Код: 6474761 Випрямляч волосся Remington S6606

  • Артикул: 45657560100
  • Потужність: 47 Вт
  • Температура нагріву: 150 - 230 °C
  • Кількість температурних режимів: 5
  • Покриття нагр. елемента: Керамічне

Гарантія: 3 роки

Усесвітньовідомий бренд приладів для краси Remington уперше в Україні презентує стайлер Curl & Straight Confidence. Новинка дозволяє легко створювати пружні локони, природні хвилі та ідеально рівне волосся. Унікальна фігурна форма пластин і круглий корпус дозволяють з легкістю створити кучері, природні хвилі, а також ідеально рівне волосся. Пластини з вдосконаленої кераміки з турмаліновим антистатичним напиленням полегшують ковзання стайлера вздовж пасом. Направляючі гребінці, які розташовані вздовж пластин приладу, і плаваюча пластина дозволяють краще зафіксувати пасма під час стайлінгу. LED- дисплей і п'ять температурних налаштувань, від 150 до 230 °C, дозволяють підібрати оптимальну температуру для будь-якого типу волосся.

Для найжорсткішого та неслухняного волосся є функція Turbo Boost, яка миттєво підвищує температуру до 230 °C.
Модель обладнана функцією пам'яті останньої температури, а також функцією автовимкнення через 60 хвилин. Для вашої зручності стайлер має холодні наконечники та комплектується термостійким чохлом.

Пружні локони
Стайлер Curl and Straight Confidence - ідеальний прилад, за допомогою якого неймовірно легко створювати локони, на відміну від стандартного випрямляча. Просто закріпіть невелике пасмо волосся між пластинами. Візьміться за термостійкі наконечники та поверніть стайлер на 180 градусів у напрямі від обличчя. У такому положенні дуже повільно ведіть прилад уздовж пасма.

М'які хвилі
Затисніть пасмо волосся середнього розміру між пластинами. Візьміться за термостійкі наконечники та поверніть стайлер на 180 градусів у напрямі від обличчя. У такому положенні повільно ведіть прилад уздовж пасма до кінчиків. Після того, як пасма охолонуть, злегка розчешіть волосся.

Рівне волосся
Стайлер Curl&Straight Confidence створює не лише локони та природну хвилю, а й ідеально рівне волосся. Помістіть пасмо волосся середнього розміру між пластинами. Затисніть термостійкі наконечники. Плавно проведіть стайлером від коренів до кінчиків волосся. 

Тип

Вирівнювач волосся

Потужність, Вт

47

Кількість температурних режимів

5

Температура нагріву, °C

150 - 230

Швидкість нагріву, с

30

Термоізольований наконечник

Є

Покриття нагрівального елементу

Керамічне

Функції

Автовідключення

Захист від перегріву

Швидкий нагрів

Дисплей

Особливості

Плаваюча пластина для чудового вирівнювання

Регулятор температури

Кнопка ввімкнення/вимкнення

Функція блокування пам'яті та температури

Функція підвищення температури

Швидкий нагрів - готовий до використання через 30 секунд

Автоматичне безпечне вимкнення через 60 хвилин

Поворотний шнур

Замок для зручності зберігання

Термостійкий рукав для зберігання

Розмір пластин, мм

100 х 25.4

Довжина кабелю, м

3

Розміри, см

28.7 х 3.8 х 3.8

Вага, кг

0.45

Колір

Чорний, рожевий