Код: 6358185 Підсилювач бездротового сигналу Tenda A9

  • Артикул: A9
  • Тип: Ретранслятор
  • Стандарт: Wi-Fi 802.11 b/g/n
  • Інтерфейс: Wi-Fi

Гарантія: 2 роки

A9 - це універсальний підсилювач WiFi сигналу N300, спеціально розроблений для розширення існуючого покриття WiFi і рівня сигналу. Оснащений усього однією кнопкою і смарт LED-індикатором, він дає можливість легко розширити бездротові мережі. Також пристрій має високу сумісність і зручний дизайн для настінного кріплення. A9 - це ідеальний вибір для усунення мертвих зон WiFi й оптимізації мережі.

Сильний сигнал і широке покриття
З двома зовнішніми 3 дБі антенами, A9 може розширити зони охоплення Wi-Fi в більш ніж 200 м². Крім того, оптимізувавши програмне й апаратне забезпечення, можливості захисту від перешкод значно покращилися, тому A9 може забезпечити стабільний сигнал і гарантувати найбільше покриття Wi-Fi.

Повне покриття для великих багатокімнатних квартир
Один маршрутизатор не може забезпечити ідеальне WiFi середовище у великих багатокімнатних квартирах, а на балконі, у кабінеті або у ванній кімнаті найчастіше WiFi не працює. Розташувавши А9 у правильному місці (вам допоможе світлодіод, загориться зеленим), ви легко забезпечите Wi-Fi для всіх куточків квартири.

Повне покриття для багатоповерхових дач
A9 може надавати WiFi сигнал як горизонтально, так і вертикально. На дачах основна стіна завжди призводить до серйозної втрати сигналу WiFi, що робить його слабшим на інших поверхах. Оптимізуючи програмне, апаратне забезпечення і сигнал антен, система вертикальної передачі сигналу A9 на 30% краще, ніж в аналогічних продуктів. Це гарантує WiFi покриття в багатоповерхових будинках.

Посилення однією кнопкою
Завдяки єдиній кнопці розширення, A9 може миттєво розширити зону WiFi, натисніть кнопку WPS на маршрутизаторі, і за 2 хвилини натисніть кнопку підсилювача сигналу. Просто під'єднайте і користуйтеся - це просто!

Інтелектуальний LED-індикатор сили сигналу
Після під'єднання до існуючого Wi-Fi, легко знайти найкраще місце для розширювача згідно з LED-індикатором, таким чином A9 може досягти якісного покриття і працювати краще.

Безшовне покриття
Коли користувач переміщається, пристрій може знову під'єднатися до більш потужного сигналу Wi-Fi автоматично без від'єднання, допомагає користуватися надшвидким доступом в інтернет у будь-якому місці будинку.

Універсальна сумісність
З усіма марками бездротових маршрутизаторів стандарту 802.11 n/g/n, A9 може працювати практично з усіма бездротовими маршрутизаторами b/g/n і WiFi DSL.
 

Мережеві стандарти

802.11a

802.11g

802.11n