Код: 6839367 USB лампа ERGO E-UL22 White

  • Артикул: E-UL22
  • Напруга: 5 В
  • Потужність: 1.5 Вт
  • Тип під'єднання: USB

Гарантія: 6 місяців

ЕНЕРГОЕФЕКТИВНЕ ТА МУЛЬТИФУНКЦІОНАЛЬНЕ ОСВІТЛЕННЯ

ERGO E-UL22 White – відмінна USB-лампа для додаткового освітлення в будь-яких умовах, що працює від звичайного USB-роз’єму. Подібний аксесуар буде незамінним для нічного читання, в подорожах або в разі раптового відключення світла.

РІЗНОМАНІТНІ СЦЕНАРІЇ ВИКОРИСТАННЯ

Модель ERGO E-UL22 White може використовуватися як портативний світильник від павербанка, як нічник від звичайного зарядного пристрою для телефона або навіть в якості зручної підсвітки для клавіатури ноутбука.

М’ЯКЕ СВІТЛО В ПРИРОДНЬОМУ ДІАПАЗОНІ ТЕМПЕРАТУР

Завдяки досить широкій кільцевій формі світильника дана лампа дає м’яке та приємне для очей світло, температуру якого можна налаштувати в діапазоні від 3000 до 6000 кельвінів. Регулювання здійснюється за допомогою сенсорної панелі керування.

ГНУЧКА НІЖКА ЛАМПИ ДЛЯ МАКСИМАЛЬНОЇ ЗРУЧНОСТІ Й УНІВЕРСАЛЬНОСТІ

Лампа ERGO E-UL22 White оснащується гнучкою ніжкою і приймає будь-яку форму, що значно розширює варіанти її використання. Гнучка ніжка дає змогу легко налаштувати кут нахилу лампи для підсвічування клавіатури ноутбука, а також дає можливість спрямувати світло в потрібному напрямку під час роботи від павербанка або блока живлення USB. Нарешті, лампу можна використати як гачок і за допомогою кабелю-подовжувача USB підвісити навіть під стелею.

Тип джерела світла

LED

Тип роз'єму підключення

USB

Напруга, В

5

Потужність, Вт

1.5

Керування

Сенсорне

Температура світіння

3000-6000 K

Особливості

Світильник від павербанка, підсвітка клавіатури ноутбука, нічник від зарядки телефону

Колір

Білий