Код: 6344936 Цифрова камера Pansonic DC-FZ82EE-K Black

  • Артикул: DC-FZ82EE-K
  • Високочутливий MOS-сенсор розміром 1 / 2,3 дюйми / загальна кількість мегапікселів - 18,9 / основний колірний фільтр
  • Карти пам'яті SDHC / SDXC, сумісні зі стандартом UHS-I UHS 3 класу швидкості

Гарантія: 3 роки

Виводимо брідж-камери на новий рівень

Бридж-камеру LUMIX FZ82, безсумнівно, можна назвати універсальним пристроєм - «десятиборцем». Фотограф і амбасадор LUMIX Джейкоб Джеймс повною мірою розкрив яскраву і бурхливе життя вулиць Тель-Авіва, користуючись при цьому тільки камерою LUMIX FZ82.

Дар передбачення у всіх подробицях

Ширококутний об'єктив 20 мм дозволяє знімати захоплюючі краєвиди з широкою панорамною перспективою. Щоб відобразити більше деталей, можна використовувати потужний 60-кратний зум і зберігати моменти, які навіть неможливо розгледіти неозброєним оком.

3-2-1 МОТОР!

Спростіть процес високоякісної зйомки динамічних і насичених рухом сцен. Просто зніміть короткий відеоряд в роздільній якості 4K на швидкості 30 кадрів на секунду, а потім збережіть сподобалися кадри на камеру в форматі зображень з високою роздільною здатністю. Ідеальна функція для зйомки пригод.

Надшвидкісне фокусування

Ловіть навіть самі швидкоплинні події завдяки технології DFD (глибина з розфокусування). Вона миттєво обчислює відстань до об'єкта, оцінивши два зображення з різними рівнями різкості, що гарантує надвисоку швидкість роботи автофокусу і серійну зйомку 6 кадрів на секунду в режимі фокусування AFC.

Робіть чудові нічні фотографії

Коли над Тель-Авівом заходить сонце, молоде місто прокидається і ніч перетворюється на день. Знімайте динамічну, модну і молодіжну нічну життя або нічне небо в найцікавіший час доби. Висока якість зображення навіть в умовах низької освітленості.

Надійний і кришталево чіткий

LUMIX FZ82 ідеально лягає в руку завдяки надійному і ергономічному хвату. Через якісний видошукач фотограф завжди чітко бачить сцену зйомки, навіть при яскравому сонячному світлі. Ця камера, яка підійде кожному і буде відмінним компаньйоном у будь-якій пригоді.

Збереження різкості при 60-кратному зумі

Оптичний стабілізатор зображення POWER O.I.S. ефективно пригнічує вібрацію від тремтіння рук при довгофокусній телезйомці та відкриває можливість знімати з рук за фокусній відстані у 1200 мм. Завдяки Активному режиму зйомки LUMIX FZ82 надає можливість робити записи активних відеороликів при широкому куті зйомки прямо під час ходьби без погіршення якості.

Макрозйомка з 1 см

Тепер неймовірні макро знімки можна робити з відстані всього в 1 см. Насолоджуйтесь макрофотографією за допомогою камери LUMIX FZ82 для передачі захоплюючих деталей.

Обробка RAW прямо в камері

LUMIX FZ82 дозволяє знімати у форматі RAW і обробляти їх прямо в камері, корегуючи наведені нижче Підбір кольорів (sRGB / AdobeRGB), баланс білого, компенсація експозиції, стиль фотографії, інтелектуальне управління динамічним діапазоном, контрастність, світло / тінь, насиченість, зменшення шумів , інтелектуальна роздільна здатність, різкість.

Пожвавте свої пригоди

Пожвавте найулюбленіші та незабутні моменти, зафіксувавши свої грандіозні пригоди та найважливіші кроки в житті на камеру LUMIX FZ82. Режим зйомки 4K має вчетверо більшу роздільну здатність, у порівнянні з Full HD. Чудова якість для динамічних подій і захоплюючих сцен.

4K-кроппінг в режимі реального часу

Функція 4K Live Cropping дозволяє використовувати унікальні відеоприйоми при зйомці, які раніше було вкрай складно реалізувати. Записувана область може переміщатися в межах кадру, поки камера залишається в одному положенні. Це забезпечує стабільність панорамування і дозволяє вам наводити зум на об'єкти, що знаходяться за межами центру зображення.

Високошвидкісне HD-відео

Камера дозволяє вести високошвидкісну відеозйомку зі швидкістю 100 кадрів на секунду в HD-якості. Можна знімати сцени, які непомітні неозброєному оку, а потім ефектно відтворювати їх в сповільненій зйомці.

Спочатку знімайте, фокусуйтеся потім!

Фотографуйте, не турбуючись про правильність фокусування. Функція Пост-фокус, заснована на новітній технології 4K, дає владу над різкістю будь-якій області на фотографії, навіть після того як знімок вже був зроблений. Завдяки додаванню зон різкості можна обрати кілька точок фокусування на одному зображенні і відкрити для себе нові творчі можливості. Ця функція дозволить заощадити час для більш важливих речей!

Фокус пікінг

Функція Focus Peaking показує перебування об'єкта у фокусі в режимах MF і AF + MF. Вона також доступна при дистанційній фото- та відеозйомці за допомогою смартфона або планшета через Wi-Fi.

Електронний затвор з витримкою до 1/16000

Найкоротша витримка затвора складає 1/16000 секунди, що дозволяє робити якісні знімки об'єктів, що рухаються. Крім того, вона дає можливість знімати на відкритій діафрагмі навіть на вулиці та знижує ймовірність отримання колірних провалів, в тому числі і в умовах сильного сонячного світла.

Інтуїтивно зрозуміле сенсорне управління на екрані з 1040к точок

3-дюймовий екран камери з високою роздільною здатністю (приблизно 1040к точок) забезпечує відмінний огляд навіть при зйомці на вулиці в сонячну погоду. Крім того, сенсорний контроль дозволяє миттєво навести фокус на об'єкт, торкнувшись його на екрані; при цьому можна навіть спустити затвор.

Творчість, вільна від дротів (за допомогою Wi-Fi)

Мережеві можливості LUMIX FZ82 розширюють межі її використання. Камерою можна керувати за допомогою програми Panasonic Image App на смартфоні або планшеті. Через нього можна переглядати зображення, наводити фокус, дистанційно спускати затвор або відкривати фотографії на великому екрані планшета. Або навіть ділитися зображеннями в соціальних мережах.

Зарядка акумулятора через USB

Тепер акумулятор камери можна комфортно заряджати через USB-роз'єм Можливості розширення для зручного використання Камера LUMIX FZ82 пропонує вам безліч можливостей, щоб ви могли підлаштуватися до будь-яких умов і стилей зйомки.

  • Телеконвертер
  • Макронасадка
  • Зовнішній спалах
  • ND / PL-фільтри
Сенсор зображення

Високочутливий MOS-сенсор розміром 1 / 2,3 дюйма / загальна кількість мегапікселів - 18,9 / основний колірний фільтр

Формат збереження зображень

Фото: JPEG (DCF / Exif2.3) / RAW, DPOF

Запис відео: AVCHD Progressive, AVCHD, MP4

Роздільна здатність зображення

4896x3672 (18M) (L) / 3456x2592 (9M) (M) / 2400x1800 (4.5M) (S)

4896x2752 (13.5M) (L) / 3840x2160 (8M) (M) / 1920x1080 (2M) (S)

3664x3664 (13.5M) (L) / 2592x2592 (7M) (M) / 1824x1824 (3.5M) (S)

DPOF

Є

Світлочутливість

Фото: Авто / i.ISO / 80/100/200/400/800/1600/3200/6400 (розширений ISO)

Об'ектив

Lumix DC VARIO

f = 3.58 - 215 мм (20 мм до 1200 мм в еквіваленті 35 мм камери, співвідношення сторін 4: 3)

Діафрагма: F2.8 - 5.9

Ірисова діафрагма: F2.8 - 8.0 (Ш) / F5.2 - 8.0 (Т)

14 елементів, об'єднаних в 12 груп

3 лінзи з наднизькою дисперсією

6 асферичних лінз з 9 асферическими поверхнями

Цифрове збільшення

Фокусування

Нормальна / Макро AФ / Макро Зум / Визначення обличь / очей / автофокусування / 49 точок / налаштовується по декількох точках / 1 точка (гнучка / така, що масштабується) / Pinpoint

Режими автофокусування

Швидкий AF, безперервний AF (під час запису відео), функція сенсорного AF / AE, сенсорна панель AF, сенсорний затвор, підтримка MF, підтримка сенсорного MF, AF + MF, позначення області кадру в фокусі, AF для одиничного знімка (увімкніть режим AF -ON для кнопки Fn в призначеному для користувача меню), AF при низькій освітленості

Діапазон фокусування

Нормальна: Ширококутне положення 30 см - нескінченність / телезум 150 см - нескінченність

Макро AF / MF / інтелектуальний автоматичний режим / відеозйомка: Ширококутний 1 см - нескінченність / телезум 150 см - нескінченність

Режим пріоритету діафрагми

Є

Режим пріоритету витримки

Є

Режими відпрацювання експозиції

Програмна, пріоритет діафрагми, пріоритет витримки, ручна

Режими сюжетних програм

Яскравий портрет, ніжна шкіра, м'яке підсвічування, контрове світло, розслабляючий тон, обличчя дитини, окремий пейзаж, яскраво-синє небо, романтичний захід, яскравий захід, блискуча вода, нічне небо, похмуре нічне небо, тепла ніч, нічний пейзаж, яскраве освітлення , нічна зйомка з рук, портретна зйомка вночі, квітка, апетитна їжа, десерт, зйомка тварини в русі, спортивна зйомка, монохром

Баланс білого

Авто / Денне світло / Хмарно / Тінь / Лампи розжарювання / Спалах / Установка білого 1 / Установка білого 2 / Колірна температура (2-осі регульований)

Режим безперервної зйомки

[AFS] H: 10 кадрів / сек, М: 6 кадрів / сек (в режимі Live View), L: 2 кадру / сек (в режимі Live View)

Вбудований спалах

Авто, Авто / Зменшення ефекту червоних очей *, Примусове увімкн., Примусове увімкн./ Зменшення ефекту червоних очей, повільна синхронізація, повільна синхронізація / Зменшення ефекту червоних очей, Примусове вимкн.

Діапазон дії спалаху

0,3 - 14,1 м (ширококутн. / Авто ISO), 1,5 - 6,1 м (теле / ​​авто ISO)

Автоспуск

2 сек/10 сек/10 сек (3 кадри)

Пристрій зберігання інформації

карти пам'яті SDHC / SDXC, сумісні зі стандартом UHS-I UHS 3 класу швидкості)

Видошукач

Видошукач LVF 0,20 дюйма (Live View Finder) (еквівалент 1166 тис. точок), поле зору: прибл. 100%, об'єктив 19,6x Збільшення: прибл. 2,59x / 0,46x (еквівалент камери 35 мм)

РК-дисплей

7,5 см (3 дюйми), TFT РК-екран (1040к точок)

Відеовихід

HDMI

Інтерфейс

microHDMI тип D, USB2.0 Micro-B

Живлення

Літій-іонний акумулятор DMW-BMB9

Розміри (Ш х В х Д), мм

130.2 х 119.2 х 94.3

Вага

572

Розмір РК-дисплею

3.0

Підтримка карт пам'яті

Secure Digital (SD)

Живлення

Li-Ion акумулятор

Наявність бездротових технологій

Wi-Fi