Код: 6226481 Бодигрумер Remington BHT2000A

  • Артикул: 43051560111
  • Тип: Бодигрумер
  • Кількість насадок: 2
  • Довжина стрижки: 3 - 12 мм
  • Живлення: Від акумулятора

Гарантія: 3 роки

Якщо ви хочете завжди виглядати доглянуто - скористайтеся тримером для тіла BHT2000A від Remington. У комплекті до тримеру додаються змінні насадки-головки, які зроблять процес догляду за собою максимально комфортним.

Також прилад оснащений знімною насадкою-гребінцем для вибору довжини стрижки, а зручні леза зафіксовані для запобігання порізам. Крім того, тример для тіла BHT2000A від Remington працює до 40 хвилин у бездротовому режимі.

Remington
Ось уже понад 70 років компанія Remington займається виробництвом техніки для догляду за волоссям. Наші фахівці є експертами в області інновацій, ми працюємо з передовими технологіями і співпрацюємо з провідними світовими перукарями-стилістами для того, щоб виробляти електроприлади для укладання волосся, які ефективно працюють, дбайливо доглядають за вашими волоссям і незмінно дають чудові результати.

Підходить для використання в душі
Завдяки вологонепроникному корпусу, цей прилад можна використовувати на сухій і на вологій шкірі. Крім того, цей прилад легко очищується - просто зніміть насадку і промийте під водою.

Тип

Бодігрумер

Призначення

Для тіла

Кількість рівнів стрижки

5

Довжина стрижки, мм

3 - 12

Кількість насадок

2

Насадки

Сітчаста мінібритва

Насадка-гребінь

Матеріал лез

Нержавіюча сталь

Самозаточувані ножі

Є

Волога очистка

Є

Особливості

Можна використовувати в душі

Прогумовані вставки на ручці

Живлення

Від акумулятора

Час автономної роботи

40 хв

Час зарядки акумулятора

480 хв

Колір

Чорний, сріблястий