Код: 6307143 Праска з подачею пари Ariete 6235

  • Артикул: 00S623500AR0
  • Тип: Праска з подачею пари
  • Потужність: 2000 Вт
  • Підошва: Керамічна
  • Подача пари: 28 г/хв
  • Паровий удар: 140 г / хв.

Гарантія: 12 місяців

Надійний помічник
Праска Ariete 6235 - надійний помічник, завдяки якому ваш одяг буде виглядати ідеально. Потужність 2000 Вт - гарантія того, що ви зможете швидко справлятися з прасуванням. Відмінні робочі характеристики, привабливий зовнішній вигляд і ергономічна форма роблять цю праску привабливою. Функція вертикального відпарювання - її перевага. Хочете прасувати одяг, не знімаючи його з вішака, обробляти парою килими та гардини? З цією технікою ви впораєтеся з такими завданнями дуже швидко. Праска важить менше кілограма, тому тримати її в руці досить зручно.

Паровий удар
Купити Ariete 6235 - з легкістю відпрасовувати навіть найжорсткіші складки на одязі. Постійна подача пари становить 28 г/хв, а паровий удар - 140 г/хв, ви зможете ввімкнути останній, варто тільки натиснути на кнопку. Прилад має об'ємний резервуар для води 300 мл, завдяки чому вам не потрібно буде постійно доливати воду в праску. В арсеналі цієї праски протикрапельна система та система самоочищення, що дуже зручно. Не любите прасувати? З таким помічником ця процедура стане простою.

Підошва
Ціна праски Ariete 6235 SteamIron - ще одна її перевага. Підошва цього приладу керамічна, завдяки чому він рівномірно розподіляє тепло по тканині та відмінно справляється зі своїм завданням. Керамічна підошва стійка до подряпин, її легко чистити, вона чудово ковзає по тканині. Подачу пари можна регулювати, завдяки чому праска стане незамінним помічником. 

Тип

З парою

Потужність, Вт

2000

Підошва

Керамічна

Подача пари, г/хв

28

Паровий удар, г/хв

140

Об'єм резервуара для води, мл

300

Функції

Система самоочищення

Захист від накипу

Система "крапля-стоп"

Вертикальне відпарювання

Особливості

Сухе прасування або прасування з парою

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Довжина кабелю, м

2

Розміри, см

12 x 28.5 x 13.5

Вага, кг

0.9

Колір

Фіолетовий, білий