Код: 6474758 Випрямляч волосся Remington S8550

  • Артикул: 45661560100
  • Потужність: 72 Вт
  • Температура нагріву: 150 - 235 °C
  • Кількість температурних режимів: 10
  • Покриття нагр. елемента: Керамічне

Гарантія: 2 роки

Здорове та шовковисте волосся після використання Remington S8550 Shine Therapy
Сьогодні стайлери займають особливе місце б'юті-індустрії і без них не обходиться зачіска під час доповнення образу. За допомогою даної моделі, представленої виробником Remington можна надати волоссю блиску та зробити його на вигляд здоровішим. Вона гарантує на 86% більше шовковистості завдяки керамічним пластинам, які виробник удосконалив порівняно з іншими моделями. Тепер ці пластини містять аргонову олію і вітамін Е, які здатні виділяти мікрокондиціонери під час нагрівання і розподіляти їх рівномірно по всій довжині волосся, що забезпечує правильний догляд за його структурою.

Якісна робота
Модель включає наявність керамічних пластин високої якості, які розігріваються до температури 150-235 °C усього за 15 секунд. Для максимального комфорту використання передбачено 10 температурних режимів для вибору, що підходить під конкретний вид волосся. Для контролю нагріву присутній дисплей з індикатором. Є функції автоматичного вимкнення (допомагає забезпечити безпеку під час використання, так як пристрій через 60 хвилин безперервної роботи вимикається самостійно) і швидкого нагріву (для економії часу на очікуванні).

Додаткові характеристики
Конструкція пристрою максимально зручна завдяки термоізольованому наконечнику та можливості повороту шнура на всі 360°, що дозволяє не відволікатися від роботи з волоссям, тим самим виключивши можливий перегрів, який йому шкодить. Крім таких зручних функцій і оснащення Remington S8550 Shine Therapy, варто відзначити, що його ціна досить доступна для тих, хто цінує якість роботи пристроїв і їх довговічність, з огляду на те, що виробник надає гарантію на 2 роки. 

Тип

Вирівнювач волосся

Потужність, Вт

72

Кількість температурних режимів

10

Температура нагріву, °C

150 - 235

Швидкість нагріву, с

15

Термоізольований наконечник

Є

Покриття нагрівального елементу

Керамічне

Функції

Автовідключення

Захист від перегріву

Швидкий нагрів

Дисплей

Особливості

Плаваючі пластини для рівномірного тиску на волосся

Функція підвищення температури

Функція блокування температури

Автоматичне вимкнення через 60 хвилин

Пластина із замком для зберігання

Термостійкий чохол

Поворотний шнур

Розмір пластин, мм

110 x 51

Довжина кабелю, м

2.5

Розміри, см

31.5 x 5.5 x 3.7

Вага, кг

0.69

Колір

Білий