Код: 6499483 Соковижималка Russell Hobbs 24740-56 Desire

  • Артикул: 23627026002
  • Тип: Відцентрова (центрифуга)
  • Потужність: 550 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: 2 роки

Легке віджимання соку
Соковижималка Russell Hobbs 24740-56 здатна істотно урізноманітнити щоденне меню, додавши в нього корисну клітковину та сік з високим вмістом вітамінів і мікроелементів. Вона використовує два швидкісних режими для м'яких і твердих продуктів. Потужність техніки 550 Вт дасть змогу впоратися однаково добре як з ягодами, так і з яблуками. Елементи з нержавіючої сталі роблять конструкцію міцною і не схильною до появи іржі. Усі знімні частини легко вимити в посудомийній машині.

Широкий рукав
Завантажувальний отвір Russell Hobbs 24740-56 має збільшений діаметр (75 мм), завдяки чому ви зможете занурити всередину досить великі плоди. Більше не потрібно витрачати час на підготовку, подрібнюючи кожен фрукт або овоч перед зануренням у рукав: кидайте їх цілком, отримуючи сік ідеальної якості ще швидше, ніж раніше.

Відсік для кабелю
Для зберігання кабелю призначено спеціальний відсік, який розташовується на основі. Це зробить розміщення соковижималки Russell Hobbs 24740-56 естетичнішим у кухонних стінах. Вам достатньо лише помістити дріт туди, щоб він не заважав. Простота форм і відсутність зайвих деталей - золоте правило для дизайну сучасної техніки.

Відділення соку від макухи
Пристрій чудово адаптовано не лише для отримання чистого соку, а й для відділення м'якоті. Для рідини призначена ємність 750 мл, тоді як резервуар для макухи дорівнює 2 л. Фільтр з перфораціями проганяє масу через себе, щоб у підсумку вона перетворилася на дві складові. Макуху надалі можна використовувати для створення страв на кшталт пастили або повидла. При правильному підході не пропаде нічого! 

Тип

Відцентрова (центрифуга)

Потужність, Вт

550

Кількість швидкостей

2

Обсяг ємності для соку, л

0,75

Обсяг резервуара для макухи, л

2

Особливості

Автоматичний викид м'якоті

Жолоб на ціле яблуко

Прогумовані ніжки

Додаткові характеристики

Екстра широкий жолоб 75-мм для цілих фруктів

750 мл склянка для соку зі зручним носиком і фільтром проти пінки

Знімні сито/ріжучий диск із нержавіючої сталі для легкого очищення

Замок безпеки на базі

Деталі миються в посудомийній машині

Зберігання шнура під основою

Гумові ніжки на присосці для додаткової стійкості

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Метал

Пластик

Розміри, см

40.5х27.4х16.8

Вага, кг

2.9

Колір

Червоний