Код: 6615668 Цифрова системна фотокамера Nikon Z5 + FTZ Adapter Kit

  • Артикул: VOA040K002
  • КМОН-матриця, 35.9 мм x 23.9 мм
  • Змінні об'єктиви
  • Карти пам'яті SD, SDHC, SDXC

Гарантія: 2 роки

Комплект Z5 + FTZ
Широкі можливості для творчості. Цей комплект включає фотокамеру Nikon Z5 і перехідник байонету FTZ. Перехідник дозволяє використовувати об'єктиви NIKKOR, оснащені байонетом F, з вашою фотокамерою Nikon Z без зниження якості зображення.

Результати припадуть вам до душі
Ласкаво просимо в багатогранний світ повнокадрової фотозйомки. Бездзеркальна фотокамера Nikon Z 5 відрізняється міцністю, легкістю, проста в обігу та сумісна з цілим рядом компактних повнокадрових об'єктивів. Досягнете захоплюючих нових рівнів якості зображення під час фото- і відеозйомки.

Широкі можливості для творчості
Вибравши повнокадрову фотокамеру Nikon Z 5, ви отримуєте відмінну можливість досягти нових висот у фото- і відеозйомці. Відмітна риса бездзеркальної фотокамери - байонет Z від Nikon - найширший у світі повнокадровий байонет об'єктива. На матрицю фотокамери потрапляє більше світла, що дає вам свободу створювати зображення з більшою деталізацією, глибиною і з кращими кольорами.

Увесь світ у кадрі
Досягніть нового рівня деталізації ваших фотографій і відеороликів, незалежно від того, що ви знімаєте. Завдяки повнокадровій матриці, потужному процесору EXPEED 6 і надрізкому електронному видошукачу фотокамера Nikon Z 5 дозволяє легко створювати повнокадрові зображення. Ви навіть можете кадрувати фотографії без втрати деталей, що ідеально підходить для друку знімків і веб-сайтів.

Зображення, що притягує
Портрети з багатими тональними переходами. Відеоролики з дуже малою глибиною різкості. Повнокадровий 24.3-мегапіксельний CMOS-датчик зображення в повній мірі використовує світлозбираючі можливості надширокого байонета Z для отримання чудових результатів.

Чудові результати при будь-якому освітленні
Насолоджуйтесь свободою миттєвої адаптації до освітлення, що змінюється, завдяки широкому діапазону чутливості від 100 до 51 200 одиниць ISO. Не думайте про шум - отримуйте чіткі зображення з неймовірним динамічним діапазоном як при високих, так і при низьких значеннях ISO.

Система зменшення вібрації: без коливань
Потужна вбудована система придушення вібрацій по п'яти осях дозволяє знімати з витримками на п'ять ступенів довше, ніж без неї. Незалежно від того, який об'єктив NIKKOR Z ви використовуєте, кадри залишаються різкими, а у відеороликах відсутнє тремтіння.

Невеликий комплект, велика сила
Повнокадрова фотокамера Nikon Z 5 - портативна та потужна, як і об'єктив NIKKOR Z 24-50 мм, що входить у базовий комплект Z 5. Цей об'єктив NIKKOR Z є найменшим на ринку повнокадровим зум-об'єктивом. З його допомогою завжди можна досягти чудових результатів зйомки - від інтригуючих широких кутів до експресивних портретів.

Різке фокусування
273-точкова система гібридного АФ забезпечує швидку, точну та плавну роботу об'єктива. Об'єкти захоплюються і залишаються у фокусі, незалежно від того, де вони знаходяться в кадрі.

Досканалі портрети
Приголомшливі знімки людей, собак і кішок. При зйомці фотографій ви можете зафіксуватися на об'єкті й утримувати його у фокусі, навіть якщо він рухається.

Світлосильні повнокадрові об'єктиви NIKKOR Z
Випробуйте новий рівень глибини та деталізації. Фотокамера Nikon Z 5 сумісна з усіма повнокадровими об'єктивами NIKKOR Z, і ця лінійка продуктів постійно поповнюється новими. Від ширококутних об'єктивів з постійною фокусною відстанню до зум-телеоб'єктивів, ці об'єктиви для бездзеркальних фотокамер забезпечують великі швидкість, тишу та різкість. Приголомшливі можливості передачі деталей під час фото- та відеозйомки.

Подвійні гнізда для карт пам'яті
Два гнізда підтримують швидкі SD-карти UHS-II. Легко налаштуйте гнізда, щоб використовувати одну карту для зйомки, а іншу - для резервного копіювання. Або зберігайте відеоролики на жодній карті, а фотографії - на інший.

Міцна, але легка
Корпус з міцного та легкого магнієвого сплаву та надійна герметизація захищають фотокамеру від пилу та вологи. Кнопки та кожна рухома частина корпусу надійно захищені від попадання пилу та крапель води.

Ергономічність Nikon Z
Корпус цієї повнокадрової фотокамери може бути менше звичного, але нею, як і раніше легко користуватися. Фотокамера дуже зручно лежить у руці, а ключові елементи управління розташовані там, де потрібно.

Надрізкий електронний видошукач
Те, що ви бачите в електронному видошукачі високої чіткості з роздільною здатністю 3690 тис. точок - це саме те, що ви отримаєте в результаті. Основні настройки, такі як експозиція, ISO і баланс білого, застосовуються в режимі реального часу.

Продовжуйте знімати
Ви можете заряджати (у вимкненому стані) або живити фотокамеру Nikon Z 5 через USB². Зручно, якщо ви хочете знімати протягом триваліших періодів у приміщенні або під час запису цейтраферних відеороликів.

Нахиляйте, торкайтеся, перегортайте
Підберіть потрібні кути за допомогою поворотного сенсорного екрана та торкніться для фокусування. Легко прогортуйте фотографії та відеоролики, перевіряйте знімки двічі торкнувшись, щоб побачити область зображення в масштабі 100%.

Усі можливості для творчості
Створюйте фотографії та відеоролики у власному стилі. Система Picture Control від Nikon дозволяє застосовувати унікальні творчі фільтри та здійснювати попередній перегляд у реальному часі в електронному видошукачі або на моніторі.

Плавні відеоролики у форматі 4K
Перетворіть звичайні моменти в кіно. Фотокамера Nikon Z 5 знімає різкі епізоди у форматі 4K Ultra HD, а повнокадрові об'єктиви NIKKOR Z забезпечують чудову глибину різкості. Легко робіть окремі фотографії, не припиняючи відеозйомку, і створюйте неймовірні цейтраферні відеоролики за допомогою вбудованих функцій фотокамери.

Широкі можливості під'єднання
Вбудовані Wi-Fi і Bluetooth спрощують обмін, а додаток Nikon SnapBridge може перетворити ваш телефон у потужний аксесуар. Легко передавайте фотографії або відеоролики або перетворіть мобільний пристрій у дистанційний монітор і контролер.

Сенсор зображення

КМОН-матриця, 35.9 мм x 23.9 мм

Загальна кількість пікселів: 24.93 млн

Кількість ефективних пікселів: 24.3 млн

Формат збереження зображень

NEF (RAW): 12- або 14-розрядний, звичайне стиснення або стиснення без втрат, JPEG: сумісний з базовим форматом JPEG; доступні рівні стиснення: з високим рівнем якості (прибл. 1: 4), із середнім рівнем якості (прибл. 1: 8) або з низьким рівнем якості (прибл. 1: 16); пріоритет розміру та функція стиснення «Оптимальна якість», NEF (RAW) + JPEG: один знімок, записаний в обох форматах: NEF (RAW) і JPEG

Світлочутливість

ISO від 100 до 51 200 одиниць ISO з кроком 1/3 або 1/2 EV; також можна встановити значення приблизно на 0.3, 0.5, 0.7 або 1 EV (еквівалентно 50 одиницям ISO) нижче 100 одиниць ISO або на прибл. 0.3, 0.5, 0.7 або 1 EV (еквівалентно 102 400 одиницям ISO) вище 51 200 одиниць ISO; доступно автоматичне керування чутливістю ISO

Об'ектив

Сумісні об'єктиви

Об'єктиви NIKKOR з байонетом Z

Об'єктиви NIKKOR з байонетом F за допомогою перехідника байонета FTZа LF-N1

Фокусування

Гібридне АФ із визначенням фази/АФ з визначенням контрастності та допоміжним освітлювачем АФ

Точки фокусування: 273 (кількість точок фокусування, доступних у режимі фотозйомки, коли для режиму зони АФ вибрано одноточкове АФ, а для області зображення виводиться на FX)

Блокування фокусування: Фокусування блокується натисканням кнопки спуску затвора наполовину (покадрове АФ/AF-S) або натисканням на центр допоміжного селектора

Режими автофокусування

Режим зони АФ: Точкове (доступне лише в режимі фотозйомки), одноточкове та динамічне АФ (доступні лише в режимі фотозйомки); широка область АФ (S); широка область АФ (L); автоматичний вибір зони АФ

Витримка

Від 1/8000 до 30 с (вибір кроку 1/3 або 1/2 EV), витримка від руки, час, X200

Експокорекція

Від -5 до +5 EV з кроком 1/3 або 1/2 EV у режимах P, S, A і M

Режими відпрацювання експозиції

Матричний замір; центрозважений замір: 75% вкладу вносить коло діаметром 12 мм у центрі кадру; може використовуватися зважене усереднення по всій області кадру. Точковий замір: замір в колі діаметром 4 мм (близько 1.5% кадру) із центром у вибраній точці фокусування. Замір експозиції по яскравим дільницям.

Баланс білого

«Авто» (3 типи), «Автоматичний для природного освітлення», «Пряме сонячне світло», «Хмарно», «Тінь», «Лампи розжарювання», «Лампи денного світла» (7 типів), «Спалах», вибір колірної температури (2500-10 000 К), «Ручне регулювання» (можливість зберігання до 6 значень); для всіх значень, крім вибору колірної температури, доступна тонка настройка

Ефекти зображення

Система Picture Control

«Авто», «Стандартний», «Нейтральний», «Насичений», «Монохромний», «Портрет», «Пейзаж» і «Рівномірний», творчі режими Picture Control («Сон», «Ранок», «Поп», «Неділя», «Похмурість», «Іронія», «Тиша», «Вибілювання», «Меланхолія», «Чистота», «Денім», «Іграшка», «Сепія», «Синій», «Червоний», «Рожевий», «Вугілля», «Графіт», «Два тони», «Сажа»); можливість зміни обраного режиму Picture Control і збереження користувацьких режимів Picture Control

Вбудований спалах

Є

Діапазон дії спалаху

Управління спалахом: TTL: управління спалахом i-TTL; збалансований заповнюючий спалах i-TTL використовується при матричному, центрозваженому замірі експозиції і замірі експозиції по яскравим дільницям, а стандартний заповнюючий спалах i-TTL - при точковому замірі

Корекція спалаху: Від -3 до +1 EV з кроком 1/3 або 1/2 EV у режимах P, S, A і M

Система креативного освітлення Nikon: Управління спалахом i-TTL, покращене бездротове управління по радіоканалу, покращене бездротове управління по оптичному каналу, моделююче світло, блокування потужності спалаху, передача інформації про колірну температуру, автоматична високошвидкісна синхронізація FP, єдине управління спалахом

Режими роботи спалаху

Синхронізація передньої шторки, зменшення ефекту «червоних очей», повільна синхронізація, повільна синхронізація з придушенням ефекту «червоних очей», повільна синхронізація по задній шторці, вимкнена

Автоспуск

2 с, 5 с, 10 с, 20 с; від 1 до 9 експозицій з інтервалом 0.5; 1; 2 або 3 с

Видошукач

Електронний видошукач ОСІД (OLED) діагоналлю 1.27 см, роздільною здатністю прибл. 3690 тис. точок (Quad VGA), з регулюванням колірного балансу, автоматичного та ручного (11 рівнів) регулюванням яскравості

Покриття кадру: прибл. 100% по горизонталі та 100% по вертикалі

Збільшення: прибл. 0.8-кратне (для об'єктива 50 мм, сфокусованого на нескінченність; з корекцією -1.0 м-¹)

Точка фокуса: 21 мм (-1.0 м-¹; від центральної поверхні лінзи окуляра видошукача)

Настройка діоптрій: Від -4 до +2 м-¹

Датчик видошукача: Автоматичне перемикання між монітором і видошукачем

РК-дисплей

Відхиляється сенсорний РК-монітор TFT діагоналлю 8 см з роздільною здатністю прибл. 1040 тис. точок, кутом огляду 170°, практично стовідсотковим покриттям кадру, ручним регулюванням колірного балансу та ручним (11 рівнів) регулюванням яскравості

Інтерфейс

3.5 mini-jack

USB Type-C

mini-HDMI

Живлення

Одна літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL15c (у комплекті)

Розміри (Ш х В х Д), мм

134 х 100.5 х 69.5

Вага

Приблизно 675 г (з об'єктивом, батареєю і картою пам'яті, але без захисної кришки)

Додаткові функції

Файлова система: DCF 2.0, Exif 2.31

Типи брекетингу: «Експозиція» та/або «Спалах», «Баланс білого», «Активний D-Lighting» (ADL)

Відеоролики - замір експозиції: Замір експозиції TTL за допомогою головної матриці, замір експозиції TTL за допомогою матриці фотокамери

Відеоролики - метод заміру експозиції: Матричний, центрозважений або замір по яскравим дільницям

Відеоролики - розмір кадру (в пікселях) і частота кадрів: 3840 x 2160 (4K UHD): 30p (прогресивна), 25p, 24p; 1920 x 1080: 60p, 50p, 30p, 25p, 24p

Відеоролики - формат файлу: MOV, MP4

Відеоролики - стиснення: H.264 / MPEG-4 Advanced Video Coding

Підтримка карт пам'яті

Secure Digital (SD)

Живлення

Li-Ion акумулятор

Наявність бездротових технологій

Wi-Fi

Bluetooth

Стійкість до навколишнього середовища

Пило-, вологозахищеність