Код: 6403732 Термокружка RINGEL Soft, 380 мл

  • Артикул: RG-6108-380/2
  • Термокружка Soft
  • Об'єм: 380 мл
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Колір: рожевий/бірюзовий

Гарантія: -

Серія термокружек Soft, об'ємом 380 мл, виконана в м'яких кольорах. Корпус пофарбований у ніжно-рожевий колір, а силіконові вставки доповнюють і підкреслюють зовнішній вигляд. Особливістю даної серії є прозорі кришки зі зручним отвором для пиття. 

КОРПУС ВИКОНАНО З ХАРЧОВОЇ СТАЛІ

Антикорозійні властивості сталі дозволяють залишатися внутрішнім і зовнішнім стінам термокружки стійкими при постійному контакті з водою. Корпус із нержавіючої сталі володіє стійкістю до ударів. Налиті в термос напої не змінюють свого смаку за рахунок високої якості харчової сталі.

ПОДВІЙНІ СТІНКИ ЗБЕРІГАЮТЬ ТЕПЛО

Термокружки з нержавіючої сталі з подвійними стінками відмінно зберігають температуру як гарячих, так і холодних напоїв. Якщо ви заливаєте в термос окріп, то температурний тест показав, що через 1 годину напій мав температуру 75 ℃, 3 години-65 ℃, 5 годин - 45 ℃.

КРИШКА ЗІ ЗРУЧНИМ ОТВОРОМ ДЛЯ ПИТТЯ

Кришка виготовлена ​​з безпечного пластика має вбудований клапан для відкриття і закриття питного отвору. 

СИЛІКОНОВА НАСАДКА НА КОРПУСІ

Насадка із силікону, одягнена на корпус, дозволить зручно тримати кухоль навіть у мокрих руках.

Користуючись термокружками RINGEL ви дбаєте про навколишнє середовище, відмовляючись від одноразового посуду при покупці напоїв.

RINGEL - бренд якісного посуду та аксесуарів для кухні

Торгова марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду і вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд від бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври!

RINGEL - залізний характер, блискучий смак!

RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології та актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачеві найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.

Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді і приладах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого і лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній окремій кухні.

 

Тип

Термочашка

Об'єм, мл

380

Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Можна мити в посудомийній машині

Ні