Код: 6883273 Програвач вінілу Technics SL-1210GEG-K

  • Артикул: SL-1210GEG-K
  • Тип: Програвач вінілу
  • Діаметр диска: 332 мм
  • Потужність: 14 Вт
  • Розмір: (ШxВxГ): 45.3 x 17.3 x 37.2 см

Гарантія: 3 роки

Новий стандарт програвачів з прямим приводом.
Програвач SL-1210G у приголомшливому чорному корпусі. Компанія Technics розробила програвач з прямим приводом SL-1210G як еталонну модель програвача з прямим приводом модель програвача для аналогового звукозапису відтворення аналогових записів. Було докладено чимало зусиль для того, щоб для досягнення найвищої якості звуку. SL-1210G оснащено нещодавно розробленим двигун з прямим приводом, ретельно збалансований тонарм і тонарм з високою точністю відстеження характеристиками. SL-1210G подарує багате і приємне прослуховування музики від аналогових записів.

Безколекторний двигун прямого приводу для стабільного обертання 
У SL-1210G використовується безколекторний двигун прямого приводу, розроблений компанією Technics. Він забезпечує винятково високу продуктивність з ідеальним для аудіофілів співвідношенням сигнал/шум, точністю обертання і потужним крутним моментом. Цей двигун не потребує заміни деталей і забезпечує довготривале, надійне та вражаюче звучання.

Тришарова Платформа для програвача
Платівка виготовлена з трьох шарів різних матеріалів - алюмінієвого литва, латуні та демпферної гуми, що забезпечує високу жорсткість і чудові характеристики гасіння вібрацій. Кожна виготовлена тарілка точно відрегульована для балансу обертання.

Високочутливий тонарм
Виготовлений з магнію Тонарм виготовлено з легкого магнію з чудовими характеристиками звукопоглинання. Крім того, він має традиційну для Technics конструкцію карданного підвісу в секції підшипника. Цей тонарм забезпечує високу чутливість до початкового руху і точне відстеження канавок. 

Акустичні характеристики
Максимальна вихідна потужність

14 Вт

Функції і управління
Включення/вимикання

Є

Регулювання гучності

Є

Додаткова інформація
Додаткові характеристики

Перемикання швидкостей: електронне

Співвідношення сигнал/шум, дБ: 78

Матеріал диска: Алюміній

Маса диска, кг: 3,6

Кришка в комплекті

Рівень детонації, +/-%: 0,025

Тип тонарма: S-shaped

Довжина тонарма, мм: 230

Діапозон притискної сили, мН: 0 - 4

Основний колір

Чорний

Вага

11.5

Розміри

45.3 х 17.3 х 37.2