Код: 6676809 Спікерфон Sennheiser EPOS EXPAND SP 30T

  • Артикул: 1000225
  • Тип: Спікерфон

Гарантія: 2 роки

EXPAND SP 30T - це новий портативний спікерфон для щоденної роботи зокрема і в мобільному режимі. Модель сертифікована для роботи із сервісом Microsoft Teams і оснащена окремою кнопкою Teams для швидкого доступу до функцій цього додатка в один дотик. Sennheiser SP 30T здатен працювати як з одним користувачем, так і забезпечувати високоякісним зв'язком малі та середні конференції, в яких одночасно можуть брати участь до 8 осіб. У разі необхідності EXPAND SP 30T можна використовувати і як персональний мобільний спікерфон, і як стаціонарну конференц-систему для кімнат переговорів або невеликих конференц-залів.

EXPAND SP 30T під'єднується швидко та просто (на вибір через бездротову технологію Bluetooth або по дроту через порт USB-C) і відразу готовий до роботи. Удосконалена технологія захоплення голосу і якісний динамік дають можливість усім учасникам конференції, зокрема і віддаленим, розмовляти природно та впевнено, так як ніби всі знаходяться поруч і спілкуються особисто. У перервах між конференціями, можна використовувати EXPAND SP 30T в якості стильної бездротової колонки для смартфона або планшета, насолоджуючись неперевершеною якістю звуку від Sennheiser.

Спікерфон SP 30T виконаний винятково з матеріалів найвищої якості й орієнтований на щоденну активну експлуатацію, як в умовах сучасного офісного простору, так і за межами приміщення. Модель сертифікована для роботи із сервісом Microsoft Teams і оснащена окремою кнопкою Teams для швидкого доступу до функцій цього додатка в один дотик.

Миттєвий конференц-зв'язок. У будь-якому зручному місці
Легкий і компактний корпус. Bluetooth і USB-C дозволяють під'єднати спікерфон до різних мобільних і/або стаціонарних пристроїв. Можливість під'єднання до трьох пристроїв одночасно. Виклик голосового помічника одним дотиком.

Виняткова якість звуку
Фірмова технологія Sennheiser Voice Clarity (автоматичне підвищення чіткості мови). Динамік з наднизьким рівнем спотворень. Два мікрофони із системами шумо- та ехопридушення. Новітній алгоритм обробки звуку.

Спілкування без проблем
Удосконалена система захоплення мови ефективно передає голос кожного учасника конференції, навіть якщо двоє або більше осіб розмовляють одночасно.

Звучить і виглядає однаково приємно
Найвищої якості матеріали, зручний механізм намотування кабелю, приховане гніздо для безпечного зберігання штекера - ваш SP 30 завжди та в будь-якій обстановці виглядає однаково гарно та стильно.

Комплектація:

  • Спікерфон Sennheiser SP 30T;
  • Кабель USB-C;
  • Адаптер USB-C/USB-A;
  • Електронний ключ BTD 800 USB dongle;
  • Чохол для перенесення;
  • Інструкція із застосування.
Акустичні характеристики
Діапазон відтворюваних частот

100-20000 Гц

Підключення
USB

Є

Живлення
Тип елементів живлення

Акумулятор

Функції і управління
Наявність мікрофона

Є

Регулювання гучності

Є

Комплектація
USB-кабель

Є

Додаткова інформація
Основний колір

Чорний

Вага

314 г