Код: 6857745 Веб-камера Logitech BRIO 300 FHD Graphite (960-001436)

  • Артикул: 960-001436
  • Роздільна здатність відео: 1920Х1080
  • Мікрофон: Вбудований
  • Інтерфейс: USB

Гарантія: 2 роки

ДОЗВОЛЬТЕ ВАШІЙ ОСОБИСТОСТІ СВІТИТИСЯ
Ознайомтеся з найкращими відеодзвінками з Brio 300, стильною і компактною веб-камерою з роздільною здатністю 1080p і автоматичною корекцією освітленості для компенсації умов складного освітлення. Brio 300 доступний у 3 кольорах, які підкреслять вашу індивідуальність, і має трохи крапчастий дизайн - результат використання переробленого пластику, 362% для графіту, 48% для рожевого і не зовсім білого. Виключаючи електронні (EE) компоненти, кабелі та упаковку. Тепер ви можете показувати себе з кращого боку під час кожного відеодзвінка.

ОБЕРІТЬ СТИЛЬ
Brio 300 – це більше ніж просто гарний зовнішній вигляд. Він свідомо розроблений з використанням як мінімум 48% переробленого пластику. 462% для графіту, 48% для рожевого та не зовсім білого. Виключаючи електронні (EE) компоненти, кабелі та упаковку. У прагненні підтримати більш справедливий і сприятливий для клімату світ – ми вирішили прийняти плямистий зовнішній вигляд, який виникає через мінливість переробленого пластику (PCR). Це не лише дає пластику нове життя, але й надає Brio 300 унікального стильного вигляду.

БУДЬТЕ ВІДМІННО ВИДИМІ І ПОЧУТІ
Brio 300 легко налаштовується завдяки під'єднанню USB-C, щоб вас було добре видно та чути під час кожного відеодзвінка.

ПОКАЖІТЬ ЯСНІСТЬ
Покращуйте спільну роботу завдяки високій роздільній здатності та базовій автоматичній корекції освітлення. RightLight 2 автоматично налаштовується, щоб компенсувати складні умови освітлення, щоб під час відеодзвінків ви виглядали чітко.

ЗВУЧИТЬ ЯК ТИ
Моно мікрофон із шумом придушує і передає ваш голос, придушуючи фонові шуми, щоб вас було добре чути.

ОБЕРТАЙТЕСЯ ДЛЯ МИТТЄВОЇ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
Легко поверніть вбудовану захисну шторку, щоб повністю заблокувати камеру, коли вона не використовується. Коли ви готові до наступної зустрічі, просто відкрийте затвор, щоб відкрити об'єктив.

ЗРОБЛЕНО ДЛЯ ЗУСТРІЧ
Легко приєднуйтесь до зборів, використовуючи додаток для відеозустріч. Brio 300 сумісний з більшістю платформ для нарад і дзвінків і сертифікований для використання з Microsoft Teams, Zoom та Google Meet.

ВИБІР, ЯКИЙ ВАМ СПОДОБАЄТЬСЯ
Logitech прагне зробити світ більш екологічним. Ми активно працюємо над тим, щоб звести до мінімуму наш вплив на довкілля і прискорити темпи соціальних змін. 

Тип підключення

Дротове

Інтерфейс

USB

Розд. здатність відео

1920 x 1080

Частота кадрів в секунду

30

Фокусування

Фіксований фокус

Мікрофон

Вбудований

Кріплення

Прищіпка

Особливості

Поле огляду 70°, Вбудована захисна шторка, Автоматична корекція освітлення RightLight 2.5, Мікрофон з функцією шумопригнічення

Довжина кабелю, м

1.5

Розміри, мм

65.63 х 53.1 х 45

Вага, г

74.6

Основний колір

Чорний