Код: 6283521 Стаціонарний міксер Ariete 1565/1 OR

  • Артикул: 00C156511AR0
  • Тип: Стаціонарний
  • Потужність: 300 Вт
  • Кількість швидкостей: 5

Гарантія: 12 місяців

Стильний і зручний

Міксер Ariete 1565/1 Orange - відмінний помічник у приготуванні різних страв. Він допоможе збити білки та жовтки, приготувати крем, соус, мус, замісити тісто, змішати коктейлі. Гарний біло-помаранчевий корпус і біла чаша мають стильний зовнішній вигляд. Такий стаціонарний міксер - просто знахідка для тих, хто хоче готувати з легкістю. Чаша міксера вміщує 2,4 л, чого цілком достатньо для того, щоб збити крем для торта або приготувати тісто для випічки. З таким помічником ви будете створювати кулінарні шедеври!

Швидкості

Купити Ariete 1565/1 Orange - обзавестися технікою, від роботи з якою ви будете отримувати задоволення. Він має 5 швидкостей + режим Турбо, завдяки чому ви зможете ідеально обробити ті чи інші продукти. Кнопки керування знаходяться на ручці міксера, завдяки чому користуватися ним дуже зручно. Протестуйте цей міксер у себе вдома - вам не захочеться повертатися до старої техніки.

Насадки

Ціна Ariete 1565/1 - ще один його плюс. Разом з цією моделлю ви отримаєте 2 вінчики та 2 гаки для тіста. Ті й інші виконані з нержавіючої сталі. Знімати одні насадки та приєднувати інші дуже просто. Гарний, надійний, якісний і простий у керуванні міксер стане відмінним подарунком для тих, хто любить готувати. Насолоджуйтесь процесом!

 

Тип

Стаціонарний

Потужність, Вт

300

Регуляція швидкості

Є

Кількість швидкостей

5

Турборежим

Є

Імпульсний режим

Немає

Насадки

Вінчик

Для тіста

Кнопка звільнення насадок

Так

Обсяг чаші, л

2,4

Матеріал чаші

Пластик

Особливості

Матеріал насадок: нержавіюча сталь

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

36.5 х 31 х 19

Вага, кг

2.09

Колір

Білий, помаранчевий