Код: 6743776 Пральна машина автоматична Gorenje WNEI 72 SBS/UA (PS22/22120)

  • Артикул: 739375
  • Завантаження білизни для прання: 7 кг
  • Швидкість віджиму: 1200 об/хв
  • Розмір (Ш х В х Р): 60 х 85 х 46.5 см

Гарантія: 2 роки

Дбайливий догляд за будь-якою тканиною
Нова хвильова перфорація барабана в поєднанні з особливою хвилеподібною формою 3D-ребер пом'якшує волокна, що забезпечує дбайливіший догляд за одягом, дозволяє досягти бездоганної якості прання та звести до мінімуму утворення складок.

Три кроки, і все готове
Проста та зручна панель управління з центральним перемикачем програм дозволяє почати прання, зробивши три прості дії. Увімкніть машину, виберіть програму та натисніть кнопку СТАРТ! Без необхідності вибирати додаткові функції та налаштування. Параметри можна вільно міняти на великій сенсорній панелі керування, тому будьте впевнені, що білизна буде випрана саме так, як вам потрібно.

Парадний вхід
Великі дверцята, виготовлені із цільного пластику без гвинтів, мають міцну конструкцію і не скриплять під час руху. Дверцята відкриваються на повні 180 градусів, тому завантажувати та виймати білизну дуже легко.

Поміститься будь-де
У вас маленька ванна або ви разом перете багато білизни - пральні машини WaveActive задовольняють будь-які потреби. На ваш вибір чотири варіанти глибини: вузькі моделі глибиною 43 та 46,5 сантиметри на 6 або 7 кілограмів та повногабаритні моделі глибиною 54,5 або 61 сантиметри із завантаженням до 10 кілограмів.

Винятково надійний і ефективний інверторний мотор
Потужний інверторний мотор працює без щіток, тому відсутні механічні дії, тертя та знос. Це покращує результати прання, підвищує енергоефективність, забезпечує тиху роботу та продовжує термін служби мотора та самої машини. Цей дуже потужний двигун встановлюється на наших кращих моделях.

Без вібрації під час роботи
Бічні стінки StableTech з новими ребрами жорсткості та дно підвищують стійкість пральних машин SensoCare та значно знижують вібрацію та рівень шуму навіть за високої швидкості віджиму.

Мелодійний звуковий сигнал
Крім привабливого дизайну, пральні машини нового покоління мають приємний звуковий сигнал. Мелодійні сигнали та якісні динаміки дозволяють насолоджуватися користуванням. Особливу увагу конструктори приділили гучності перемикання ручки програматора, натискання кнопок, відкривання дозатора та дверцят.

Щоб білизна пахла чистотою
Ця програма підтримує ідеальну чистоту та стерильність бака машини, що забезпечує приємний запах білизни. Прання при низьких температурах з екологічними неагресивними засобами створює сприятливі умови для розвитку бактерій, через що чиста білизна може мати неприємний запах. Програма «Самоочищення» виконується без завантаження білизни й усуває бактерії у баку машини.

Скорочуйте час прання
Завжди поспішайте та часу постійно не вистачає? Якраз для таких ситуацій у пральних машинах Gorenje передбачено функцію FastWashing. Вона дозволяє скорочувати час виконання будь-яких програм, зокрема попереднього прання та додавання води. 

Тип

Пральна машина автоматична

Вид прання

Водою і парою

Спосіб завантаження

Фронтальний

Встановлення

Стоїть окремо

Основні характеристики
Тип керування

Електронне

Дисплей

LED

Завантаження білизни для прання, кг

7

Швидкість віджиму, об/хв

1200

Об'єм барабана, л

49

Тип двигуна

Інверторний

Рівень шуму при пранні, дБ

55

Рівень шуму при віджиманні, дБ

70

Класи ефективності
Клас віджиму

B

Клас енергоспоживання

А+++

Споживання електроенергії (прання і віджимання), кВт/цикл

0.81

Споживання електроенергії (прання і віджимання), кВт/рік

160

Споживання води (прання і віджимання), л/рік

9586

Програми та функції
Кількість програм

16

Програми прання

Основні програми: Бавовна, Прання вовни/Ручне прання, Мікс/Синтетика

Спеціальні програми: Pets, ExtraHygiene, Дитячий одяг, Щоденне, Еко 40–60 °C, Швидке 20', Інтенсивне 59', Сорочки, Пухові речі

Додаткові програми: Самоочищення SterilTub, Віджим/Злив, Полоскання/Пом'якшення

Безпека
Захист від дітей

Є

Захист від переливу

Так

Система AquaStop

Ні

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

60 х 85 х 46.5

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

64 x 89 x 54.8

Вага, кг

62

Вага в упаковці, кг

63.3

Колір корпусу

Білий

Колір дверцята

Чорний