Код: 6790422 Випрямляч волосся Remington S7970 E51

  • Артикул: 45713560100
  • Температура нагрівання: 230 °C
  • Кількість температурних режимів: 10
  • Покриття нагр. елемента: Керамічне

Гарантія: 3 роки

Бажаєте швидше створювати свій стиль? Випрямляч Wet 2 Straight Pro має вдосконалену технологію Wet 2 Straight, яка дозволяє випрямляти волосся до висихання. Ексклюзивна система вентиляції швидко видаляє надлишки води, що означає, що ви можете пропустити етап сушіння феном та скоротити час укладки вдвічі. Датчик вологості дозволяє випрямляти волосся за оптимальної температури з 3-кратним захистом, забезпечуючи здоровий і прямий стиль.

Ексклюзивна система вентиляції
Пропустіть трудомісткий етап сушіння волосся феном перед випрямленням за допомогою ексклюзивної системи вентиляції випрямляча Wet 2 Straight Pro. Швидко видаляючи та випаровуючи зайву вологу при кожному русі та випускаючи її через зовнішній корпус, що оточує пластину, він сушить ваше волосся під час випрямлення, скорочуючи час укладки вдвічі.

Cенсор вологи
Насолоджуйтесь здоровими та прямими результатами з датчиком вологості випрямляча Wet 2 Straight Pro. Технологія регулює температуру пластин при кожному проході залежно від вмісту вологи у волоссі, забезпечуючи оптимальну температуру для запобігання пошкодженню. Це дає вам у 3 рази більше захисту, тому ви можете впевнено випрямляти волосся та створювати свій власний стиль. 

Тип

Вирівнювач волосся

Кількість температурних режимів

10

Температура нагріву, °C

230

Швидкість нагріву, с

15

Покриття нагрівального елементу

Керамічне

Функції

Швидкий нагрів

Дисплей

Особливості

Поворот шнура на 360°

Колір

Золотистий