Код: 6588288 Цифрова камера Canon EOS R6 24-105 STM RUK/SEE

  • Артикул: 4082C046AA
  • 35.9 x 23.9 мм CMOS, 21.4 Мп
  • Кількість ефективних пікселів: 20.1 млн
  • Карти пам'яті: SD, SDHC, SDXC

Гарантія: 2 роки

Canon EOS R6
Що і як би ви не знімали, EOS R6 дозволить вам розкрити свій творчий потенціал по-новому.

Зовсім швидка. Абсолютно бездзеркальна
Інноваційна EOS R6 використовує технологію, яка змусить вас знову закохатися в мистецтво фотографії. Оцінюйте та знімайте сюжети абсолютно по-новому, додайте новий вимір у свої фотоісторії.

Представляємо Canon EOS R6
Познайомтесь з Canon EOS R6 і дізнайтеся, як безпрецедентна швидкість і стабільність, а також інноваційні технології цієї камери зможуть вивести ваші творчі можливості на новий рівень. Зафіксуйте миті в зображеннях неймовірної якості та реалізуйте свій потенціал в якості відеографа.

Бачити кожен рух. В абсолютній тиші
EOS R6 дає вам більше можливостей встигнути зафіксувати прекрасні моменти. Безшумно знімайте динамічні сюжети з неймовірною частотою до 20 кадрів на секунду, зберігаючи швидкоплинні миті, які ледь помітні для людського ока.

Безшумна серійна зйомка зі швидкістю до 20 кадрів/с
З одночасною автоекспозицією, слідкуючим автофокусуванням і стабілізацією зображення. Також доступний механічний затвор із частотою 12 кадрів/с.

Створена для швидкості з процесором DIGIC X
Знімайте до 240 зображень RAW або більше 1000 зображень JPEG за одну серію 12 кадрів/с за допомогою високопродуктивної карти UHS-II, а також двох слотів для карт пам'яті з підтримкою високошвидкісних карт пам'яті SD UHS-II, що дає можливість вести зйомку без перерв.

Чудова відео з роздільною здатністю до 4K із частотою 60 кадрів/с і Full HD із частотою 120 кадрів/с при використанні Dual Pixel CMOS AF
EOS R6 забезпечує характеристики відео на рівні серйозних кінематографічних проектів. Функції Canon Log і HDR PQ допомагають відеографії знімати з великим динамічним діапазоном, а високоякісний внутрішній запис у 10-бітному форматі 4: 2: 2 підтримується на будь-якому з двох слотів карт пам'яті SD UHS-II.

Ідеальна гібридна камера
Незалежно від того, що і як ви знімаєте, EOS R6 піднімає планку для ваших творчих задумів. Фотографії або відео, люди або місця, динамічні сцени або подорожі, натюрморти або дика природа - поєднання швидкості, якості зображення та гнучкості камери EOS R6 робить її ідеальним інструментом для створення контенту.

Краща у світі стабілізація зображення: 8 ступенів експозиції
Уявіть, що ви можете знімати з рук при витримці до чотирьох секунд, створюючи розмиття води в пейзажах і людей на вулицях - без використання штатива. Це і є та свобода творчості, яку може подарувати вам EOS R6. Вбудована система стабілізації зображення по п'яти осях забезпечує захист від струсу камери з ефектом до 8 ступенів витримки. При встановленні об'єктивів RF з оптичною системою стабілізації зображення (крім RF 600MM F11 IS STM або RF 800MM F11 IS STM) на камеру обидві системи доповнюють один одного, забезпечуючи неймовірну перевагу до 8 ступенів.

Вбудована система стабілізації камери та система стабілізації об'єктива також забезпечують стабілізацію відео завдяки третій системі - Movie Digital IS, додаючи ще один рівень стабілізації для досягнення професійних результатів.

Найшвидше у світі автофокусування з упевненістю відстежує об'єкти зйомки
Система Dual Pixel CMOS AF II камери EOS R6 управляється процесором DIGIC X, який використовує штучний інтелект глибинного навчання для поліпшеного розпізнавання і відстеження об'єктів. Очі, обличчя і голови розпізнаються з новим рівнем точності. Камера також розпізнає кішок, собак і птахів, допомагаючи утримувати швидко рухомі об'єкти у фокусі - один з найскладніших моментів створення фотографій дикої природи та сімейних сцен.

Швидке реагування та зручність з самого початку використання
Ми хочемо, щоб між вами та творчістю не залишилося ніяких перешкод, тому ми створили EOS R6, яка максимально інтуїтивна т зручна у використанні.

Електронний видошукач
Чудовий електронний видошукач з роздільною здатністю 3.69 млн пікселів і частотою оновлення до 120 кадрів/с доповнений поворотним РК-екраном з можливістю регулювання кута нахилу, який можна відкинути в сторону від корпусу камери та розгорнути на 270˚, щоб знімати з нестандартних ракурсів.

Роз'єми для двох карт
Два слоти для карт пам'яті дозволяють записувати файли RAW окремо від файлів JPEG/HEIF або навіть фото окремо від відео, а також підтримують новітні стандарти UHS-II, забезпечуючи високу швидкість читання/запису. Інтуїтивно зрозумілі елементи управління на задній панелі камери, такі як джойстик автофокусування і задні диски управління, забезпечують зручність використання EOS R6. 

Сенсор зображення

Тип: 35.9 x 23.9 мм CMOS

Кількість ефективних пікселів: прибл. 20.1 мегапікселя

Загальна кількість пікселів: прибл. 21.4 мегапікселя

Співвідношення сторін: 3: 2

Фільтр нижніх частот: вбудований/фіксований

Очищення датчика: вбудована система очищення EOS

Тип кольорового фільтра: основні кольори

Стабілізатор/зміщення датчика: так, корекція до 8 ступенів експозиції залежно від використовуваного об'єктива

Формат збереження зображень

JPEG: 2 види стиснення

RAW: RAW, C-RAW 14 біт (14-бітна з механічним затвором з електронним затвором по 1-й шторці, 12-бітна конверсія A/D з електронним затвором; оригінальний RAW-файл третьої версії від Canon)

HEIF: 10-бітний формат HEIF доступний при зйомці в режимі HDR

з увімкненим параметром HDR PQ

Сумісність з Exif 2.31 і Design rule for Camera File system 2.0

Сумісність із цифровим форматом управління друком [DPOF] версії 1.1

Світлочутливість

Авто 100 - 102 400 (з кроком 1/3 ступеня або 1 ступінь), чутливість ISO може бути розширена до L: 50, H: 204 800

Об'ектив

Кріплення об'єктива: RF (об'єктиви EF і EF-S можна встановити за допомогою адаптера кріплення EF-EOS R. Адаптер кріплення EF-EOS R з кільцем управління. Адаптер кріплення EF-EOS R зі змінним фільтром)

Несумісно з об'єктивами EF-M

Об'єктив Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

Розмір зображення: повнокадрові камери

Кут поля зору (по горизонталі, по вертикалі, по діагоналі): 74 ° -19 ° 20 ', 53 ° -13 °, 84 ° -23 ° 20'

Конструкція об'єктива (елементи / групи): 11/13

Кількість пелюсток діафрагми: 7

Мінімальна діафрагма: 40

Мінімальна відстань фокусування (м): 0.2 (широкий кут) / 0.34 (телеположення) (0.13 - широкий кут при ручному фокусуванні)

Максимальне збільшення (x): 0.21 (широкий кут) (з ручним фокусуванням: 0.39) / 0.40 (телеположення) (з ручним фокусуванням: 0.5)

Інформація про відстані: так

Стабілізатор зображення: 51

Привід автофокусування: STM

Габарити (Ш х В х Г): 138.4 х 97.5 х 88.4 мм

Вага (лише корпус): прибл. 598 г (680 г з картою пам'яті й акумулятором)

Цифрове збільшення

Оптичний: 0.21х (широкий кут) (з ручним фокусуванням: 0.39х) / 0.40х (телеположення) (з ручним фокусуванням: 0.5х)

Фокусування

Тип: Dual Pixel CMOS AF

Система/точки AF: 100% по горизонталі та 100% по вертикалі з режимом «Обличчя + стеження» і режимами автоматичного вибору; 100% по горизонталі та 90% по вертикалі при виборі вручну та роботі в режимах великої зони

Вибір точки автофокусування: автоматичний вибір, ручний вибір

Фіксація автофокусування: фіксується при натисненні кнопки спуску затвора наполовину або кнопки AF ON у режимі покадрового автофокусування. Використовується кнопка, що настроюється, із заданою функцією вимкнення автофокусування в режимі AI Servo

Підсвітка для автоматичного фокусування: випромінюється вбудованим світлодіодним підсвічуванням або спалахом Speedlite, що додатково купується

Ручне фокусування: вмикається на об'єктиві

Режими автофокусування

Покадрове слідкуюче автофокусування, інтелектуальне автофокусування (в інтелектуальному сценарному режимі A+)

Діапазон фокусування

EV -6 – 20 (при 23 °C і ISO 100)

Витримка

30-1 / 8000 з (з кроком 1/2 або 1/3 ступеня), ручна витримка (повний діапазон витримки - режим BULB; Доступний діапазон залежить від режиму зйомки)

Експокорекція

+/- 3 EV з кроком 1/3 або 1/2 ступеня (можна комбінувати з брекетингом автоекспозиції)

Режими відпрацювання експозиції

У режимі реального часу з датчиком зображення, замір по 384 зонам.

(1) Оцінний замір (пов'язаний з усіма точками автофокусування)

(2) Частковий замір (прибл. 5.8% площі по центру видошукача)

(3) Точковий замір: центральний точковий замір (прибл. 2.9% площі по центру видошукача). Замір по точці автофокусування не виконується

(4) Центрально-зважений замір

Баланс білого

Тип: автоматичний підбір балансу білого за допомогою матриці

Зміна балансу білого

+/- 3 ступені з кроком в один ступінь 3, 2, 5 або 7 брекетованних зображень на кожне натискання кнопки спуску затвора; Здвиг синій/янтарний або пурпурний/зелений на вибір

Налаштування зображення

Автоматичний баланс білого (пріоритет зовнішньої освітленості/пріоритет білого), Денне світло, Тінь, Хмарно, Лампи розжарювання, Флуоресцентні лампи, Спалах, Користувацький, Колірна температура; Компенсація балансу білого: 1. Синій/Янтарний +/- 10 2. Пурпурний/Зелений +/- 10

Режим безперервної зйомки

Макс. прибл. 12 кадрів/с з механічним затвором; швидкість для понад 1000 зображень JPEG або 240 зображень RAW. Прибл. 20 кадрів/с з електронним затвором, швидкість для понад 1000 зображень JPEG або 120 зображень RAW

Вбудований спалах

Есть

Діапазон дії спалаху

X-синхронізація: 1/200 с для механічного затвора/1/250 с для електронного по 1-й шторці

Компенсація експозиції при зйомці зі спалахом: +/- 3 EV з кроком 1/3 або 1/2 ступеня зі спалахами Speedlite серії EX

Брекетинг експозиції спалаху: так, з сумісного зовнішнього спалаху

Блокування експозиції спалаху: так

Синхронізація за другою шторкою: так, зі спалахом Speedlite

Термінал "гарячий башмак" / ПК: так / ні

Сумісність із зовнішніми спалахами: E-TTL II зі спалахами Speedlite серії EX, бездротове управління декількома спалахами

Управління зовнішнім спалахом: з меню камери

Режими роботи спалаху

Автоматичний режим E-TTL II, ручний замір

Автоспуск

2 або 10 с

Пристрій зберігання інформації

SD/SDHC, SDXC

Видошукач

Тип: 0.5-дюймовий електронний видошукач OLED

Кількість точок: 3.69 млн точок

Кут охоплення (по вертикалі / горизонталі): прибл. 100%

Збільшення: прибл. 0.76x

Винесена окулярна точка: прибл. 23 мм (від центру лінзи окуляра)

Корекція діоптрій: від -4 до 2 м-1 (діоптрій)

Попередній перегляд глибини різкості: так, за допомогою настроюваної кнопки

РК-дисплей

Тип: РК-екран Clear View LCD II 7.5 см (3.0"), прибл. 1.62 млн точок

Кут охоплення: прибл. 100%

Кут огляду (по горизонталі/вертикалі): прибл. 170° по вертикалі та по горизонталі

Покриття: стійкість до плям

Налаштування яскравості: ручний режим: 7 рівнів регулювання, настройка колірного тону: 4 параметри

Робота із сенсорним екраном: ємнісний метод з функціями меню, настройки швидкого управління, функції відтворення і збільшене відображення. Вибір точки AF у режимі фото- і відеозйомки, зйомка при доторканні доступна в режимі фотозйомки

Відображення інформації:

- Базові параметри камери

- Розширені можливості пошуку камери

- Параметри камери, а також гістограма та відображення двох рівнів

- Немає інформації

- Екран швидкого керування

Інтерфейс

Роз'єм USB-C SuperSpeed USB 3.1 2-го покоління

Вихід micro-HDMI (тип D), вхід зовнішнього мікрофона / лінійний вхід (стереороз'єм 3.5 мм), роз'єм для навушників (стереороз'єм 3.5 мм), роз'єм типу N3 (роз'єм дистанційного керування), роз'єм синхронізації спалаху

Живлення

Літій-іонний акумулятор LP-E6NH (входить у комплект) / LP-E6N

Розміри (Ш х В х Д), мм

138.4 х 97.5 х 177.2

Вага

1075 (з об'єктивом, картою пам'яті й акумулятором)

Розмір РК-дисплею

3.0

Підтримка карт пам'яті

Secure Digital (SD)

Живлення

Li-Ion акумулятор

Наявність бездротових технологій

Wi-Fi

Bluetooth