Код: 6369685 Кутова шліфувальна машина DeWalt DWE4257KT

  • Артикул: DWE4257KT
  • Потужність: 1500 Вт
  • Діаметр диска: 125 мм
  • Макс. число обертів: 10000 об/хв

Гарантія: 3 роки

Кутова шліфувальна машина DeWALT
Американська компанія DeWALT працює на ринку з 1922 року. За цей час було винайдено та впроваджено для промислового випуску велику кількість обладнання для будівництва та виробництва.

Якість і довговічність - два основні напрямки, в яких працює цей відомий бренд. На даний момент підприємство випускає більше трьохсот моделей різного електрообладнання, призначеного для будівництва, а також промисловості.

Одним з напрямків розробок обладнання є шліфувальні машини - електроінструменти для шліфування, зачистки виробів з каменю, металу, інших матеріалів. Шліфувальні машини бувають прямошліфувальні та кутові. Кутові отримали свою назву від кута в 90 градусів, під яким розташовані осі двигуна та шліфувального інструмента.

Модель DeWALT dwe4257kt
Кутова шліфувальна машина (болгарка) модель 4257 відноситься до класу промислових, потужність двигуна - 1500 Вт. У цій моделі передбачені опції плавного пуску та регулювання обертів. Для функції шліфування застосовуються спеціальні абразивні диски. Застосовується пристрій у будівництві та металообробці.

За допомогою кутової шліфувальної машини можна робити різання, шліфування, полірування. Такий інструмент застосовується при роботі з бетоном, металом, каменем, керамічною плиткою, склом і деревиною. 

Клас

Промисловий

Потужність, Вт

1500

Діаметр диска

125 мм

Максимальне число обертів, об/хв

10000

Плавний пуск

Є

Регулювання оборотів

Є

Живлення

Від мережі

Вага, кг

2.5

Комплектація

Кутова шліфувальна машина - 1 шт

Захисний безключевого кожух для різання - 1 шт

Захисний кожух пилососа - 1 шт

Пряма і D-образна бічні рукоятки - 1 шт

Внутрішній і зовнішні фланці - 1 шт

Алмазний шліфувальний диск - 1 шт

Валіза - 1 шт