Код: 6538876 Відеореєстратор GT R One

  • Артикул: R One
  • Кількість камер: 1
  • Роздільна здатність відео: 1920x1080 (Full HD)
  • Частота відео: 30 кадрів/с

Гарантія: 12 місяців

GT R ​​One – базова модель з Wi-Fi

Підходить для тих, хто розмірковує про покупку першого реєстратора або шукає надійну заміну попереднього пристрою.

Чим хороший реєстратор GT R One:

  • Повністю скляна 6-шарова оптика;
  • Запис відео з роздільною здатністю Full HD;
  • Wi-Fi та мобільний додаток.

GT R ​​One забезпечує детальну зйомку з роздільною здатністю 1920х1080. Ви можете бути впевнені як записані ролики та чіткість стоп-кадрів.

Завдяки широкому куту огляду (160°) GT R One фіксує все, що доступне людському оку, зокрема обстановку на автомагістралях і багатосмугових шосе.

Подібно до пристроїв для професійного відеоспостереження, GT R One веде запис без засвіток і затемнених ділянок. Усе тому, що в нього інтегровано технологію широкого динамічного діапазону (WDR). При різких перепадах освітлення, наприклад, під час руху в сонячну погоду або при виїзді з тунелю, WDR автоматично коригує тони: висвічує затемнені зони, а також підвищує контрастність на засвічених ділянках.

GT R ​​One оснащений 2″ дисплеєм і функціональними кнопками управління – для ввімкнення, налаштування та перегляду знятого матеріалу.

Для зручності користувачів у реєстратор вбудований модуль Wi-Fi – ви легко можете під'єднуватися до GT R One та керувати всіма його налаштуваннями дистанційно. Щоб поділитися з близькими важливим записом або викласти в мережу кумедне відео, достатньо завантажити відзнятий ролик з картки пам'яті смартфон. Для цього потрібно лише встановити мобільний додаток і синхронізувати пристрої.

GT R ​​One можна перевести в режим охоронного паркування. Алгоритм такий: при вимкненні запалювання реєстратор переходить у режим сну. Якщо датчик удару спрацьовує, він прокидається, знімає захищений відеоролик і повертається в режим очікування. Таким чином, GT R One може вести зйомку до повного розряду вбудованого акумулятора.

У разі екстреного розвороту, гальмування або удару у пристрої автоматично спрацьовує G-сенсор – він захищає важливі файли від циклічного перезапису. Щоб зберегти певний момент відео вручну, потрібно натиснути спеціальну кнопку праворуч від екрана. Після чого останній ролик переміститься в окремий сектор пам'яті та буде там доти, поки ви самі його не видалите.
GT R ​​One підтримує роботу з картами пам'яті Micro SDXC до 64 Гб. Цього об'єму цілком вистачає для зберігання записів з двох-трьох попередніх поїздок (4 години безперервного запису).

Кріплення, що входять до комплекту, дозволить вам встановити GT R One на лобове скло та налаштувати його стандартне положення. При цьому ви завжди зможете розвернути реєстратор: поміняти кут нахилу, направити його в салон або на бічне скло. 

Кількість камер

1

Максимальна роздільна здатність запису

1920х1080 (1080р)

Вбудований GPS модуль

Немає

Частота відео

30 кадрів/с

Формат стиснення

H.264, MP4

Об'єктив, кут огляду

160°

Запис звуку

Є

Екран

Є, 2

Живлення

12 В, 5 В

Порти

microUSB

Підтримка карт пам'яті

microSDHC

Розміри, мм

75x50x24

Вага

44 г

Додаткові характеристики

WDR

Wi-Fi

Управління зі смартфона

G-сенсор

Режим паркування

Time-Lapse збереження фото та відеофрагментів

Колір

Чорний