Код: 6586134 Сушка для фруктів та овочів Sencor SFD 7000BK

  • Артикул: 41009468
  • Тип управління: Механічне
  • Потужність: 800 Вт
  • Кількість ярусів: 10 шт

Гарантія: 12 місяців

Сушить незліченну кількість різноманітних харчових продуктів вдома. З сушаркою SENCOR SFD 7000BK ви будете точно знати, що сушите без зайвих консервантів і додаткового цукру, заощаджуючи кошти та час. Сушарка створює якісні делікатеси, чаї, спеції та снеки, найвищої якості з харчових продуктів, які ви оберете самі.

Просто наріжте вибрані харчові продукти на скибочки, розмістіть їх поруч на таці і поставте в сушарку. Ви можете контролювати температуру від 35 ° до 70 ° і автоматично починати відлік після встановлення часу.

Фрукти - усі види фруктів, які потім можна використовувати в кашах, йогуртах, фруктових пюре, чаях або просто їсти як здорову закуску. Овочі та гриби – овочеві чипси, спеції для супу, помідори для італійської кухні, гриби для картоплі та багато іншого! В'ялене м'ясо - любителі м'яса також будуть у захваті! Ви маєте можливість створювати поживні снеки для дороги, або відпочинку з друзями.

Трави та квіти - весна та літо багаті на врожай їстівних квітів або трав, яких немає взимку. Висушені трави ви можете використовувати для спецій, чаю чи олії для кращого смаку, чи запаху. Паста – смак домашньої пасти важко замінити. Створіть різні види пасти вдома, і сушарка їх підсушить для зручного зберігання. Печиво, млинці - насолоджуйтеся ніжним смаком домашніх вівсяних коржів або печива.

Сирі делікатеси - сирі також будуть задоволені. Завдяки можливості регулювання температури сушарка може приготувати багато RAW делікатесів за вашим бажанням. Ласощі для домашніх тварин – висушіть для гризунів хрусткі овочі та фрукти, які вони люблять, або навіть траву, а якщо у вас є більший вихованець, ви можете приготувати їм смаколики відповідно до смаку та найкращої якості!

П'ять попередньо встановлених програм автоматично встановлюють температуру і час сушіння яблук, м'яса, макаронів, грибів і зелені. Вибирайте будь-яку програму однією кнопкою, та стежте за процесом за допомогою таймера таймер.

Вміщує до 6 кг одночасно на 12 тацях. Розміщення до 500 г на одній таці. Таці дуже легкі та виготовлені з матеріалу чудової якості, який не розчарує та довго прослужить навіть з миттям у посудомийній машині.

Завдяки технології Horizontal Air Flow тепле повітря проходить горизонтально по всій сушці, що дозволяє змінювати таці не вимикаючи процес сушіння.

Тип керування

Механічне

Потужність, Вт

800

Кількість ярусів, шт

10

Висота ярусу, см

3

Регулювання температури, ° С

35 - 75

Фізичні параметри
Довжина кабелю, м

1.1

Розміри, см

1.1

Вага, кг

9

Колір

Чорний