Код: 6825470 Выпрямитель волос Rowenta SF4620F0

  • Артикул: SF4620F0
  • Температура нагрева: 140 - 210° C
  • Кол-во температурных режимов: 8
  • Покрытие нагр. элемента: Керамическое

Гарантія: 2 роки

Випрямляч для волосся Rowenta EXPRESS SHINE PAPAYA SF4620F0 виводить випрямлення на новий рівень завдяки насадці з олією папайї і керамічним пластинам.

Випрямлення із посиленням блиску
Відкрийте для себе досвід випрямлення волосся з насадкою з олією папаї та керамічними пластинами для шовковисто-гладких результатів з додатковим посиленням блиску.

Блискучі та гладкі результати
Наше виняткове керамічне покриття поєднується з антистатичним ефектом для легкого ковзання, яке робить ваше волосся гладким, слухняним і надає йому сяйва.

2 в 1
Liss & Curl пропонує набагато більше, ніж випрямлення, з ідеальною укладкою одним рухом - чи це гламурні локони чи вишукане випрямлення.

Захист від перегріву
Вдосконалена технологія для неперевершеної зручності та спокою, із цифровим датчиком температури для постійного регулювання та оптимальних налаштувань для запобігання перегріву.

Універсальний контроль температури
8 різних температурних режимів від 140 до 210 °C на РК-дисплеї, з функцією підвищення температури до 210°C для інтенсивного випрямлення та оптимальною температурою догляду 170°C для збереження здоров'я та повного захисту волосся.

Ефективність одного руху
Система плаваючих пластин гарантує постійний оптимальний контакт між пластинами та пасмом волосся, забезпечуючи ефективність одним рухом та ідеальне ковзання.

Швидкий час нагрівання
Швидкий час нагріву всього за 30 секунд - ідеальне рішення для поспіху вранці - дозволить вам швидко досягати бездоганних результатів.

Зручні функції
Система замків пропонує зручне зберігання для повного спокою, з поворотним на 360° шнуром, свобода рухів і комфортніша укладка. 

Тип

Вирівнювач волосся

Кількість температурних режимів

8

Температура нагріву, °C

140 - 210

Швидкість нагріву, с

30

Термоізольований наконечник

Є

Покриття нагрівального елементу

Керамічне

Функції

Автовідключення

Захист від перегріву

Особливості

Петля для подвешивания

Шнур с возможностью вращения на 360°

Довжина кабелю, м

1.8

Розміри, см

29.5 x 4 x 3.5

Вага, кг

0.4

Колір

Черный