатність

1280 x 720

Глибина кольору

16 млн.

Щільність пікселів, ppi

296

Тип матриці

IPS

Дизайн екрану

2.5D

Матеріал екрану

Скло

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim (або microSD-карта)

Стандарти зв'язку

CDMA

GSM

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

Процесор
Процесор

Qualcomm Snapdragon 425

Кількість ядер

4

Частота процесора, ГГц

1.4

Графічне ядро

Adreno 308

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

2 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

16 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 128 ГБ)

Основна камера
Роздільна здатність

13 Мп

Діафрагма

f/2.2

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Є

Запис відео

Full HD / 1920х1080 / стереозвук

Додатково

Технологія поліпшення темного світла, технологія регулювання динамічного діапазону, режим панорами, режим серійної зйомки, функція розпізнавання облич, фільтр при зйомці в реальному часі.

Фронтальна камера
Роздільна здатність

5 Мп

Діафрагма

f/2.0

Спалах

Немає

Автофокус

Є

Стабілізація

Є

Запис відео

Full HD / 1920х1080 / стереозвук

Додатково

Таймер зворотного відліку, функція розпізнавання облич.

Комунікації
NFC

Немає

IrDA

Є

Wi-Fi

802.11 a

Bluetooth

4.1

Система навігації

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Порти і роз'єми

micro USB

Роз'єм 3.5 мм

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 7.0 Nougat

Додаткові функції
Датчики

Акселерометр

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

3000

Швидка зарядка

Немає

Бездротова зарядка

Немає

Знімний акумулятор

Немає

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, мм

140.4 x 70.1 x 8.35

Вага, г

137

Основний колір

Сірий

Підбір за параметрами
Категорії