Код: 6651533 Выпрямитель волос Remington S9300 Shine Therapy PRO

  • Артикул: 45682560100
  • Мощность: 54 Вт
  • Температура нагрева: 150 - 230° C
  • Кол-во температурных режимов: 9
  • Покрытие нагр. элемента: Керамическое

Гарантія: 5 років

Щипці для волосся Remington S9300 Shine Therapy PRO володіють потрійною технологією поліпшення блиску волосся. Вдосконалене керамічне покриття, іонізація і професійна система нагрівання працюють разом, щоб забезпечити ідеально гладкі глянсові результати, усунути сплутаність і надати волоссю максимального блиску.

Пластини з поліпшеним керамічним покриттям створені спеціально для турботи про волосся під час стайлінгу. Мікрокондиціонери з мароканською аргановою олією переносяться на волосся з кожним рух випрямляча, надаючи йому блиску, м'якості та шовковистості.

Щипці для волосся оснащені функцією іонізації - у 2 рази більше іонів* поширюється по волоссю, від коренів до кінчиків, позбавляючи волосся електризації і сплутаності.

Remington S9300 Shine Therapy PRO також має професійну систему нагріву для салонної якості укладки. Вбудовані датчики нагріву забезпечують постійну та рівномірну температуру на пластинах при укладці.

Нагрівається випрямляч максимально швидко - усього за 15 секунд. На цифровому дисплеї можна вибрати один з 9 параметрів температур, від 150 до 230 градусів, що дозволяє налаштувати прилад під конкретний тип волосся.

3-метровий обертальний шнур випрямляча дає повну свободу дій під час укладки.

*порівняно зі стандартним випрямлячем Remington 

Тип

Вирівнювач волосся

Потужність, Вт

54

Кількість температурних режимів

9

Термоізольований наконечник

Є

Покриття нагрівального елементу

Керамічне

Функції

Автовідключення

Іонізація

Захист від перегріву

Дисплей