Код: 6423776 Цифрова системна фотокамера Nikon Z6 Body

  • Артикул: VOA020AE
  • Матриця: 35.9 x 23.9 мм
  • Кількість ефективних пікселів: 24.5 млн
  • Змінні об'єктиви
  • Карти пам'яті XQD

Гарантія: 2 роки

Надихнути може що завгодно
Робіть те, що подобається. Живіть тим, що надихає.

Ваше бачення. Ваш голос
Винесіть свої ідеї на світло. Коли у вас є повнокадрова матриця і швидкий процесор, ви можете робити унікальні знімки.

Максимальна різкість
Повнокадрова КМОН-матриця зі зворотним підсвічуванням, роздільною здатністю 24.5 Мп і АФ із визначенням фази у фокальній площині дає можливість знімати детальні і дуже чіткі зображення.

Надшвидкість
Надшвидкий процесор EXPEED 6 для обробки зображень створює зображення з низьким рівнем шуму і неймовірним динамічним діапазоном як при високих, так і при низьких значеннях ISO.

Байонет Z. Більше світла. Більше можливостей
У поєднанні з найширшим у світі повнокадровим байонетом універсальна бездзеркальна фотокамера Z6 від Nikon вловлює світло ефективно, як ніколи раніше.

Великий байонет дає дорогу світлу
Широкий байонет діаметром 55 мм дозволяє захопити вашій фотокамері серії Z більше світла. Відстань між байонетом і повнокадровою матрицею фотокамери становить усього 16 мм, і велика частина цього світла потрапляє на матрицю.

Світло надихає
Сутінкова синява і чіткі тіні. Оптичні переваги об'єктивів із байонетом Z від Nikon і широкого байонета, зібрані воєдино, дозволяють творити зі світлом справжні чудеса.

100-51 200 одиниць ISO. Сонце йде, натхнення залишається
Від нічної міської зйомки до портретів при слабкому освітленні - жодна важлива деталь не сховається від вас у темряві.

Повний кадр. Повна видимість
Надширока область автофокусування. Різкість по всій площі кадру.

Широкі можливості творчості
Отримуйте стабільно різкі зображення завдяки надширокій області автофокусування - 90% кадру. Додайте до цього приголомшливі можливості фокусування об'єктивів із байонетом Z від Nikon, і навіть об'єкти на межі кадру вийдуть добре помітними. А точність при вертикальній зйомці вас здивує.

Свобода фокусування
Система АФ допоможе зловити момент. Навіть маленькі або об'єкти, які швидко рухаються, відстежуються за абсолютною точністю і при будь-якому освітленні. А щоб детально відобразити красу найдрібніших деталей, скористайтеся точковим АФ.

Усередині світла
Замір експозиції до -4 EV може використовуватися при зйомці з об'єктивами з максимальною світлосилою f/2 і більше. Темрява не сховає від вас нічого. Зосередьтеся на деталях, навіть коли сцену висвітлює тільки місяць.

Передайте всі почуття
Інтелектуальна система автофокусування з розпізнаванням облич дозволяє виявити обличчя і зафіксувати увагу на ньому. Швидкий погляд. Вираз, який промайнув на обличчі. Ви не пропустите їх, навіть якщо об'єкт швидко переміщується.

Кожна частка секунди безцінна
Безперервна зйомка зі швидкістю 12 кадрів у секунду. Зупиніть мить, заповніть кадр красою.

Система зменшення вібрації: без коливань

  • Стійкість. Вбудована система оптичного зменшення вібрацій по п'яти осях компенсує тремтіння фотокамери в п'яти напрямках. Різкі фотознімки. Відеоролики без тремтіння.
  • Рух. Режим Sport забезпечує сталий об'єкт зйомки при зйомці об'єктів, які дуже швидко рухаються, і під час панорамування. Під час відеозйомки система оптичного зменшення вібрацій по п'яти осях використовується разом з електронним VR для створення разюче чітких відеороликів.
  • На п'ять ступенів попереду. Вбудована система оптичного зменшення вібрацій фотокамери по п'яти осях дозволяє знімати з витримками на п'ять ступенів довше, ніж без неї. Знімайте чіткі фото в сутінках і не бійтеся того, що при зйомці відео тремтіння рук зіпсує результат.

Якщо ваші очі це бачать, ваша фотокамера це зніме

Виберіть кращу компоновку кадру. Покращений електронний видошукач із роздільною здатністю 3686 тис. точок від Nikon забезпечить найкращий результат. Суперяскравий і надрізкий електронний видошукач допоможе вам зберегти все, що потрапило в кадр.

  • Надійність. Асферичні елементи зі скла і багатошарове захисне покриття не дозволять відблискам, відображенням і забрудненням перешкодити зйомці. Вам забезпечена прекрасна видимість і в нічний час, і при яскравому світлі дня.
  • Різкість. Великий дисплей ОСІД (OLED) відрізняється чіткістю і передає рух і колір максимально природно. Різке і стійке зображення робить компоновку кадру зручною, навіть якщо ви швидко знімаєте панораму або використовуєте збільшення для контролю фокусування.
  • Широкі можливості. Електронний видошукач може показувати зображення із застосуванням визначених налаштувань або ж у тому природному вигляді, в якому вони відобразилися б в оптичному видошукачі. Можна скористатися функцією накладення знімальної інформації, що буде корисно при компонуванні кадру.

Експресіонізм у чистому вигляді
Зафіксуйте найдрібніші подробиці кожної сцени за допомогою повнокадрової відеозйомки з роздільною здатністю 4K.

Зачаровуючі рухи
Записуйте повнокадрові відеоролики з роздільною здатністю 4K / UHD із частотою кадрів 30p. Отримайте захоплюючі відеоролики в режимі сповільненої зйомки у форматі Full HD із частотою кадрів до 120p. Легко робіть окремі фотографії, не припиняючи відеозйомку, у форматі 4K або Full HD.

Висока якість
Оверсемплінг від 6K дозволяє знімати витончені і детальні відеоролики з роздільною здатністю 4K. Швидкий процесор EXPEED 6 гарантує чудову чіткість відеофайлів без шумів, муару і спотвореної передачі кольору.

Керуйте красою
Світлосильні об'єктиви з байонетом Z від Nikon забезпечують тихе автофокусування і витончене боке. А вбудована у фотокамеру технологія посилення контурів при фокусуванні допоможе вручну відстежувати й утримувати об'єкт у фокусі протягом усієї сцени.

Рух і стійкість
Швидкість і чутливість АФ можна налаштовувати в процесі відеозйомки. Вражаючі можливості фокусування об'єктивів з байонетом Z від Nikon дозволяють уникнути таких небажаних ефектів, як подих фокуса і зрушення фокусування при масштабуванні.

Знімайте. Редагуйте. Надихайте
Відчуйте смак творчості - на знімальному майданчику і в процесі монтажу.

  • Активний D- Lighting. Збалансуйте світло. Вбудований у фотокамеру активний D-Lighting допомагає збалансувати світло і тінь у контрастних сценах. Ідеально для зйомки відео, якщо у вас немає часу на довгу обробку.
  • N-log 10 біт. Надайте характер. Запис із глибиною кольору 10 біт дозволяє зберегти в чотири рази більше інформації, ніж при стандартному записі з глибиною у 8 біт. Отримайте зображення максимально високої якості для подальшого редагування та корекції кольорів. Використовуйте функцію «Показати підтримку», щоб переглянути стандартне зображення з простою кольорокорекцією.
  • Вивід відміток часу. Тримайте все під контролем. Записуйте позначки часу у форматах із пропуском кадрів або без нього і виводьте через 10-бітний вихід HDMI. Фотокамера Z6 підтримує відкритий протокол Atomos: можна синхронізувати початок і закінчення запису відеоролика через HDMI із зовнішнім пристроєм запису. Або з фотокамерою.

Один адаптер. Безмежне натхнення
Приєднайте до фотокамери Z6 перехідник байонету FTZ, і ви зможете використовувати з нею об'єктиви NIKKOR з байонетом F. Якість зображення залишається незмінною. А з вбудованою у фотокамеру системою VR об'єктиви без функції придушення вібрацій зможуть забезпечити раніше недосяжну різкість.

Розтягуйте. Згинайте. Перебудовуйте

  • Міцна конструкція. Корпус з міцного і легкого магнієвого сплаву і надійна герметизація захищають фотокамеру від несприятливих умов навколишнього середовища. З нею можна відправитися куди завгодно. Довговічний і високоточний затвор випробуваний протягом 200 000 циклів.
  • Гнучкість. РК-монітор, який відхиляється, дає можливість управляти функціями АФ і спуску затвора за допомогою сенсорних кнопок. А дисплей з високою роздільною здатністю допомагає переглядати знімки при будь-якому освітленні.
  • Ергономічність. Фотокамера лежить у руці так зручно, що стає її продовженням. Вам не захочеться випускати її.
  • Функціональність. Завдяки зручно розташованим кнопкам і елементам управління фотокамера дозволяє моментально скористатися необхідною функцією. Немає часу налаштовувати експозицію або витримку? На допомогу приходить режим «Авто».

Працюйте разом

Під'єднання до інтелектуального пристрою
Користуйтеся вбудованими функціями Wi-Fi і Bluetooth, щоб швидко під'єднуватися до інтелектуальних пристроїв із додатком SnapBridge. Моментально відправляйте файли у форматі JPEG. Виконуйте дистанційну зйомку фото і відео.

Під'єднання до комп'ютера
Швидко передавайте зображення у форматі JPEG і RAW у режимах станції або точки доступу. Використовуйте додатковий бездротовий передавач WT-7A для передачі даних по дротовій/бездротовій локальній мережі на великі відстані.

Творіть

  • Приголомшуйте. Створюйте ефектні цейтраферні відеоролики з роздільною здатністю 4K UHD, використовуючи тільки фотокамеру. Помістіть події кількох годин у лічені секунди.
  • Дивуйте. Знімайте чіткі фотографії та відеоролики з високою деталізацією навіть уночі. Навіть при найслабшому освітленні ви зможете зафіксувати максимум подробиць на своїх знімках і у відеороликах.
  • Це просто. Обирайте з 20 попередньо встановлених спеціальних ефектів для фото- та відеозйомки або внесіть у них зміни на свій смак і збережіть на майбутнє.
Сенсор зображення

Матриця: 35.9 x 23.9 мм

Загальна кількість пікселів: 25.28 млн

Кількість ефективних пікселів: 24.5 млн

Формат збереження зображень

NEF (RAW): 12- або 14-розрядні (стиснення без втрат, звичайне стиснення або без стиснення); доступні великі, середні і маленькі розміри (зображення середнього і маленького розміру записуються з глибиною кольору 12 біт з використанням стиснення без втрат)

TIFF (RGB)

JPEG: сумісний із базовим форматом JPEG з високим (прибл. 1: 4), звичайним (прибл. 1: 8) або низьким (прибл. 1: 16) рівнем якості; доступне стиснення з оптимальною якістю

NEF (RAW)+JPEG: один знімок, записаний в обох форматах: NEF (RAW) і JPEG

Світлочутливість

Від 100 до 51 200 одиниць ISO з кроком 1/3 або 1/2 EV Можна також встановити значення на прибл. 0.3, 0.5, 0.7, або 1 EV (еквівалент 50 одиниць ISO) нижче 100 одиниць ISO або на прибл. 0.3, 0.5, 0.7, 1, або 2 EV (еквівалент 204 800 одиниць ISO) вище 51 200 одиниць ISO Доступно автоматичне керування чутливістю ISO

Об'ектив

Сумісні об'єктиви

Об'єктиви NIKKOR з байонетом Z

Об'єктиви NIKKOR з байонетом F і перехідником байонета; може бути встановлено обмеження

Фокусування

Автофокусування

273 точки (з визначенням фази, в одноточковому режимі АФ)/покриття 90% по вертикалі і горизонталі)

Режими автофокусування

Автофокусування (АФ): покадрове АФ (AF-S), безперервне автофокусування (AF-C), постійне АФ (AF-F; доступне тільки в режимі відеозйомки); прогнозуюче відстеження фокуса

Ручне фокусування (M): можна використовувати електронний далекомір

Експокорекція

Від -5 до +5 EV з кроком 1/3 або 1/2 EV

Режими відпрацювання експозиції

P, S, A і M

Баланс білого

«Авто» (3 типи), «Автоматичний для природного освітлення», «Пряме сонячне світло», «Хмарно», «Тінь», «Лампи розжарювання», «Лампи денного світла» (7 типів), «Спалах», вибір колірної температури (2500-10 000 К), «Ручне регулювання» (можливість зберігання до 6 значень); для всіх значень, крім вибору колірної температури, доступна тонка настройка

Ефекти зображення

Система Picture Control

«Авто», «Стандартний», «Нейтральний», «Насичений», «Монохромний», «Портрет», «Пейзаж» і «Рівномірний»

Творчі режими («Сон», «Ранок», «Поп», «Неділя», «Похмурість», «Іронія», «Тиша», «Вибілювання», «Меланхолія», «Чистота», «Денім», «Іграшка», «Сепія», «Синій», «Червоний», «Рожевий», «Вугілля», «Графіт», «Сажа»); можливість зміни обраного режиму Picture Control і збереження користувацьких режимів Picture Control

Режим безперервної зйомки

Покадровий, безперервний низькошвидкісний, безперервний високошвидкісний, безперервний високошвидкісний (продовжений), автоспуск

Вбудований спалах

TTL: управління спалахом i-TTL; збалансований заповнюючий i-TTL використовується при матричному, центрозваженому вимірі експозиції і вимірі експозиції по яскравим дільницях, а стандартний заповнюючий спалах i-TTL - при точковому вимірюванні

Діапазон дії спалаху

Від -3 до +1 EV з кроком 1/3 або 1/2 EV у режимах P, S, A і M

Режими роботи спалаху

Синхронізація передньої шторки, повільна синхронізація, синхронізація по задній шторці, придушення ефекту «червоних очей», повільна синхронізація з придушенням ефекту червоних очей, повільна синхронізація по задній шторці, вимкнена

Автоспуск

2 с, 5 с, 10 с, 20 с; від 1 до 9 експозицій з інтервалом 0,5; 1; 2 або 3 с

Пристрій зберігання інформації

Карти пам'яті: XQD

Видошукач

Екран OLED діагоналлю 1.27 см, роздільною здатністю прибл. 3690 тис. точок (Quad VGA) з регулюванням колірного балансу, автоматичним і ручним (11 рівнів) регулюванням яскравості

Точка фокуса

21 мм (-1.0 м-1; від центральної поверхні лінзи окуляра видошукача)

Датчик видошукача

Автоматичне перемикання між монітором і видошукачем

РК-дисплей

Діагональ 8 см (3.2")

Відхиляється сенсорний РК-монітор TFT з кутом огляду 170°, практично стовідсотковим покриттям кадру, ручним регулюванням колірного балансу і ручним (11 рівнів) регулюванням яскравості

Прибл. 2100 тис. точок

Інтерфейс

Роз'єм типу C (SuperSpeed USB)

HDMI типу C

Стереофонічний міні-роз'єм 3.5 мм

Умови використання

Робоче середовище - температура: від 0 до +40 °C

Робоче середовище - вологість: не більше 85% (без конденсації)

Живлення

Літій-іонна акумуляторна батарея EN-EL15b

Розміри (Ш х В х Д), мм

134 х 100.5 х 67.5

Вага

Приблизно 675 г з батареєю і картою пам'яті, але без захисної кришки, приблизно 585 г тільки корпус фотокамери

Додаткові функції

Система захисту від пилу: еталонні дані зображення без пилу (потрібне програмне забезпечення Capture NX-D); функція очищення матриці

Активний D-Lighting: набір доступних для вибору значень: «Авто», «Надпосилений», «Посилений», «Нормальний», «Помірний» або «Вимк.»

Система зменшення вібрації - фотокамера: Зміщення матриці по п'яти осях

Черевик для приладдя: «Гарячий» черевик стандарту ISO 518 із синхронізуючим контактом, контактом для передачі даних і фіксацією

Роз'єм для аксесуарів: Може використовуватися з MC-DC2 та іншими аксесуарами

IEEE 802.11b/g/n/a/ac

Специфікація Bluetooth версії 4.2

Штативне гніздо: 1/4" (ISO 1222)

Розмір РК-дисплею

3.2

Живлення

Li-Ion акумулятор

Наявність бездротових технологій

Wi-Fi

Bluetooth

Стійкість до навколишнього середовища

Пило-, вологозахищеність