Код: 6677839 Цифровий підсилювач Sennheiser HDV 820

  • Артикул: 507442
  • Тип: Цифровий підсилювач

Гарантія: 2 роки

Sennheiser HDV 820 - це перший представник нового покоління цифрових підсилювачів. HDV 820 із самого початку орієнтований на роботу з висококласними аудіофільськими навушниками Sennheiser і здатен повною мірою розкрити найширший аудіопотенціал цих унікальних пристроїв.

МЕТА: ідеальний партнер для еталонних навушників
Істинне прагнення до досконалості характеризується всього двома ознаками: по-перше, це процес, який одного разу почавшись, не закінчується ніколи, а по-друге, у самому цьому процесі незмінно знаходиться місце для незвичайних ідей і рішень, які живлять його енергією і, так або інакше, формують його майбутнє, задаючи напрямок руху. У цьому сенсі HDV 820 - це саме те нове рішення, з яким слухати та сприймати музику ви будете абсолютно по-новому. І якщо вже вам пощастило стати власником по-справжньому якісних навушників, то ваш HDV 820 стане самим незамінним для них доповненням, яке назавжди усуне будь-які перешкоди між вами та досконалим звуком.

ІДЕЯ: краще - ворог хорошого
Коли у вас виходить розробляти аудіообладнання, яке сповна відповідає всім запитам ваших нинішніх і потенційних покупців, а також у цілому - сучасному рівню розвитку аудіотехнологій, це всього лише означає, що вам необхідно створювати щось нове, щось таке, що перевершить усі ваші ( і не лише ваші) попередні досягнення. За цим принципом працює компанія Sennheiser, і за цим же принципом розроблявся новий HDV 820. Ставлячи перед собою нові завдання і прагнучи до нових технологічних рубежів, ми відкриваємо все нові та нові грані досконалого звуку та намагаємося якомога швидше поділитися своїми знахідками з нашими клієнтами, у першу чергу - з найвимогливішими з них.

ЗВУК: видатні навушники повинні жити повним життям
Для ваших навушників аудіопідсилювач HDV 820 - це та довгоочікувана можливість розкрити всі свої численні таланти та продемонструвати все, на що вони дійсно здатні. Іншими словами, ви нарешті-то їх почуєте. Почуєте та відчуєте найдрібніші відмінності в тембрі звучання двох, здавалося б, абсолютно однакових інструментів. І ті відстані, які розділяють музикантів, що грають у складі великого симфонічного оркестру. І то напруга, з яким тенор бере першу ноту. І ще мільйон нюансів, з яких складається будь-який музичний твір, і які без HDV 820 ваші навушники раніше просто не могли вам відкрити.

ТЕХНОЛОГІЯ: лише найвищий рівень
Чим досконаліша технологія, тим яскравіше емоції - це аксіома. Цифрова секція аудіопідсилювача HDV 820 містить високоякісний цифро-аналоговий перетворювач ESS SABRE32 в повністю балансній топології, який гарантує неперевершений динамічний діапазон відтворення, наднизький рівень спотворень сигналу та виняткову виразність звуку. ЦАП ESS SABRE32 обробляє 32-розрядний потік даних через вхід I2C так само добре, як і DS- і SPDIF-дані, підтримуючи частоту дискретизації до 384 КГц (і до 12.3 МГц у режимі відтворення аудіофайлів DSD256).

ДИЗАЙН: візуальне втілення досконалого звуку
HDV 820 створений для того, щоб жити одним життям з навушниками, які здатні відтворювати найчистіший і найкращий у світі звук. І ця його фамільна риса звертає на себе увагу відразу ж. Матово-чорний колір анодованого покриття корпусу та мініатюрні білі світлодіоди аудіопідсилювача, ідеально поєднуючись з фірмовими елементами дизайну знаменитих Sennheiser HD 800 S, покликані візуально підкреслити досконалість цього надзвичайно гармонійного аудіосоюза, у якому HDV 820 демонструє особливо видатні акустичні показники.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ: досконалому звуку - широку дорогу
Комплект аудіовиходів HDV 820 включає небалансний вихід через комбінований роз'єм XLR3/6.3 мм NEUTRIK, а також один балансний XLR4 і два балансні 4.4-мм роз'єми Pentaconn. Таким чином, ви завжди знайдете оптимальний варіант під'єднання своїх навушників до HDV 820. Підсилювач прекрасно працює як із цифровими джерелами звуку, через оптичне, коаксіальне або USB-з'єднання, так і з аналоговими - через балансний (XLR) і небалансний (RCA) входи. Відзначимо також, що HDV 820 комплектується спеціальним мережевим кабелем.

Комплектація:

  • Аудіопідсилювач для навушників Sennheiser HDV 820;
  • Мережевий кабель;
  • Короткий посібник з під'єднання підсилювача;
  • Короткий посібник з безпечної експлуатації;
  • Серветки для догляду за зовнішніми елементами корпусу та панелі управління;
  • USB-накопичувач (SD-U16L) з докладним посібником користувача (у форматі PDF) і комплектом драйверів для під'єднання підсилювача до ПК під управлінням ОС Microsoft Windows.