Код: 6560417 Сушильний автомат Candy CSO4H7A1DE-S

  • Артикул: 31101770
  • Відвід вологи: З тепловим насосом
  • Завантаження білизни для сушки: 7 кг
  • Розмір (Ш х В х Г): 60 х 85 х 46.5 см

Гарантія: 12 місяців

Smart Pro
Сушарка Candy Smart Pro - розумний вибір, що заощадить ваш час. Універсальна, швидка та надійна сушарка Candy Smart Pro пропонує для ваших повсякденних потреб повний набір швидких циклів сушіння тривалістю до 90 хвилин.

Відмінний результат сушіння навіть в обмеженому просторі
Сьогодні люди все більше та більше потребують оптимізації простору та часу, тому Candy пропонує абсолютно нове рішення: сушильна машина, сумісна з пральними машинами категорії Slim (вузькі). Її глибина становить усього 46 см, а вмістити вона може до 7 кг білизни: це просто ідеальна розумна пара, гарантовано забезпечить вам бездоганний комфорт прання і сушіння, який зрівняється з моделями стандартних розмірів.

Тепловий насос
Технології Candy дозволяють одночасно користуватися сушаркою і пральною машиною чи іншою побутовою технікою, не ризикуючи перевантажити електромережу. Отже, ви не обмежені в тому, скільки часу і електрики можете заощадити вдома.

Енергоефективність A+
В епоху економії енергоресурсів усе більше споживачів звертають увагу на енергоефективність побутової техніки. Високий клас енергоефективності А+ гарантує нижче споживання енергії ніж А, і економію вашого сімейного бюджету.

Досить витрачати час
Завдяки функції "Відкладений запуск» (Start Delay), цикл сушіння можна почати із затримкою до 24 годин: відкладіть його на ніч, щоб заощадити на електриці, або запрограмуйте сушильну машину, як вам зручно.

Цикли сушки на будь-який випадок
З Candy ви будете мати у своєму розпорядженні повний арсенал швидких циклів сушіння тривалістю від 30 до 90 хвилин на будь-який випадок. Ці сушарки гнучкі у використанні, швидко сушать і надійно працюють, а значить, стануть найкращим вибором, якщо треба заощадити час і гроші.

Більше 20 додаткових програм
Завдяки додатку Candy simply-Fi, Ви можете під'єднуватися до сушарки смартфоном або планшетом, відкриваючи доступ до функцій simply-Fi. Наприклад, з нього можна завантажити більше 20 додаткових циклів сушіння і користуватися ними.

Суперлегке прасування
ВДВІЧІ МЕНШЕ СКЛАДОК, ВДВІЧІ ШВИДШЕ ПРАСУВАННЯ. Ваша нова сушильна машина Candy зменшує утворення складок і ковтунців завдяки спеціальним поперемінним рухам і функції запобігання складкам, до і після циклу сушіння. Інтелектуальний датчик забезпечує ідеальний рівень вологості для вдвічі швидшого прасування.

Життя в стилі «смарт»
Завдяки повній сумісності з Wi-Fi і додатком Candy simply-Fi, ви отримуєте доступ до численних інтелектуальних функцій, наприклад дистанційне керування, додаткові цикли, поради з сушки та діагностики. 

Тип

Сушильний автомат

Відведення вологи

З тепловим насосом

Наявність теплового насоса

З насосом

Спосіб завантаження

Фронтальний

Встановлення

Стоїть окремо

Основні характеристики
Тип керування

Механічне

Дисплей

Цифровий

Максимальне завантаження білизни (кг)

7

Об'єм барабана, л

125

Тип зливу води

Водозбірник

Особливості

Bluetooth, Wi-Fi

Рівень шуму, дБ

67

Класи ефективності
Клас енергоспоживання

А+

Споживання електроенергії, кВт/цикл

2.25

Споживання електроенергії, кВт*г/рік

269

Програми та функції
Кількість програм

15

Програми

Швидка сушка

Делікатна сушка

Джинси

Об'ємні речі

Освіжити

Синтетика

Змішаний тип білизни

Спортивний одяг

Сушка в шафу

Сушка під праску

Футболки

Бавовна

Вовна

Еко Бавовна

Антиалергія

Антизминання

Таймер відстрочки старту

Є

Відстрочка старту

Є

Безпека
Захист від дітей

Є

Система діагностики несправностей

Так

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

60 х 85 х 46.5

Колір корпусу

Білий

Колір дверцята

Білий