Код: 6900725 Тостер Ariete 0157 Black

  • Артикул: 00C015703AR0
  • Потужність: 760 Вт
  • Кількість тостів: 2
  • Кількість режимів обсмажування: 7

Гарантія: 12 місяців

Насолоджуйтесь хрустким смаком тостів, приготованих за допомогою Тостера з лінійки Breakfast Line, ідеального союзника. Завдяки подвійному гнізду тостеру для сніданку ви можете приготувати 2 скибочки хліба одночасно всього за кілька хвилин. Ви можете вибрати один з 7 рівнів підсмажування за допомогою ручки, а після приготування ви можете вийняти підсмажені скибочки хліба за допомогою щипців з нержавіючої сталі. Якщо ви хочете негайно зупинити роботу, ви можете скористатися кнопкою "Стоп", і ваші тости вийдуть негайно, не чекаючи на самоусунення.

Tostapane Breakfast практична, безпечна та легко миється: вона має холодні антигарячі стінки для максимальної безпеки під час використання і знімний піддон для крихт для швидкого та легкого очищення.

Виберіть ступінь підсмажування
Для отримання добре підсмажених і підрум'янених скибочок хліба виберіть один із 7 рівнів підсмажування, який найкраще підходить для ваших скибочок, завдяки відповідній ручці.

Ваші обіди готові в одну мить
Якщо ви обідаєте поза домом, з Tostapane Breakfast ви можете приготувати смачні та хрусткі тости всього за кілька хвилин і створити свій улюблений ланч-бокс.

Знімні щипці
2 знімні щипці з нержавіючої сталі для безпечного вкладання і виймання шматочків хліба.

Потужність, Вт

760

Кількість відділень, шт

2

Кількість тостів, шт

2

Кількість режимів обсмажування, шт

7

Знімний піддон для крихт

Так

Особливості

Лоток для крихт

Зберігання шнура живлення

Кнопка зупинки

Прохолодний дотик

Фізичні параметри
Розміри, см

14 х 21.5 х 24

Колір

Чорний