Код: 6286389 Цифрова фотокамера Nikon B500 Black

  • Артикул: VNA951E1
  • CMOS-матриця на 16.0 млн. ефективних пікселів
  • 40х-кратний оптичний зум
  • Карти пам'яті SD/SDHC/SDXC, вбудована пам'ять 20 MB

Гарантія: 2 роки

Nikon COOLPIX B500 - легкість отримання зображень найвищої якості.

Об'єктив NIKKOR із потужним 40-кратним оптичним зумом, розширюваним до 80-кратного за допомогою функції Dynamic Fine Zoom¹, перенесе вас в епіцентр подій, а бічний важіль зумування забезпечить додаткову стійкість. Ви зможете вибрати унікальний ракурс за допомогою похилого РК-монітора високої чіткості, з легкістю повторно зловити об'єкт у кадр, скориставшись кнопкою повернення зумування, і підтримувати з'єднання фотокамери з інтелектуальним пристроєм завдяки додатку SnapBridge. Інтуїтивно зрозуміле розташування елементів управління спрощує процес зйомки, а доступ до функцій, які часто використовуються, можливий за допомогою диска вибору режимів. Завдяки класичному дизайну корпусу фотокамеру зручно тримати в руках.

16-мегапіксельною фотокамерою COOLPIX B500 можна знімати з найбільш незвичайних ракурсів.

ПРОСТЕ І ІНТУЇТИВНО ЗРОЗУМІЛЕ УПРАВЛІННЯ, ЧУДОВА ЯКІСТЬ ЗОБРАЖЕННЯ

Простота управління і гарантоване отримання чудових результатів дозволяють повністю зосередитися на творчості. Функції, які часто використовуються, легко доступні за допомогою диска вибору режимів, а набір різноманітних функцій дозволяє без зусиль створювати вражаючі відеоролики у форматі Full HD (1080p/60i) та чудові знімки, подорожуючи або займаючись улюбленою справою, наприклад, спогляданням зоряного неба або спостереженням за птахами. Високоефективна 16-мегапіксельна CMOS-матриця зі зворотним підсвічуванням дає можливість отримувати такі високоякісні зображення, про які ви завжди мріяли. Крім того, ви можете продовжувати зйомку, куди б ви не відправилися, адже фотокамера працює від батарей типорозміру АА, які можна легко знайти в будь-якому куточку світу.

ОБ'ЄКТИВ NIKKOR З 40-КРАТНИМ ОПТИЧНИМ ЗУМОМ

Зафіксуйте найцікавіші моменти спортивних змагань, фотографуйте віддалені об'єкти міських пейзажів з високою деталізацією або робіть чіткі знімки зірок і місяця в нічному небі, використовуючи об'єктив NIKKOR з 40-кратним оптичним зумом, який можна розширити до 80-кратного за допомогою функції Dynamic Fine Zoom¹. Надійна оптика NIKKOR гарантує виняткові результати, і ви зможете оцінити переваги потужного об'єктива, що охоплює широкий діапазон кутів зору в компактній фотокамері: від ширококутного 22,5 мм до супертелефото 900 мм (еквівалент для формату 35 мм).

ЕФЕКТИВНА СИСТЕМА ПРИДУШЕННЯ ВІБРАЦІЙ (VR)

Для отримання чітких зображень вирішальне значення має стійкість фотокамери. Ефективна система придушення вібрацій (VR) істотно зменшує змазування зображення, викликане тремтінням фотокамери, навіть при зйомці з повним 40-кратним зумом, гарантуючи відмінну різкість знімків. Вплив функції придушення вібрацій (VR) зі зсувом лінз еквівалентний зменшенню витримки на 3,0 ступені (на основі стандарту CIPA, у максимальному режимі телефотозйомки), а зручна рукоятка також сприяє підвищенню стійкості фотокамери.

SnapBridge

Додаток SnapBridge підтримує постійне з'єднання малої потужності між фотокамерою і смартфоном або планшетом, дозволяючи з легкістю керувати різними етапами зйомки і роботи із зображеннями. Тепер ви можете миттєво передавати знімки на інтелектуальний пристрій за допомогою синхронізації і відразу ж обмінюватися високоякісними зображеннями. Крім того, ви можете управляти основними функціями фотокамери за допомогою мобільного телефона, автоматично встановлювати правильну дату і час і виконувати інші дії.

ДИСК ВИБОРУ РЕЖИМІВ

Керуйте параметрами зйомки відповідно до власних уподобань, налаштувавши вибір улюблених функцій, таких як «Авто», сюжетний режим або «Спорт», за допомогою диска вибору режимів, розташованого нагорі фотокамери, для швидкого доступу до них. Тоді зміна налаштувань перетворюється в просту і інтуїтивно зрозумілу дію, а зйомка стає неймовірно легкою.

ІДЕАЛЬНО ПЛАВНІ ВІДЕОРОЛИКИ У ФОРМАТІ FULL HD

Забудьте про нечіткі і розмиті відеоролики: тепер у вас є можливість вести відеозйомку у форматі Full HD (1080p/60i) з використанням ефективної гібридної системи придушення вібрацій (VR) по 4 осях, що поєднує зміщення лінз і електронний VR для боротьби з тремтінням фотокамери і значного підвищення чіткості зображень - навіть при зйомці з повним 40-кратним оптичним зумом. Ваші друзі будуть у захваті від неймовірно чітких відеороликів, на яких сімейні торжества, концерти, архітектурні споруди або дикі тварини зображені з вражаючою деталізацією незалежно від відстані зйомки. Крім того, під час відеозйомки можна і записувати фотографії.

ВЕЛИКИЙ РК-МОНІТОР, ЯКИЙ МОЖНА ВІДХИЛЯТИ, З ДІАГОНАЛЛЮ 7,5 СМ І РОЗДІЛЬНОЮ ЗДАТНІСТЮ 921 ТИС. ТОЧОК

Монітор із широким кутом огляду, який можна відхиляти, перетворює процес зйомки в справжнє задоволення, дозволяючи легко компонувати цікаві кадри, при цьому ви завжди будете чітко бачити об'єкт зйомки на екрані. Фотографії та відеоролики тепер зручно знімати в найрізноманітніших ракурсах, які можна підібрати для будь-яких типів об'єктів. Дисплей високої чіткості споживає мінімум електроенергії, тому вам завжди вистачить ресурсу роботи батареї, щоб продовжувати зйомку у відповідальний момент. Крім того, він відрізняється чіткою передачею кольору і прекрасною видимістю навіть при перегляді під кутом. Антивідблискове і таке, що захищає від відбитків пальців, акрилове покриття забезпечують відмінну чіткість відображення в будь-яких умовах, а функція 5-рівневого регулювання яскравості гарантує чудову видимість при перегляді зображень в умовах яскравого освітлення.

ЗРУЧНІСТЬ І ПОРТАТИВНІСТЬ

Ергономічна конструкція корпусу фотокамери дозволяє впевнено тримати його в руках, попри надзвичайну компактність - приблизно 113,5 (ширина) x 78,3 (висота) x 94,9 (товщина) мм. Ця виконана в класичному стилі високопродуктивна фотокамера відрізняється також надзвичайною легкістю - вона важить усього близько 542 г, включаючи батареї та карту пам'яті SD.

АФ З ВИЯВЛЕНННЯМ ОБ'ЄКТА

Система АФ з виявленням об'єкта аналізує умови зйомки і швидко ідентифікує об'єкт, дозволяючи сфокусуватися на ньому практично миттєво. Просто наведіть фотокамеру на потрібний об'єкт, і вона відразу визначить область, в якій слід фокусуватися. Активні зони фокусування встановлюються автоматично щодо розміру об'єкта, забезпечуючи відмінну різкість будь-яких зображень. Функція АФ з виявленням об'єкта ефективна для об'єктів, що перебувають як у центрі, так і в інших частинах кадру, і добре працює при зйомці як людей, так і невеликих об'єктів, таких як квіти і їжа. 

Сенсор зображення

1/2.3" CMOS-матриця, 16.76 млн. пікселів усього (16.0 млн. ефективних пікселів)

Формат збереження зображень

Фотографії: JPEG, відеоролики: MP4 (відео: H.264/MPEG-4 AVC, звук: стерео AAC)

Роздільна здатність зображення

16M (висока якість) [4608 x 3456 (висока якість)];

16M [4608 x 3456];

8M [3264 x 2448];

4M [2272 x 1704];

2M [1600 x 1200];

VGA [640 x 480];

16: 9 [4608 x 2592];

1: 1 [3456 x 3456]

Світлочутливість

125-1600 одиниць ISO, 3200, 6400 ISO (доступно при використанні Авторежиму)

Об'ектив

Об'єктив NIKKOR з 40-кратним оптичним зумом

Фокусування

Автофокусування з визначенням контрастності

Режими автофокусування

Пріоритет обличчя, ручний вибір з 99 зонами фокусування, по центру, ведення об'єкта, АФ з виявленням об'єкта

Діапазон фокусування

[W]: прибл. від 30 см до нескінченності,

[T]: прибл. від 3,5 м до нескінченності,

режим макрозйомки: прибл. від 1 см до нескінченності (в ширококутному режимі зйомки).

Усі відстані вимірюються від центру передньої поверхні об'єктива.

Витримка

Від 1/1500 до 1 с;

1/4000 с (максимально коротка витримка при високошвидкісній безперервній зйомці);

25 с («Сліди зірок» у сюжетному режимі «Мультиекспозиція з висвітленням»)

Експозамір

Матричний, центрозважений (при цифровому зумі з коефіцієнтом менше 2), точковий (при цифровому зумі з коефіцієнтом 2 і більше)

Експокорекція

Програмний автоматичний режим експозиції та поправка експозиції (від -2,0 до +2,0 EV з кроком 1/3 EV)

Режим пріоритету діафрагми

Вибір фільтра ND з електронним управлінням (-2 AV)

Діапазон діафрагми 2 ступені (f/3 і f/6 [W])

Режими відпрацювання експозиції

Програмний автоматичний режим експозиції та поправка експозиції (від -2,0 до +2,0 EV з кроком 1/3 EV)

Режим безперервної зйомки

7.4 кадр/с

Вбудований спалах

Так

Діапазон дії спалаху

[W]: від 0,5 до 6,9 м, [T]: 3,5 м

Режими роботи спалаху

Автоматичний TTL режим спалаху з тестуючим передспалахом

Автоспуск

10 с, 2 с, 5 с (таймер автопортрета)

Пристрій зберігання інформації

Вбудована пам'ять 20 MB

Карти пам'яті Secure Digital, SDHC, SDXC

РК-дисплей

РК-монітор TFT з діагоналлю 7,5 см, роздільною здатністю приблизно 921 тис. точок, широким кутом огляду, покриттям проти відблисків і 5-рівневим регулюванням яскравості, а також можливістю нахилу вниз приблизно на 85° і вгору приблизно на 90°

Відеовихід

NTSC або PAL

Інтерфейс

Аудіовихід Стереофонічний міні-роз'єм (діаметром 3,5 мм)

Аудіовхід Стереофонічний міні-роз'єм (діаметром 3,5 мм; підтримується живлення при під'єднанні)

Роз'єм HDMI micro (тип D)

Високошвидкісний USB, підтримка прямого друку (PictBridge), роз'єм аудіо- / відеовиходи (можна вибрати NTSC або PAL)

Умови використання

Від 0 до +40° C

Не більше 85% вологість (без конденсації)

Живлення

лужні батареї LR6/L40 4 шт., типорозмір AA

Розміри (Ш х В х Д), мм

113.5 x 78.3 x 94.9 мм

Вага

542 г

Додаткові функції

Bluetooth версії 4.1

Wi-Fi IEEE 802.11b/g

Наявність бездротових технологій

Wi-Fi

Bluetooth