Код: 6355440 Соковижималка Ariete 177/1

  • Артикул: 00C017710AR0
  • Тип: Шнекова
  • Потужність: 400 Вт
  • Кількість швидкостей: 1
  • Об'єм ємності для соку: 0.26 л

Гарантія: 12 місяців

Фреші кожен день

Шнекова соковижималка Ariete 177/1 подарує вам можливість готувати соки з овочів і фруктів цілий рік. Щодня ви зможете отримувати з фрешу порцію поживних речовин, що зміцнюють імунітет і позитивно діють на травну систему. Для приготування вітамінних напоїв можна використовувати яблука, груші, ананаси, апельсини, банани, селера, помідори, морква, огірки. Дана модель має потужність 400 Вт, тому вона справляється зі своїм завданням швидко та ефективно. Система захисту двигуна гарантує безпечну роботу приладу: соковижималка вимикається при перегріві.

Технологія віджиму

Якщо ви хочете отримувати на 30% більше соку, ніж при віджимі у відцентровій соковижималці, варто купити Ariete 177/1 Slow Juicer Metal. Вона має особливу технологію холодного віджиму - продукти повільно та дуже ретельно перетираються через металеве сито з дрібними отворами, завдяки чому відходів виходить менше, а соку більше. У процесі приготування фрукти та овочі не нагріваються і не окислюються, а значить, ви отримуєте сік з максимальною концентрацією вітамінів. Конструкція приладу передбачає пряму подачу соку в склянку через дозатор з кришкою.

Два завантажувальні відсіки

Для більшої зручності, у цій моделі передбачено два завантажувальні відсіки: один ширший, легко вміщує ціле яблуко, другий - вузький, підходить для вузьких і довгих продуктів, або для інгредієнтів, нарізаних на невеликі шматочки. Так ви зможете швидко приготувати, наприклад, яблучно-морквяний, яблучно-селеровий сік або огірково-яблучний. У комплекті є два контейнери з ручками один для використаної м'якоті, другий для готового напою. Соковижималка працює на одній швидкості, але її двигун може обертати спіраль в обидві сторони, щоб забезпечити якісніший віджим.

Легко мити

Щоб пристрій не перегрівався, бажано давати двигуну трохи охолонути через кожні 2 хвилини безперервної роботи. Соковижималку дуже легко розібрати та почистити. Ви можете залити трохи води всередину та ввімкнути прилад, підставивши ємність під дозатор для соку. Фільтр з нержавіючої сталі можна вимити за допомогою щітки, яка є в комплекті. Металевий корпус слід протирати вологою тканиною, не занурюючи його у воду. 

Тип

Шнекова

Потужність, Вт

400

Регуляція швидкості

Немає

Кількість швидкостей

1

Обсяг ємності для соку, л

0,26

Особливості

Автоматичний викид м'якоті

Система "крапля-стоп"

Реверс

Додаткові характеристики

Система прямої подачі соку

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Метал

Пластик

Розміри, см

15 х 24 х 33

Вага, кг

5.7

Колір

Нержавіюча сталь, білий